Jump to content
GIGN Forum

Dead Space


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

Dead Space

Linkā gan bildītes, gan treilerīši, gan teaserīšu.

Spēle, ko Emo gaida vairāk par sarūsējošo šaujamo lolFarCry 2. Yes, I said it. :lalala:

Padzirdēju no personām, kas spēli ir dabūjuši jau pāris dienas ātrāk, cik jauka spēlīte ir.

Quote

- This thing is The scarriest thing I've ever played.

- I'm playing like with lights on during a day.

- Love it though, it's gorgeous, echoing sounds are scary as hell, it's really addictive.

- Have you squealed like a little girl yet?

- I haven't squealed, but I have on several occasions taken off my headphones, so wouldn't hear a sound. ;D

Quote

Man personīgi horror žanrs nekad nav piesaistījis, sākot ar Doom, beidzot ar Bioshock, izlaižot Resident Evil, protams, bet šis izskatās karsti. Ļoti karsti.

Interesanti vēl ir tas, ka tāda lieta kā hud'i (latviski tie laikam ir kaut kādi.. nezinu. Karoče tie sūdi, kur rādās cik palikusi dzīvība, patronas, utt) neeksistē. Viss ir virsū uz tava tēla. (piemēram health punkti ir gaismiņas uz tēla skafandra muguras)

Jauks rudens-ziemas periods priekš geimeriem. Kaudze ar spēlēm, jālūdz tik dievs, lai laika pietiek visam. Prieks, ka EA beidzot izvilcis galvu no pakaļas un ir uztaisījis foršu spēli priekš PC ar.

Link to comment
Share on other sites

Izskatās naisīgs, bet nu redzēs kā būs. Bailīgāk jau vienmēr ir tad, kad dzirdi kaut ko aiz stūra un zini, ka aptverē 2 lodes. Tādā ziņā RE4 bija fail - ložu vienmēr pietika un pat likt nebija kur, līdz ar to rodas drošības sajūta, ka poh kas nāks virsū - nošaut varēs.

Iekš DeadSpace izskatās, ka AI ir labā līmeni uzšķūnēts. Ai, vispār nerakstīšu vairs neko, negribu gudri dirst pirms pats neesmu iemēģinājis.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Es jau shobriid speleju dead space. Jau 4. chapteraa. Jaa, man lodes taa pietrukst, ka es jau saku skriet prom no no tiem zombijem :D. Neiesaku speeleet uz easy. Tur vispar tik viegli. 1 pashu vajako zombiju 1 - 3 shaa vieni. Uz medium vismaz ir kaut kads challange.

Njaa tur ir diesgan baisi. Ipashi muuzika. Un tas skanas kad tu ieraugi zombiju. Un kad zombijs tev skrien virsuu. Un kad redz ka vecis uz pusi zombijs shkaida sev galvu pret sienu, lai nospragtu. Nu utt. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Šorīt paspēlēju un jau pāris vietās pārmīzu jēgu :D laikam pa nakti nespēlēšu, citādi nevarēšu aizmigt. Grafika super, viss uz MAX un ar antialaisingu. ĻOTI DAUDZ ASINIS UN GAĻA, ēdot vistiņu pusdienās nav ieteicams apspriesties par šo spēli :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

karoča kāds zin kā pieveikt laikam tas ir pēdējasi boss , es viņam tos trīs tausekļus nošauju , sabliežu visu kas ir tajā mutē , bet pēctam atkal iznāk jauni 3 taustekļi un es jau vairs bez lodēm neko nevaru izdarit

Link to comment
Share on other sites

Kā tajā merkūļu, vai kā tos mutantiņus sauc, ielieku to uztvērēju? Es pieeju pie tā momoriālā muzeja, kur ir trīs olu čupas, bet kā es tur varu ielikt uztvērēju? Uzspiežu uz olām zagt, domādams, ka tad varēšu tur ielikt, bet figu, viss sarakstā ir, bet tieši tas uztvērējs nav manā lietu sarakstā, kaut gan man viņš ir. Vai varbūt tur ir jāiet pazemē uz kurieni ved durvis pie memoriālā muzeja, bet kurām vajag lockpick 50?

EDIIT: nu bļāāā... lūdzu izdzēsiet šo postu, neīstā vieta. sorry,

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

nu ko lai saka. vadība draņķīga, taču viss pārējais super. grafiskā optimizācija ir nostrādāta perfekti, skaņa ir perfekta. spēlēju, protams, naktī un tumsā ar ausīm. tikai tā var izbaudīt geimu. un jā, reizēm ir wtf momenti, bet tie kuri ir spēlējuši doom3 atpazīs daudzus tos pašus trikus. Stalkeris vēl joprojām man ir scary topā nummur 1 ar savu underground base x18. vairāk wtf momentus vajag, vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...