N.inc-Shadow Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 (edited) Edit - netīšām no cita ACCounta Edited October 27, 2008 by N.inc-Shadow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xyphos Celestin Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Uhh... Tātad ši ir mana jaunā mape! Kāds uzdevums - Nokempot cik vien labi iespējams! Kur var nokačāt - Tikai te! Skrīnšoti - Laikam te! Mapes apraksts - mana pirmā zm_ mape, spēlētāji 10vs10, taisīju 3 dienas. ~Xyphos Celestin Īstais! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 pec skrieniem diezgan laba izskatas varetu vienigi but vairak spawni un kalni nedaudz savadaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Teiksim tā... Mape nav slikta, bet ir daži, manuprāt, mīnusiņi. Piemēram, kā zm mape, bišku pa mazu. Un ir daži lagi, atkal, manuprāt. Tur kur ir trepes, mājai no ārpuses, tās redelas kkā ne tā iet, tjip dubultas, bet tālāk normāli Un, neliels joks ar durvīm No vienas puses dēļus novācot, durvis var atvērt, un tā dīvaini izskatās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xyphos Celestin Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 jaaniskal said: Mape nav slikta, bet ir daži, manuprāt, mīnusiņi. Piemēram, kā zm mape, bišku pa mazu. Un ir daži lagi, atkal, manuprāt. Tur kur ir trepes, mājai no ārpuses, tās redelas kkā ne tā iet, tjip dubultas, bet tālāk normāli Un, neliels joks ar durvīm No vienas puses dēļus novācot, durvis var atvērt, un tā dīvaini izskatās Nūū, tā es esmu redzējis 6 citām zm_ mapēm (ar tām durvīm!) Vismaz man lagu nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Nu tas dīvaini izskatās ar tām durvīm bet savādāk jau nevar uztaisīt itkā, jo vienmēr tā būs... Nu bet centies esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Viss jau būtu labi bet pēc screeniem tāda pamaza izskatās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xyphos Celestin Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 bet savādāk jau nevar uztaisīt itkā, jo vienmēr tā būs... Nu bet centies esi Nē, var tā ka neatveras durvis jocīgi: Uztaisa dēļus, otrā pusē savieno ar invisible, un to pašu otrādāk! (laikam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelietis Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Nupat apskatījos. 1. Tos dēļus tagad paņem "send to world", tad iezzīmē visus četrus un uztaisi par vienu func breakable. Bet tas ir ja tu tiešām gribi lai ir abās pusēsi dēļi. Parasti jau durvis bloķē no vienas puses. Bet tas protams atkarīgs kādu tev gameplay tur vajag. 2. Citās mapēs tā esot - neņem sliktu piemēru. Esmu redzējis zm mapes kur meikeris vispār nezina ko nozīmē leak. Pofig ka ēnu nav, lago ka bail.. Tu vari būt labāks par viņiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xyphos Celestin Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 nelietis said: 1. Tos dēļus tagad paņem "send to world", tad iezzīmē visus četrus un uztaisi par vienu func breakable. Bet tas ir ja tu tiešām gribi lai ir abās pusēsi dēļi. Parasti jau durvis bloķē no vienas puses. Bet tas protams atkarīgs kādu tev gameplay tur vajag. 2. Citās mapēs tā esot - neņem sliktu piemēru. Esmu redzējis zm mapes kur meikeris vispār nezina ko nozīmē leak. Pofig ka ēnu nav, lago ka bail.. Tu vari būt labāks par viņiem! Paldies, ņemšu vērā tavu viedokli par vienotu func_breakable, turpmāk darīšu tā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now