Kriksis! Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 (edited) Sveiki, mans niks ir Kriksis! , bet reizēm spēlēju ar niku Arnolds^^, kā to darīju vakar vakarā. Vakar vakarā, tiku nobanots ar interesantu un visietverošu iemeslu "chiiti" Nobanoja mani plikais. BAN] ---------------------------------------------------------------------- BN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: plikais BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Arnolds^^ BAN] Iemesls banam: chiiti BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 0 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ---------------------------------------------------------------------- Karte de_train. aka saRARota un pievienota lejuplādēšanai! Protams esmu nevainīgs un nekādas papildierīces (ja neskaita peli un klaviatūru) un papildprogrammas (ja neskaita cs un draugiem.lv firefoxā) nelietoju. Vakar neliku, jo miegs baigi nāca, tgd mājas atbraucu nokačāju pats noskatījos, nesapratu reāli par ko bans.. Vienīgais kas varēja šķist aizdomīgi, ka es aptuveni caur smoku šauju, to varu attaisnot ar 16bit krāsām un gaiši noregulēto ekrānu, tā tiešām var redzēt, vismaz aptuveni kur kas atrodas, ja kustās )) Patīkamu skatīšanos, ceru uz ātru rezultātu, paldies! DEMO ŠEIT Edited October 7, 2008 by Kriksis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 ar 16.biti spēlē tikai ņūbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 jeb vnk vinjam kompiits ir zveers :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriksis! Posted October 3, 2008 Author Report Share Posted October 3, 2008 Tāpat esmu dzirdējis, ka esmu nūbs tāpēc, ka man nav defaultās kontroles, katrs spriedums par iepriekšējo gudrāks Ar 16 bitiem un monitora konfigurāciju uz 100% gaišuma easy weasy ar 16 bitiem spēlēt p.s. gandrīz aizmirsu pašu svarīgāko - demo http://yy.lv/download.php?f=172402 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Ar 16 bitiem un monitora konfigurāciju uz 100% gaišuma easy weasy ar 16 bitiem spēlēt Ja jau es uz sava monja ar 32bitiem diezgan labi redzu cauri smoke (speleju uz portativa), tad es domaju, ka Tev ar 16bitiem ir gandriz NOSMOKE !!! k-kur vai tad nebija teikts, ka 16bit nevar izmantot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 16 biti ir pussy padarīšana es paļaujos uz smouku, ka tas piesegs manu pakaļu vismaz no vienas puses, bet ja tur otrā pusē sēž čalis, kam ir 16 biti.. tolka nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 es paļaujos uz smouku, ka tas piesegs manu pakaļu vismaz no vienas puses, bet ja tur otrā pusē sēž čalis, kam ir 16 biti.. tolka nav. 100,01% agree smoke ir norm RUSH + hide paligriiks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thsEe Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 demo neskatijos, bet tādu arnoldu kā tavs niks arnolds^^ sen nobanoju csdm`aa par wh.....ka tik neesi tas pats..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriksis! Posted October 4, 2008 Author Report Share Posted October 4, 2008 thesEe, es noteikti neesmu tas pats, jo gign'ā, ja neskaita gadus 4 atpakaļ, spēlēju kādu mēnesi. Un fake niks Arnolds^^ man parādījās ng pēdējo 3 gadu laikā, kad esot recgrupā sāku pārbaudīt adminus ar šādu fake niku, salidzini sevis banota un manu IP, kas man ir nemainiga, jau kādus ~3 gadus, lattelecom politika Lūdzu noskataties demo un atbanojat :X p.s. l1nk1n, viss kas nav aizliegts ir atļauts c(: Ja Tev ir izvēle 16, vai 32 bit , tad Tu vari brīvi izvēlēties :X Lūdzu postojaties tie kas noskatās demo, lai no tā vispār ir kāda jēga, savādāk šitā tukšā salmu kulšana nav nevienam vajadzīga :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Nju nez es speleju ar 32bit,bet man netraucee ja kads pussijs mochee ar 16bit!Vienigi kad esmu uz KNIFE MISSION es izlecu atrak nekaa vinsh mani paspej smokaa iechekot Vakaraa iechekoshu demku un pateikshu ir vai nav tur kas! Plikais jau lidz shim ipashi nav kljudijies,bet nju hvz Jadzird plikaa domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 pidars ujobaks un daunis.. ar 16 bitiem spele idioti! goodmen sauliti :* blja sezham ar dzhekiem un izdomajam ka esi lidzigs stallone m:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriksis! Posted October 4, 2008 Author Report Share Posted October 4, 2008 ar 16 bitiem spele idioti! Ivzvēlies izteicienus, puišeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 neuzprasaties uz warnam. Watch your language folks !