MeGaPiiLe Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 yoooo seezhu tagad no iPhone... Es vary teikt tikai to ,is iPhone rullee dupsi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Es tikku galā ar savu štelli, man bija jānokāčā specefisks variants, tad viss aizgāja. tagad ir 2.0.2 versija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 nu ko, pievienojos iphone pulciņam pēc 1h lietošanas nolēmu jailbrake uztaisīt, viss sanāca diezgan veikli... softus priekš jailbreikotiem iphoniem smeļos no http://www.pr0x.org/ (kurš uz doto brīdi neiet dēļ kaut kāda database errora), kā arī var vienkārši torrentos nokačāt iphone app megapaku un vadoties pēc istore aprakstiem izvēlēties sev vajadzīgo šitu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 appulo.us tur parasti visatrak paradas jaunas aplikacijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 iPhone arī ir telefons. Ja gribās megakrutās spēlītes spēlēt, tad tiešām labāk Nokia + PSP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 vispār būtu jauki, ja katrs varētu uzskaitīt kādas piecas foršākās aplikācijas un piecas foršākās spēles... man zb jau meklēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 (edited) Saksism ar noderigam lietam! 1. Intelliscreen - noladejam no cydia un tad ieksh pr0x.org atrodam crack! Diezgan plaši jaraksta, bet vnk var salikt dažādas fīčas uz lockscreen, kā piem, weather! 2. winterboard - ļoti vajadzīga lieta, lai varetu visadas lietas darīt ar savu springboardu! Nokačājams cydia! 2. Ilog - vajadzīgs intelliscreen un jainstale ta pat ka intelliscreen, vnk aplikacija aizvieto defaulto saņemto zvanu dizainu! 3. Ļoti laba lieta - iekš cydia ievadam source http://alx.f1.lv un tad searcha ieraksta lv un varesi uzlikt latviešu carrier ikonu, kā arī iekš sms nebūs tie papild burti, bet būs tikai a vai ā(nu ceru saprati) kā arī latviešu valoda! Talak par aplikacijam! 1. mxtube - vnk lai varetu noladet kadu video no youtube 2. kickscreen - parada kadas filmas drīzuma iznāks + apskatities trialerus 3. Jaadu - lai ielistu sava PC caur VNC + vai vari meklet tos winamp remote, vai itunes 4. Shazam - forša aplikacaija, kas nosaka, kada dziesma skan un pec tam piedava ieiet youtuba noskatities! Tālāk spēles! Nu spēles mainu ļoti bieži tāpēc nevarēšu pateikt pašas labākās, jo daudzas ar laiku apnīk 1. Icansketchit - forša zīmēšanas spēle 2. labyrinth 3. ichalky 4. battleship - kartupeļi, patīk, jo var spēlēt caur wifi ar otru iphone 5. R.thunder - braukšanas spēle, arī patīk, jo var spēlēt caur wifi 6. fieldrunners - inčīga spēlē 7. Mindwave - dažādi toņi, kas palīdz dažādām lietām, lai varētu iemigt, lai nesāpētu galva u.t.t. (Pagaidam tikai iemigšanu esmu pameiģinājis un teikšu tā - palīdz 5min un atlūst ( vienīgi pēc tam austiņas paliek ausīs visu nakti un no rīta kkur nospiestas mētājas!) 8. Face melter - forša lieta ar kuru var sejas ķēmot! 9. iboxing - cik spēcīgi vari uzsist (es 329) 10. jack hamer - vnk rēcīga spēle publikā, kurš ir labāks droņītājs Nu tā laikam viss! Negribu pārlasīt, bet gan jau sapratīsiet! Edited November 2, 2008 by Miedzinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 es tjipa uzhakoju, kur mest spēles? Man ir faili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Turpini hakot! how to get cracked apps on iphone vari iekš youtube pameklēt pamācību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Karoče man ir iphone, un es gribu visas šitās fīčas dabūt virsū.. Tā kā no iphone maz ko saprotu, tad jūs viņas pa brīvu kaut kur variet dabūt?! Man nekas nav hakots, crakots vai kkas tāds, vienkāršs iphone , tikko pirkts lmt tīklā.. Pasakiet, kas jādara, lai varētu dabūt visas šīs programmas un prikolus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 mmm nezinu vai pēc winterboard uzlikšanas vai pēc lv pakas uzlikšanas, bet es pazaudēju wirelesa ikonu uzreiz aiz operatora... nerāda ne E burtu, ne 3G ne arī Wifi ikonu... kādas domas? edit: āāāāā never mind, tas bija Solid Status Bar iekš Winterboard settingiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 (edited) Restore Btw Remote ir forša proga, nāk apstorā bezmaksas. ( Caur WiFi var kontrolēt iTunes ) Edited November 2, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 (edited) Vel SBSettings vari nokačāt, lai būtu vieglāk izslēgt lietas, kuras neizmanto un paslēptu nevajadzīgas lietas, kā piem Stacks(vai kka tā!), viņu aktivizēt var nolaižot pirkstu pa augšējo daļu! EDIT: Jakačā cydia! + vēl ar viņu var uzlikt numerisku bateriju! Edited November 2, 2008 by Miedzinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 3, 2008 Author Report Share Posted November 3, 2008 ihacks.ru ir crackotās applikācijas. no jau minētajām, izmantoju Shazam, Remote, Winterboard. Izmatoju arī : 1) a2z - nenormāli plašs konvertēšanas softs. 2) terminal (iekš cydia var dabūt). 3) twinkie - parasts twitteris brīžiem sabiedriskajā transportā vai randiņā, kamēr otra pusīte ir tualetē 4) fring - skype klients. principā neizmantoju. no spēlēm neviens nav pieminējis Asphalt 4. (NFS variants kaut kāds) var dzīties pakaļ kā policists, var mukt. Jāpilda misijas, jāvāc naudu, jāpērk jaudīgas mašīnas, jātūnē. arī šo var dabūt iekš ihacks.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Man ir jautājusm par iphone! Es ar vienu draugu sastrīdējos cik iphone batarija var izturēt? Viņš saka ka tikai 2 Dienas un tad viņš ir jālādē par jaunu vai tā ir taisnība!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 3, 2008 Author Report Share Posted November 3, 2008 ModeratO, man Tev gribas dažreiz iespert par Taviem jautājumiem. http://www.apple.com/iphone/specs.html Power and Battery - atrodi un izlasi, savādāk un lidosi bezdibenī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 http://www.apple.com/iphone/specs.html Power and Battery - atrodi un izlasi, savādāk un lidosi bezdibenī. Tu nesaproti laikam vnk tas kas ir nopircis to telefonu zina cik batarija tur ilgib ,jo tajās lapās var būt sarakstīts vispār savādāk. Un man draugam bija nopirkts un teica ka tikai 2 Dienas tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 3, 2008 Author Report Share Posted November 3, 2008 Nē, nesaproti Tu. Es Tev pateikšu, ko tieši nesaproti. To, ka bačenes izturība ir atkarīga no tā, kā founs tiek izmantots. Ja stāv mājās un galda standby režīmā, ar izslēgtiem servisiem + eneiblētu lidmašīnas režīmu, tad var nostāvēt nedēļu vai pat vairāk. Nevar pateikt - tur 5h, divas dienas vai divas nedēļas. Nav konstanta lieluma. God, give this child a brain. Savējo lādēju vidēji reizi divās dienās. Cits varbūt sabiedriskajā spaida nemaņā, viņš lādē reizi dienā. Cits lekcijās skatās filmu, viņš lādē divas reizes dienā. Got it ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Nu piedod ka tā uzbāzos vnk šodien kaut kāds besis uznācis.Un vēlos tev pateikt sapratu TNX tev liels nOr3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Baac es vakar redzeju applikaciju kkadu mind wave līdzīgu, bet tikai tādu, kas neviss aizmidzina vai kko tadu, bet gan tev saakt likties, ka tev rokas kļūst samgākas vai arī rādās objekti, bet šodien viņa ir izņemta, kāds nezin, kur viņu dabūt! Nosaukuma beigās bija wave sākuma daļu aizmirsu bija kkas uz f burtu vai kkā tā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Nav mind freek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 ir, viņi atlika tapakaļ, bet programa ir hujovā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 (edited) Mhm, nav dižā efekta, vismaz pēc 20 min. Moš jāatslābinās, jāaizver acis, jāļaujas Placebo effektam. uz šo brīdi minoritātes mīļākās programmas. iCave (kādreiz nereāli fanbojoju par šo programmu, moš kādu aizrauj) MazeFinger Tap Tap Revenge un Tap Tap Revenge NIN Edition (NIN labāk vadās) Topple (iejusties bērnudārza klucīšmāju celšanas laikos ir forši) Fieldrunners (reāla igra) Bejeweled 2 BTW, ar iBoxing nahuj atpisu pilnā ātrumā, tiešā triecineā iPodu pret koka skapi. Paldies tam, kas viņu ieteica. EDIT : btw, varētu Tap Tap threadu uztaisīt iekš GIGN. Tur tie Global rezultāti ir mazliet nereāli, tāpēc varētu sacensties starp savējiem. Vienkārši katrs editot postu, kad dabū kaut ko grandiozu. Edited November 9, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now