Jump to content
GIGN Forum

[red] Idejas Amxx Modam


Recommended Posts

So.. vismaz vienu reizi pusgadā es uzmočīju pa kādam pluginam. Protams daudzi ir, ko nepublicēju. Anyway, ir pienākusi diena, kad man gribās uzmočīt, ko lielāku par pluginu. Pluginu ar jaunu Gameplay. Protams neko tik apjomīgu kā war3, csdm. Man vienam tur būtu pārāk daudz darba so. Kaut ko normas robežās. Ideju gribu orģinālu, nebijušu un, kas piesaistītu daudz tautu. Zinu, ka gign ir daudzi, kam ir idejas, bet paši nu nemāk skriptot, so. Jā.. esmu tik izmisis, ka griežos gign :lol:. Ja kādam interesē pluginus, kurus esmu publicējis: Links. Ap 200 krutu vēl stāv in PC. Lūdzu.. nevajag šādas idejas: "Pārveido CS STATUS TĀ, LAI RĀDĪTU CIK STUNDAS PLAYERIS SPĒLĒ! Būs BAIGI pokemoniski!"

Nevēlos pārveidot, vai meikot modus, kas jau IR GATAVI. ORĢINĀLU. Iespēja izteikt savas idejas.

Ceru uz atsaucību. :S.

Edited by shine
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tur baigais čakars ar webu.. =/. Man nav iekšās ar webu ņemties, un atrast, kādu, kas uztaisītu visus PICUS. Man plānā bija scoreboard arī. Nu vienkārši sakot, tur nereāls čakars. Ar pašu pluginu esmu pabeidzis visu. Kādu dienu es saņemšos un pabeigšu! Webs un Dizains nav mana stiprā puse =/. Atvainojos visiem, kuri varbūt cerēja tuvākajā laikā to ieraudzīt. Es pārvērtēju savu pacietību pabeigt web daļu. Maybe es uzmočīšu, kādu dienu tikai Admin paneli. Maybe iedod kādu labu ideju modam, kas nav ļoti saistīts ar webu. Cerēju jau uz lielāku atsaucību.

Link to comment
Share on other sites

ir viena doma!

katrs speeleetaajs saakumaa dabuut tikai pistoli. par katru noshauto cilveeeku : (hedaa = lielaaks exp. , labajaa rokaa = viduveejs exp. , kaajaa= mazs exp.) taa uzlikt kautkaadu exp uz shitiem vai citiem un kad esi sakraajis tik daudz exp cik atlauj lai iegaadaatos jaunu ieroci - var samainiit pret citu. ja tewi noshauj exp kriitaas atshiriibaa kuraa vietaa ieshauj. tad ja kaads sasniedzis max exp. vinjam exp restarteejas un vinjs ir 2lvl kur ir labaaki ierochi muniicija utt.

Nu luuk shaada ir taa mana doma. Man personigi patiktos shitaadaa serverii speelee, vareetu uzkachaat skilu aatraak un lielaaka bauda no pashas speeles.

Link to comment
Share on other sites

nu bljin, karo4e, īsumā-visus datu saglabātu mysql datubāzē. ieejot varētu ievadīt informāciju, tādu, kā - vārds,vecums,dzīvesvieta,dzimums. =D tad tjipa piemēram kāds kas grib aplūkot uzraksta /info Shain.

vai /infomenu un tur izvēlas spēlētāju ko vajag =)

Link to comment
Share on other sites

butu interesenti ja butu helikopteri... :D

Vinjos varetu iekapt un lidot uz pretinieku bazi , vai ka tamlidzigi un apbombardet tos kas nepaspeja iekapt sava halikopteri katrai komandai 2 halikaopteri.

Helikopteriem varetu but iespejas..

1. Rakete

2. Sekojosa rakete

3. Miina

4. Un citi :D

To cik daudz tev ekipejuma prikoli varetu taka uzka4at jo vairak killi you labaki weponi helikopterim..

Zinu ka daziem mana ideja liksies :lohs: bet es tik izteicu savu domu!

Link to comment
Share on other sites

Pārveidot modeļus? =/? Es domāju modu ar jaunu gameplay.. kā Zombie Mod, Hide n Seek, war3, gungame, Super-Hero, RPGMod un visi citi Modi. Pat ja ir neliels mods. Galvenais, ka interesants. Tikai modeļus pārveidot jau nav jautri :S.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...