gudrais Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 pa kuru kanālu varēs rīt (11.) redzēt boksu? kļičko vs piters? un ja kas labāk būtu kkur online skatīties, jo man taks nav mājās visi televīzijas kanāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 (edited) RTL 23:45 un online noteikti bus daudzi linki..tik jagaida ritdiena Edited October 10, 2008 by ^^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 A pa Tv6 neraadiis? Tas laiks pa RTL ir pec VACU Laika jeb musu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 23:45 peec lv laika saaksies a ieprieksh jau 23:25 peec lv laika raadis viss kaut kaadu info utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 laikam pa tv6 nebuus pec RTL laika ciinja sakas 22:45 Nerubiiju vaciski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaz Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Liekam likmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Es ceru, ka Pīters vinēs, jo viņš ir baigi smieklīgais džeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Vienozimigi neatbalstu un esmu par Klichko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Man īstenībā ir vienalga kurš vinē, tagad tas bokss ir tāds neinteresants, Taisons vismaz mācēja uztaisīt šovu un kādu sasist. Maiks Taisons ir lābākais bokseris kāds jebkad ir bijis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Kļičko sados pa seju. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Šim gan negribētos piekrist Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 The Same! Lenoks Luis tomer ir Nr1! pReciizaak bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Lenokss čista nav labākais, Tyson ar savu veiklību un KO pirmajos raundos ir labāks par Luisu! Kas ir labākais pasaulē čista nav zināms, jo vēl jau bija arī tādas zvaigznes kā: Muhamed Ali, Evander Holyfield, kurš bija slavens ar nesportisko cīņu (gāja ar galvu virsū..) un daudzi citi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 ja kadam vajag links - tikai uzspied Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 6rounds beidzaas un domaju ka tulit katru kuru bridi Vitalijs noliks to melno uz deljiem!Jo melnais jau vispar ir sadauziits pec punktiem arii jau 60:54 par labu vitalijam!Tas nozimee ka melnais lai vinnetu vinjam der tikai KO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 (edited) 8. raunds iet, brīnos vispār, ka Pīters tik tālu izvilcis. Kličko vienkārši dominē. EDIT: Hā hā, Pīters padevās. Un tāds vēl skaitās pasaules čempions. Edited October 11, 2008 by meidinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Ai es biju cerējis, ka būs kaut kas interesantāks, bet tas tak nebija skatāms.... nezinu kam ir jānotiek lai bokss būtu tik interesants kā agrāk, kad Taisons cīnijās.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 es vareetu piekrist kkur septiitaa raunda viduu uz paari sekundeem aizsnaudos riktiigi sapurinaajos un sekoju lidz katrai kustiibai, bet vienalgu leenaam migu ciet tapee labaak domaaju par kautko intresantu un taa nu izvilku tos 1,5 raundus kameer nigers pazinjoja ka vairs nav speeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted October 11, 2008 Author Report Share Posted October 11, 2008 labi ka atradu online tv (skatījos caur TVU Playeru). nu tas piters pat netika kļičko tālāk par vēderu. un viņš ar savu lielību var iet cirst tālāk savu mežu. pitersam vajadzēja KO! lai varētu savu "pasaules čempiona titulu" noskalot toletes podā kopā ar savu lielību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Es tak teicu tev Miezi,ka Pitersam ne mazako iespeju pret Klichko! Cinja bija lieliska!Vienigi gaidiju no Pitera kaut kadu lielaku prettestibu! Pirms cinjam dzekam bija TIK Liela mute,bet pashaa cinjaa galiigs nooobs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now