Jump to content
GIGN Forum

N.inc-Shadow

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by N.inc-Shadow

  1. Jo tur ir uzlikt HL nevis cstrike mod. Nezinu kur lai pārliek uz cstrike!
  2. Es gāju šajā pamācībā, darīju visu kā vajag, bet tad kad pievieno serveri, tad tas rādās kā HL serveris un not responding! Kā lai dabū serverus uz cstrike?
  3. HALLO, neviens tiešām nezina kā lai samazina memory limitu uz hosta?!?!?!?!?!?!?!
  4. Es instalēju IPB 2.3.0, bet parādās errors! Atceros, ka man arī bija tādi paši errori iepriekšējos gadījumos, kad bija citi freehostia accounti un augstāka versija par 2.1.x Aktivizēju default blue skinu, kurš ir tāds pats kā GIGN skins, ahhh z**l tie errori! Fatal error: Class 'skin_global_2' not found in /home/www/team-ftd.myvnc.com/forum/sources/ipsclass.php on line 2021 Lūdzu palīdzat es nezinu ko iesākt!
  5. Neviens nezin kā atrisināt to problēmu??? Savādāk jūs visi te par IP adresēm runājat
  6. Tātad mans brālēns uztaisīja serveri, izslēdza firewall, bet ip nav local, tāpat neiet citiem serveris, kur ir problēma?
  7. Sveiki, vēlos uzzināt KĀ var uzlikt tā, ka uzspiež uz karoga (tepat kā gign) un tad rāda webam piemēram angļu valodu, un tad kad uzspiež uz Latvijas karoga, tad latviski ir webs. Lūdzu pasakat kas ir jādara!
  8. Edit - netīšām no cita ACCounta
  9. /Tiešām neviens nezin kā novērst manu problēmu ?
  10. Pie Inserting Templates: Warning: file(/home/www/adrese.lv/forum/resources/ipb_templates.xml) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory in /home/www/adrese.lv/forum/install/core/actions/install.php on line 556 Warning: implode() [function.implode]: Bad arguments. in /home/www/adrese.lv/forum/install/core/actions/install.php on line 556 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/adrese.lv/forum/install/core/actions/install.php on line 563 UN tas pats ERRORS visiem skiniem defaultajiem! EDIT: Tā man ir visām versijām sākot no 2.2.x ! lūdzu palīdzat.
  11. Tātad ieinstalēju forumu 2.3.3, viss ir ok ar instalāciju, pie viena instalācijas punkta kad spiedu Start Install ,vai kā tur bija, tur bija errori (laikam pie Inserting IP. pro skin kaut kā tā...) Tad ieeju foruma sākumlapā, rādās errors kad ir uz default uzlikts IP.Board Pro skins: Fatal error: Call to undefined method skin_boards_3::PageTop() in /home/www/foruma URL.lv/sources/action_public/boards.php on line 93 Tad, kad aktivizēju IPB Classic Blue, atkal errors: Fatal error: Class 'skin_global_2' not found in /home/www/foruma URL.lv/sources/ipsclass.php on line 2021 Lūdzu palīdzat tie, kuri prot sakarīgi un normāli atbildēt! P.s ar šo problēmu jau mēnesi čakarējos, tāpēc LŪDZU PALĪDZAT!
  12. Zinu tādu mapi risk_stargate kurā ir vārti kā modelis.
×
×
  • Create New...