SvaX Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 (edited) Ļoti vajag lakrosa bumbiņas, bet nezinu kur Latvijā varētu šamējās nopirkt. Lakross ir sporta veids, lūk redzams kā to spēlē - http://www.cville-lax.com/images/uva_men/V...se_0857_800.jpg Zvanot uz 1188 vecene man piedāvāja tikai lakricas bumbiņas Cerams, ka kāds būs kaut ko tādu būs redzējis vai dzirdējis... Edited October 6, 2008 by SvaX Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Cik tev vajag un tās, kas tev ir vajadzīgas ir zālē spēlējamās vai ārā? Man itkā ir interkrosa bumbiņas un cik noprotu viņas daudz, ko neatsķiras un ir vieta, kur iespējams viņas vēl ir vai tomēr viņas ir atšķirīgas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 (edited) Čoms spēlē, varu paprasīt. Man ir aizdomas, ka lakrosa inventāru var dabūt tikai caur treneriem vai ārzemju neta veikaliem. edit: ok, runā ar amnēziju. Ja nesanāk, padod ziņu. Edited October 6, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted October 6, 2008 Author Report Share Posted October 6, 2008 Man derētu vismaz četras. Ja jau viņas tik ļoti neatšķiras, tad man vienalga kuras, iekšējās vai ārējās Es jau ar viņām lakrosu nespēlēšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Nu, skaidrīte! Viņas ir no gumijas un ar tukšumu vidū, tās interkrosa, tādas der? Man personīgi lieku bumbu nav, bet es te vienam uzzvanīšu apjautāšos, kur viņas Rīgas pusē var dabūt. Tu jau esi kaut kur pie Rīgas ja? Ja šodien no manis nesaņem ziņu uzmeidžo uz PM kaut kad rīt, jo var gadīties, ka piemirsīšu vēlāk atrakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Izrādās, ka Latvijā viņas ir pagrūti dabūt. Man viņas personīgi ir pirktas Zviedrijā un tuvākajā laikā nav plānots turp doties. Vari droši jautāt cash^ par šīm bumbām, jo adresi uz to Zviedru iestādi, kur pērkam nevaru dot, jo kā jau cash^ minēja šādas lietas vairāk vai mazāk notiek caur trenneriem un 4. bumbiņas viņi toč uz Latviju nesūtīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 ebay FTW + var arī vienkārši uzmeklēt uz vārdiem lacrosse ball, tur rezultātu daudz ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 nu žēl amnezija tas ir kaut kāds nelegālais veikals ka nevar adresi dot ? Nu ja cash^ nevarēs palīdzēt, čakarēšos ar jobano ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 (edited) Nē, tas gluži nav veikals, bet kaut kas līdzīgs bāzei, kur nevis pasūta 4. bet 400. bumbiņas. Edited October 7, 2008 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now