Mazinjais Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 (edited) Sveiki! Sagribējas kaut ko jaudīgāju (pašlaik 40W subis + 2x60W tumbas). Tad nu sāku rakņāties ia i-veikaliem un atradu normālu subi ar 100W jaudu pa 41ls, bet vēlāk ieraudzīju lūk šo te mazulīti: (200W+2*40w satellites) Dzīvoju daudzdzīvokļu mājā tapēc sāku domāt vai ar šadu zvēru nedabūšu kādu sodu ka traucēju kaimiņiem... Jo mēdzu klausīties mūziku uz pilnu jaudu (Nepārproti... Pilna jauda - tā, lai nesitas ārā) Edited September 30, 2008 by Mazinjais Link to comment Share on other sites More sharing options...
exIS Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 hm. Itkā ver4is labs , bet iesaku šo veidu ! Nopirkt šito un sa4inīt pie PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 (edited) Nedomāju ka ir jēga, ar 40W jau var normāli klausīties mūziku. Ar tādu zvēru kaimiņiem nervus nobedēsi. EDIT: Pašam ir 50W tumbas, un tā jau logi trīc pie liela skaļuma. Edited September 30, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 Nopirkt šito un sa4inīt pie PC Nesmīdini... Bez logiem palikšu + vēl pastūzis ~200ls. Jo ar šito sūda 40w jau dažreiz logi trīc (Logitech z-3 + 2 centriņa tumbas - 60w) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exIS Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Skatijos pastuuzis maksā diezgan lēti atradu netā ! šitas paviktu ko ieliku pirmstam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 Nākamreiz apsties uz maximālo jaudu Maksimālā jauda 2 x 150 W Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Aiz olām telefonstabos pakārt tos kretīnus, kuri daudzdzīvokļu mājās pārmērīgi skaļi klausās mūziku. Nopērc normālas austiņas un kalbasījies līdz vēmiens nāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Nopērc pastiprinātāju + Lielās Tumbas + mūzikas centru un būs ok kā man pie Pc pieslēgts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 Cenšos atriebties kaimiņiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Nu ok man ir risinājums kā tu varētu atriebties kaimiņiem!!! Paņem lāpstu un dauzies pie kaimiņu durvīm tikai paspēj aizbēgt !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 (edited) Pff, vēl lāpsta jāpērk? Tad jau tiešām labāk to subi pa 92ls Edited September 30, 2008 by Mazinjais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 atnāc un pakar mani benciks zin, kā es pielietoju savu z5500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Dzīvoklī nav vajadzībes pēc tādas jaudas man iepriekš bija gan z2300, gan z5500 pašlaik ir 2.0 Microlab Solo serijas stumbiņas ar jaudu, laikam , 2x 30 un anyway basi ir nogriezti, lai BAUDĀMI varētu mūziku klausīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 (edited) benciks zin, kā es pielietoju savu z5500 z-2300 jaudigaks par z5500, ja nu vienigi nestav klat tumbu skaits, aparatura (tehnika), dizains un spiikeru jauda. Bet subwoofers sit pušu par 12W Citāts no logitech.com: 10" Long-throw Subwoofer and Tuned Bass Port: Get 188 watts of powerful, distortion-free bass. Edited September 30, 2008 by Mazinjais Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 (edited) Citāts no logitech.com: man gadu bija z2300 un tagad gadu ir z5500 un varu likt savu nissanu ķīlā, ka z5500 ir entas reizes jaudīgāks buufers i vizuāli krietni mazaks i jaudas ziņā ir z2300 p.s. deadalive Edited September 30, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Deadalive, man stāvu augstāk dzīvo kaut kādi pidari, kuriem patīk skaļi klausīties krievu pop-sūdu, tāpēc man arī naids tāds. Labi, ka tas notiek pa dienu un savā istabā es īpaši nedzirdu + ja man vēl austiņas. Tev kaimiņu žēl nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Nez vai tev vajag problemas un tik skalju muziku!Padomaa 2reiz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 Nu bet protams Tagad visi stilīgie tā dara, arī mācītājs... Lab aizvēršos. i vizuāli krietni mazaks i jaudas ziņā ir z2300 p.s. deadalive Para bildi lai zinu kada bus mana nakama mašīna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 (edited) Tagad visi stilīgie tā dara, arī mācītājs... Lab aizvēršos. Para bildi lai zinu kada bus mana nakama mašīna Tu reāli dzīve esi abus salīdzinājis? ja ne, ej padiriģēt edit: savus jūtube video vari iebāzt Edited September 30, 2008 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 mani jau sen butu japakar.. redz ne vienmer majas ir vajadzigs nezheligs subis.. tapat es zinu un noteikti zinu ka visadi logitechi un citi tamlidzigie ir normali vidusmera sudi un nekas vairak. kada jega no basiem. yoo yoo es varu paradit draugiem .. noperc normalu yamaha pastuuzi 200w + 2 istabas tumbas.. un bus tev atliektiem galiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 ja ne, ej padiriģēt edit: savus jūtube video vari iebāzt Jā esmu... Būtībā 5500 mazā izstabā bez 2300 nelielā zālē. Tapēc neko nevaru spriest Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 2300 man kalpo ideāli jau kādu laiku ~ 1.5 gadus. man privātmāja, bet pats tusēju otrajā stāvā. basus tik ļoti nejūtu kā tie, kas lejā, bet nu pats neesmu griezis vairāk par 30-45% basu jaudu. vnk nav vajadzības. kropļo dziemu + vēl no svārstībām sāk kautkas čīkstēt, kā piem dēļi gridā etc... so pērc jau gatavu komplektu nevis kautko lasi pa gabalam. tāpatās ne sūda nejēdz no skaņas aparatūras tākā tev zīmēšanās nesanāks, izņemot kādus draugus, kas ir tādi paši āmuri šajā jomā. tas pats, kas ar overclocking, ja nejēdz, tad nepisies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 Tu man to teici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 tev šķiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 Atradies gudrais... Cik tumbas vai pastūžus esi uzstaisijis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now