doGY Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 (edited) Tātad Iesakat man klaviatūru līdz 10 ls, bet normālu ar kuru ir viegli spēlēt un rakstīt utt .... es tur skatījos a4tech kkādas, bet varat jūs ieteikt. Vajag man svara stieni un to uz kura guļ (statīva) un tad uzliek to stieni ar ripām, Kur to vislabāk nopirkt un vislētāk ? ss es varu atrast tikai stieni. Palīdzat lūdzu man dabūt to visu kkur atrast par normālu cenu, labāk jau var arī lietotus ss.lv utt Edited October 15, 2008 by doGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Da jebkura Logitech vai Defender bus okej! Tev tikai sev pec izskata jaizvelas un taustinju mikstuma un izvietojuma jaizvelas! That`s all! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 nezinu kas tas par statīvu uz kura guļ, tu laikam domāji spiešanas guļus solu? Tu gribi mājās pats trenēties? Ja tā, tad saku no pieredzes, nav jēga. Mājās trenējoties nav atbilstoša atmosfēra un intensivitāte lai sasniegtu labus rezultātus, vislabākais ir ja ir iespēja kaut kur trenēties trenera uzraudzībā, kad treneris tev ir izstrādājis programmu. Man ir baigi forši, jo skolā ir ļoti moderna trenažieru zāle ar ļoti zinošu treneri + par to nav nekā jāmaksā. Tā kā ja ir iespēja labāk pameklē tādu variantu. Un tādu normālu spiešanas guļus solu nemaz tik lēti nevar dabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 (edited) jap. čoms ar nopirka lielo komplektu svaru, bet nu ātri aizmirsa pa to laigan pats sportists jau baigais. es savas dienas mierīgi vadu ar oldschool 10 kg hanteli pasēžu pie pc - katrai rokai pa diviem veidiem 20 piegājieni..tā. profilaksei. bet nu treniņgars mājās ātri noplok. es ar savu programmu ko mājām izveidoju nez 4 nedēļas novilku un tad jua aizmirsās. no sākuma jau liekas '' vo, viss ies. katru dienu darīšu'' - ne sūda nesanāks. vislabākais variants ir ja tev ir pāris draugi ar ko kopā iet uz zāli. tad viens otru pamudina uz to un viss notiek. klava - aizej un apčamdi veicī. kautko citu ieteikt nebūtu loģiski... Edited October 15, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Nespēju neierakstīt sakarā ar tām hantelēm- Fāters nopirka baigo hanteļu komplektu pa 60-80ls un jā lietotas 2reiz. Pirktas pirms kāda pusgada. Par klaviatūru- Rusty'jam +1. Labāk aizej uz veikalu apčamdi pakoncultējies utt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 A4 Tech KL-5UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 1. http://www.euroshop.lv/datortehnika/klavia...ech_ultra_flat/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 klava Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 klava kursh no vaardiem "liidz 10 ls" tev nabija saprotams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 Pirktas pirms kāda pusgada. Par klaviatūru- Rusty'jam +1. Labāk aizej uz veikalu apčamdi pakoncultējies utt.. Es kkur biju rakstījis lai tu pastāsti kā Tu nelietoji hanteles ? ? ? ? Vismaz sākumā es domāju trenēties un paspiest pāris reizes tikai nevaru atrast to uz kura gulēt un nolikt to stieni ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 (edited) 220.lv ir, bet maksa pie 100ls ja rokas no dirsas neaug pats kautko lidzigu var mierigi sameistarot Edited October 16, 2008 by Don Bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 (edited) Vismaz sākumā es domāju trenēties un paspiest pāris reizes tikai nevaru atrast to uz kura gulēt un nolikt to stieni ... Tad lūdzu dirs arī virsū pārējiem, kas kko teica par hantelēm. kr4 dirš te man virsū bezsakarā. Edited October 16, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Vismaz sākumā es domāju trenēties un paspiest pāris reizes tikai nevaru atrast to uz kura gulēt un nolikt to stieni ... ej uz zāli, mājās sev virsū uzmetīsi. Lai gan labāk uzmet sev virsū, vismaz šite huiņu nerakstīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN-Named.!. Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Doggy letak sanaak aiziet uz trenazhieru zaali + ir garantija ,kad tu tur trenesies patstavigi a majas pff.... Kas tev kauns par savu kjermeni ,kad uz zali nevari iet , jo cik zianms visi , kas trenejas nopietni iet uz zali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 17, 2008 Author Report Share Posted October 17, 2008 Izskatās ka Tu jau esi sev uzmetis virsū 100x reizes. Man pēc 8 stundām, ap 16 negribas kkur vēl vilkties.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 ja tev negribas nekur vilkties, tad ari majas nehuja nedarisi. A stieni gan uzmetis vel neesmu, bet loti biezi sanak, ka kadam ,kas atrodas zale ir ,jauzcel augsa stienis, jo nepietiek speka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Ja 16 bija domats kaa 16:00, tad nu gan tu esi iists vecis. Parasti cilveki dodas uz zaali peec darba vai studijam, kas atrak par kadiem 18:00 nebeidzas. Nezinu, tad cik nopoietni tu gribi pieiet shai lietai, bet varu tev ieteikt jau tagad aizmirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 tīri laba klaviatūra http://www.metaleks.lv/bilde.php?id=7987&prece_id=12042 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now