worm Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 tad uzreiz vajadzēs supportu tai lietai, ko es šaubos, ka vēlos sniegt, ja man par to nemaksā bargu algu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Izveido tutu kā busters jāuzstāda uz servera un par pārējām konsultācijām pieprasi samaksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 (edited) Busteri atpakalj Edited October 16, 2008 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Nekadus stiimotos status! Speleju non-stiim un jaa tad jau busteri labak BACK,bet tad adminu works vairs nebus vajadzigs Arii pieteikumi uz acc nebus vairs tik aktuali,jo visu daris busters Bet galvenais lai busters negljukotu un nelagotu,taa lai tauta nepazuud un butu kaa tagad 24h online viisi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Speleju non-stiim un jaa tad jau busteri labak BACK,bet tad adminu works vairs nebus vajadzigs Arii pieteikumi uz acc nebus vairs tik aktuali,jo visu daris busters Bet galvenais lai busters negljukotu un nelagotu,taa lai tauta nepazuud un butu kaa tagad 24h online viisi! Runājot pa tiem lagiem utt. Uz mana PC tā jau cs iet normāli un ar busteri nelagoja, bet draugam PC sliktāk gāja. kautkur 30 fps, un ar busteri tas pats. Nets MDSL. Takā uzkatu ka dēļ bustera nelago. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 es varētu taisīt akciju - saziedojat man priekš atvaļinājuma uz kanāriju salām piķi un es uztaisīšu jaunu bustera versiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Nēēē, tas izmaksāsies pārāk dārgi, mēs varētu tev saziedot jaunam mīkstam krēslam kur tev ērtāk sēdēt lai uztaisītu buster jauno versiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 tas jau skan reālāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Maximā 1nu tādu foršu krēslu pa 19,90Ls noskatīju jau Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 es jau nopirku sev "priekšnieka" krēslu bezmazvai masāžu taisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Tad man vieglāk ar stīmu spēlēt, nekā ar bastera lagiem mocīties. Nu piedodiet ļaudis, daudziem no viņa lagoja. Tad jau vieglāk vai nu ar stīmu bliezt, vai varu pieteikties status palīdzēt tīrīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Ne jau buster lagoja, bet gan webs, lol. Busters bija labs draugs, gribētos atpakaļ viņu ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 worm nē, mūsu krēsls vēl daudz ko citu darīs, ja tu darīsi brīnumus serverim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Man ir ideja kā māja, kaut gan esmu pālī. Busteri palaist uz half-režijuma.. Tikai busteris strādātu kā slots serverī. Piemēram, ja nav palaists busteris, kad serveris ir pilns. Viņš automātiski kicko nebūsteraino spēlētāju, tādejādi veicinot spēlētājus palaist busteri, pirms iešanas gign serverī. Tie kuri normāli gribēs spēlēt, arī palaidīs busteri, tādējādi mēs iegūsim 95% busteru spēlētājus, bet pārējos adminiem nāksies specot.. Ko par to domājāt? ?varēs spēlēt tie regotie, kuriem busteris sagādā lagus... protams, var ļaut spēlēt regotiem bez bustera, bet tas būs gaļimāk(kaut gan varētu veicināt reg nika prikšanu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 busteri varētu lietot tie kuriem nav steams, kaut kā apvienot. un Teddy ideja arī laba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Bet tad, kaa adminam zinaat vai vinjam ir ierubiits buster vai neav, tas noziimee, ka taaapt visi jaaspecto, kas speelee normaali! Jo parasti spectoshanu uzsaak ja speeletaajam ir ahuuna nereaals rezultaats un konkreetais indiviids nav redzeets gignaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 uzliekot kaut kādu zvaignīti pie nika ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Mana ideja ir tāda, ka vajadzētu serveri pārtaisīt uz steam bāzes, kāds pašlaik ir KSO, jo tad servera consolē uzrakstot 'status', redz kuriem cilvēkiem ir steams, kuriem nav. NON-Steam serveros vienkārši visiem rādās steam_id_lan. Kā arī ar visām četrām esmu par buster atgriešanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 17, 2008 Author Report Share Posted October 17, 2008 tu vispār esi kādreiz gignā ierakstījis 'status' konsolē pirms tu tik gudri dirs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 +1 esmu par shadu ideju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 GooD MeN, tas +1 bija par pāli ? Par tēmu - būtu labi, ja uzliktu atpakaļ, kaut vai veco busteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 (edited) Status tiešām var ņemt ārā no listes, manuprāt viņi nav vajadzīgi, ja nu vienīgi gribi visus savā pagalmā pārspēt. Cilvēka respektus par šaušanas mākslu vari vākt spēlējot 5x5 Bet par busteri, vienozīmigi atpakaļ, man viņa pietrūkst P.s. Varbūt ielikt "Balso vai mirsti" ???? Edited October 18, 2008 by h1tex Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Īstenībā jau vienkārši jāizdomā kaut kāda Bustera PR kampaņa. Piemēram tas pats Teddy variants + ieviešana citos serveros + vienota starpserveru bustera banu datubāze. Mēs jau kaut kad par šito ar wormu runājām, bet tās runas tika atliktas līdz jaunajai Bustera versijai, kura tā arī vēl nav tapusi. Kaut gan, worm, tu taču teici, ka kaut ko citu arī uzlaboji Busterim - mazāk lagi vai kas tamlīdzīgs, ne jau tikai to VAC-veidīgo šitu, kas tā arī palika tikai plānā. Epix, tu tiešām esi naivs, ja tu domā, ka kāds no citiem serveriem maksās par kaut ko, kas ir saistīts ar CSu. Bustera popularizēšana serveru vidū un vienota banu datubāze būtu izdevīga pirmkārt jau GIGNam, protams arī pārējiem serveriem. Galvenais ieguvējs būtu godīgi spēlējošo spēlētāju komjunitijs kopumā. Tikai aktuāls paliek jautājums par to, cik serveri būtu ieinteresēti Bustera lietošanā, ar kādiem nosacījumiem un kuriem serveriem to vispār ir vērts piedāvāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 (edited) Par demokrātisku cenu nopirktu kāds, jo skaties no kura gala gribi busterim ir 2 lieli plusi - ķer vairākus čītus(varbūt pat visus, neesmu informēts), ar nomainītu ip iekšā netiek, ja arī tiek tad atkārtotai čītošanai nav lemts ilgs mūžs. p.s. 666 posts Edited October 19, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 nu un es jau nezinu, bet kas tas 1 majā vieta jau ilgu laiku par latish statos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now