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 nekur nav teikts, ka nedrīkst spēlēt ar 16bit, tāpēc visi tie lielie dirsēji varat pasūkāt ledenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriksis! Posted October 4, 2008 Author Report Share Posted October 4, 2008 (edited) Tad moška kāds arī noskatās demo, noņem banu? O_X edt. attiexme Edited October 5, 2008 by Kriksis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriksis! Posted October 6, 2008 Author Report Share Posted October 6, 2008 Sorry par dubultpostu, bet ah*jetj varbūt ir kāds atbildigais, zajeb*l gaidīt, nekādu gaismu i neredzu tuneļa galā. Ā un sorry par leksiku as well, izskatās, ka vieglāk ir IP nomainīt, tas ir 20minūšu jautājums :X šeit tas mazliet ievilcies :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnis_Samarins Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 to varu attaisnot ar 16bit krāsām un gaiši noregulēto ekrānu Es nez ko tie biti dod bet man ar uz 16 stāv bet tā pat tikai csdmos spēlēju kur nav smoke Un par to ekrāna gaišumu, man arī uz gaišāko stāv, tumsā vieglāk pamanīt Bet tos banus arī sāk likt pārāk bieži, nesen iegāju vienā serv kādus 7 kill uztaisīju uzreiz ban : aim + norecoil tādas dusmas bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 nekādu demku pirmajā postā neredzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriksis! Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 demo bij 3 postā, pārcēlu uz pirmo, lai vieglāk saskatāms mazliet ieboldoju, paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Es esmu pret to, ka pie mums 16biti ir atļauti, to vajadzētu mainīt!!11 Uzskatu, ak tie, kas spēlē ar 16bitiem ir ielikuši biksēs rozīnīti, jo redziet 32bitos sliktāk var redzēt Un jā man patīk sūkāt ledenes, bērnības nostaļģija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 16 biti sūkā dibenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 (edited) +1 ownAge'm. Daudz bijušas situācijas, kad ielien specos, čeko kādu superpromega spēlētāju, piemēram, inferno centrā, un šis caur pamatīgu dūmu mākoni iemet divus HS pretī stāvošajiem CT, un tad tu sēdi un domā ko darīt - banot vai nē. Man liekas, ka šādās situācijās atvainošanos parādā ir gan attiecīgais admins spēlētājam, gan arī otrādi, jo neviens nevar no pirksta izzīst ar cik bitiem katrs spēlē, tā ka labāk vienkārši ieradināties uz tiem 32, kā to dara vairākums no mums. EDIT* Man liekas, ka tas Kriksis kaut ko pīpē. Edited October 7, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriksis! Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 Ārprāc kautkāds bērnudārzs!!! Visi, pilnīgi visi runā par kautkādu huiņu! Pilnīgi renegāti a.k.a. deģenerāti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Nu, ja jau tev te ir tik slikti + visi ir renegāti aka deģenerāti, tad mebii neuzturies šeit. Pašam vieglāk būs, pārējiem arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriksis! Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 Tāpēc ,jo topiks ir sadaļā sūdzības, kur izskata manu sūdzību, tas ir noskatās demo, izsaka savu viedokli un viss. Nevis stāsta, kā vecāsmammas māsai pa laukiem iet un tamlīdzīgu offtopiku. Par 16 bitiem jums visu jau pateica, ja jūs tiešām vēlaties taisīt revolūciju un panākt to, ka 16bit ir aizliegti, tad veidojiet topiku "ieteikumu" sadaļā ar šādu ieteikumu, nevis šeit reāli wārnas pelnat (vismaz es te pusei būtu sabāzis pa pārdesmit pročiem) Nekas personisks, vienkārši gribu lai izskata manu sūdzību un beidzās šitais, bet skatoties uz šito visu, vienkārši nomainīšu IP un tiekamies serverī, jo šeit gaidīt ir bezcerīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts