Norek Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Čau! Šodien paņēmu iPhone un ir problēmas ar app store. Visiem šī produkta lietotājiem ir skaidrs, ka app store Latvijā vēl nav pieejams, līdz ar to nav iespējams ielādet nevienu no 3rd party progām. Esmu mēģinājis piereģistrēt fake US paypal kontus, lai apmānītu appstore, bet nekādi nesanāk. Protams, varētu gaidīt statementu no bankas, lai apstiprinātu kredītkarti, bet tā kā esmu ļoti nepacietīgs cilvēks, tad vēlos risinājumu tagad un uzreiz. Reāli šo dienu esmu pavadījis, cenšoties apmānīt app store. Tātad, lūgums pēc palīdzības pie pieredzējušiem cilvēkiem, kas krāmējās gar šīm lietām. Kādas ir iespējas ? Nelegālo staffu kā jailbreak atstājam pašu pēdejo. Cerēšu, ka ir pietiekami daudz iPod touch lietotāji, kas jau sen ir tikuši galā ar app store un tagad lādē bezmaksas softu. Lielais mīnuss app store - lai nolādētu bezmaksas 3rd party softu, ir nepieciešams fucking iTunes akaunts. Ceru uz ātru reakciju, lai naktīs varu mierīgi gulēt. Paldies jau iepriekš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 kaut kā varēja piereģistrēt, bet šits tāds, ka viņi neuzticās Latvijas kredītkartēm (Swedbankas arī ne) vārdu sakot tev spīd tikai jailbreaks. Un kāpēc jailbreaku par pēdējo atstāji? jailbreaks vispār bija pirmā lieta, kas jāizdara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 26, 2008 Author Report Share Posted September 26, 2008 Tapēc, ka esmu viņu iegādājies oficiāli un gribu, lai tā tas arī paliek. Bet nu ja nav citu iespēju, tad ok, no problem with that. Kas jādara, tas jādara Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 ja vaig nest uz garantiju or shit, tad vnk uzliec update vai restore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 26, 2008 Author Report Share Posted September 26, 2008 nu jā, es it kā atvēru jailbreakme.com, nospiedu uz install kaut kādu tur app. vēra vaļā y.tiff, ielādēja un apstājās. nekāds install, nekas tml. augšējā, kreisajā stūrī rādas zils punkts. izskatās, ka ar 2.1 firmware nesanāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 youtubē uzmeklē 2.1 jailbreak, jo jailbreakme ir priekš 1.1 un jauninājumi nav bijuši. Tagadtas ir nedaudz sarežģītāk, bet vienalga ļoti viegli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 (edited) Jailbreku netaisi, viņš diezgan smuki čakarē failu sistēmu. iTunes var pieregoties izmantojot: http://archija.info/index.php/2007/12/04/982 Un man vispār ir Tev pāris jautājumi par to iPhonu, aizsūtīšu PM. Edited September 27, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Vari lūdzu paskaidrot kā tas izpaužas? Es jau gadu dzīvoju ar jailbreakotu ipodu, dažādas versijas ir liktas, jailbreakotas, itkā nekādus errorus neesmu novērojis(līdz brīdim, kad aiz savas ziņkāres neesmu pats sapisis kaut ko). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Nezinu kā ar Touch`u bet man jeilbreikots iPhons strādāja jūtami lēnāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 27, 2008 Author Report Share Posted September 27, 2008 app store dabūju pie dzīvības. paspēju nobaidīt sīko bračku ar light saber patīk arī remote. var staigāt pa māju un pārslēgt dziesmas iTunes. tagad gan vajag atrast progas, kas vairāk paredzētas vajadzībām, kā ssh klients. skype arī gribētos. ringtone menedžerim arī gribētos kaut kādam pieķerties, savādāk defaultās melodijas sucks ass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Par Skype vari aizmirst. Nav tādas fīčas, vienīgā iespēja ir izmantot vienu pakalpojumu caur webu, taču tas ir par maksu un gļuko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 27, 2008 Author Report Share Posted September 27, 2008 Njā, to jau es uzgāju. Nu nekas, drīz būs, gan jau. Vai arī vēl neesmu atradis. Visi AIM, Google talki gan ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Tikko pačekoju un ievēroju, ka appsoter ir arī staffs par brīvu. Sākumā tāda nebija. Būtu labija, ja kāds varētu padalīties ar info par kādām foršām progām, kuras ir par brīvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 ĒĒM, man jautājums saistībā ar ipod touch, kādam ir idejas pie šādas problēmas. Kad mēģinu ieinstalēt 2.1 jauno OS versiju kad nokačājās līdz pašam galam viņš padomā un izmet kļūdu ka pārtrūcis kontakts ar serveri... 2.1. man vajag, lai varētu izmantot progas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 1, 2008 Author Report Share Posted November 1, 2008 liec updeitu caur iTunes. neder ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 (edited) tas tieši caur iTunes arī notiek. Edit: Lieki piebilst ka man ir jaunākā iTunes versija. Es biju labi daudz stundas veltījis visādiem instalācijas veidiem(meklēju infu inetā), pārinstalēju iTunes, kāčāju vnk ne caur iTunes. Uzspiedu caur iTunes ka tikai nokačā bet neinstalē, tāpat kļūda tāpat "error -3259", viņš saka tjipa pazuda kontakts ar serveri. Edited November 1, 2008 by Set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Kā teica man iphonu lietotāji: ''iphons kas nav atbloķēts (jailbreak) nav iphons bet telefons, par tādu naudu vajadzēja ņemt parasto nokiju'' Es paspēlējos ar to iphonu kur bija dažādas programmas tur ishit un Icrap nu viskautkādas tieši viņam bija ahuena kruti.... tad es redzēju iphona spēku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 http://boot.lv/index.php?pg=202&news_id=7091 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 1, 2008 Author Report Share Posted November 1, 2008 Set http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/co...36_Restore.ipsw kad novilksi, tad iekš iTunes, turot shift, spiedīsi restore. tas ļaus izvēleties failu. norādi uz novilkto un būs Tev jaunākais firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Pamēģināšu, rezultātus dzirdēsi pēc 40min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Tagad error 5 un tagad vispār itouch nestrādā Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 patīk arī remote. var staigāt pa māju un pārslēgt dziesmas iTunes. tagad gan vajag atrast progas, kas vairāk paredzētas vajadzībām, kā ssh klients. skype arī gribētos. ringtone menedžerim arī gribētos kaut kādam pieķerties, savādāk defaultās melodijas sucks ass. n0r3k, kas ir faking light sabers ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 (edited) ja atmiņa neviļ tas ir tas star wars zobens, kuru kustinot nāk skaņa ārā! Samērā, kruta fīča! P.S. Kā man patīk cilvēki, kuri nopērk iphone un nemāk uzlauzt ienesīgs biznes -+ 10 min un 10ls rokā Edited November 2, 2008 by Miedzinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
heartbrk Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Gribētu uzprasīt, vai kāds šeit māk jailbreakot iPhone? Ja jā, tad kur, cik ilgi un cik tas maksās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 PM mani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now