kroplisj Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Agrak no ritiem braucot uz darbu es vel no rita ap 7 lidz 8:30 vareju gigna pilna serveri paspelet .! tagad serveris parak biezi ir tukss. piedevam no darba atbraucot 19:00 nevaru gigna paspelet jo vins ir tukss! Es uzskatu ka ieviesot ari tf2 demo failus un pasu hltv spy ka viens slots pararaditos pie players lidz ar kuru buutu ari vieglak no ritiem tautu savakt! ko saka worms? ir wormam mazliet cietnis brivs prieks hltv failiem? sii mantina buutu loti ieteicama vismaz pagaidus kamer gigns mby gus lielaku popularitati tf2 serveros! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 (edited) Tātad, Tu gribi teikt, ja tiks uzlikts HLTV uz TF2 servera, tad daudzi padomās ka tas ir kāds cilvēks, un tas liks viņiem iejoinot TF2 serverī, es tevi pareizi sapratu? Bet vispār nebūtu slikti ieviest HLTV iekš TF2. Kautgan no otras puses - nahuj viņu vajag? Lieka resursu rīšana, right? Cik nu es TF2 serverī kapāju, es redzu ka admini ir bieži serverī. Tapēc diži lielu jēgu neredzu tā ieviešanai serverī. No rīta gan nezinu kā ir, jo tad TF2 nespēlēju. Bet ja pa dienu serverī neuzturas daudz adminu, tad jau varētu uzbāzt, lai lavītu čīterus. Un cik man zināms tad viņu (HLTV) nav tik viegli uzlikt uz servera, kā to var izdarīt uz CS servera. EDIT: Jap, un tajā spēlē viņu vispār vairs nedēvē kā HLTV, tagad ja nemaldos SourceTV. Edited October 27, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 tagad serveris parak biezi ir tukss. piedevam no darba atbraucot 19:00 nevaru gigna paspelet jo vins ir tukss! Es uzskatu ka ieviesot ari tf2 demo failus un pasu hltv spy ka viens slots pararaditos pie players lidz ar kuru buutu ari vieglak no ritiem tautu savakt! ko saka worms? ir wormam mazliet cietnis brivs prieks hltv failiem? sii mantina buutu loti ieteicama vismaz pagaidus kamer gigns mby gus lielaku popularitati tf2 serveros! Nav jau runa par vietu cietnii, jo pievinojot source TV tas pateree diezgan daudz serevera resursus, source tv butu laba lieta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 (edited) nu es neesmu specs sitanis tiesi lietas. pats to darit nemaku bet maku lasit un neesmu galigi stulbs ar to ari lepojos. ja un ja 1 slots ir source tv tad ja tiesam cilvekus vieglak savakt neka kad serveri rada ka 0/31. pievienojas vel 1 un jau ir ka 2 sloti aiznemti. tad konektejas vairak klat tauta. tagad cik sapratu ir pilnigi steamots serveris ka nav half steam. tape tautas mazak ja? P.S. ja var atlauties liekus resursu risanu tad source tv nak tikai par labu.! Edited October 27, 2008 by kroplisj Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Nē, tagad viss ar serveri ir kārtībā. Vakar vakarā serveris bija pilns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 Vakar vakarā serveris bija pilns. nu ja tikai pasa vakara bija pilns. es ari dabuju to prieku uzkapat tad pa gignu., bet agrak patikas ka no rita 7 jau ari bija pilns. ja kads labvelis ieiet serveri pasedet 1 ieksa salasot speletajus tad sarodas tauta. a piem aizvakar nostaveja serveris tuks jo tada labvela nebija. tapec ari loti laba lieta no tada viedokla ka 1 slots aizpildits un serveri domaju ierodas kads cilveks vel +1 klat.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Vajag, vajag SourceTV, varētu labos fragus mūvijā salikt, bet worms ir slinks un neliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 ari delj demo lai pasam nav jaraxta vieglak no servera novilkt. worms ja nezin ka moz var pakonsulteties ar allworth. jo kso tf2 ira source tv - neuzskatu ari protams ka allworth butu japalidz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 tiešām, reizēm gadās ok fragi, un kaut kā nesanāk atcerēties, ka jāraksta demkas... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 es par sourcetv jau sen domāju, man tik īsti nav laika un gribēšanas to realizēt.... enīvei, nekur nepaliks, ar laiku uzlikšu cheerz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted November 1, 2008 Author Report Share Posted November 1, 2008 nu tad topiku klapejam ciet cerams ka worms atceresies tuvakaja laika sito istenot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts