Symbiote Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 Es domaju ka juus zinat kas jadara.... Help Toby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 bļe pizģets lol nahren tobiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 Tas ir reaali reeciigs shits Bet reaali jau kaadu laiku vecs Pirmo reizi lasot to man reeka paraava par visu to idijotismu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted March 12, 2005 Author Report Share Posted March 12, 2005 ticu ka ir amerikani kas tam kexam arii ziedoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 ticu ka ir amerikani kas tam kexam arii ziedoja Tur jau nav jaatic, vienaa citaa forumaa dazhi labi veel teica ka ir aizsuutijushi naudu tam keksam. Njaa... ko tik muusdienaas neizdomaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 vins apeediis tobiju un nabaga tobijam buus jaamirst ar tik debiilu vaardu... Naudas pelniisanai buutu labaak straadaajushi taadi vaardi kaa: princese Diaana, saules zakiitis vai kas taads, bet tobijs tas ir kaut kaada sunja vaards. Butu cits vaards tam zakim es buutu noziedojis. PS es buutu noziedojis arii tajaa gadiijumaa ja tam zakim buutu piemeram kruuts veezis, lauzta kaaja utt. Bet neeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 kas tas par mulkji ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 VArdam tobijs nav nekada vaina, tad jau ojars skan veel es domaaju nosuutiit (pariit) veel 100ls serverim, bet paldies simbam, es tagad zinu ka to naudinu kadam vaig vairaak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 nu prieksh trusha tas tieshaam ir sunisks vaards. bet ideja forsha ja var ticeet tad 18k jau savaakti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 pats labpraat to Toby apeestu peec 2 un treshaas receptes parauga mmmm ne ! vajdzeeja gluzhi otraadi - kursh vairaak ziedos to toby apeediiis ne ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 joks ta joks, bet kontaa 18k.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 man arii bija trusiits liidziiks tobijam, vinjai vaards bija mikucis, bet vinju aizveda uz laukiem, jo vinja grauza manus kompjuuter vadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 man arii bija trusiits liidziiks tobijam, vinjai vaards bija mikucis, bet vinju aizveda uz laukiem, jo vinja grauza manus kompjuuter vadus vel viens kas liek trusiem neatbilstosus vaardus. kas jums visiem ir - nevarat sakariigu vaardu trusim izdomaat (nakamreiz veel nosauciet par Reksi vai Gauju ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 rrrrrrrrr kas jums visiem ir - nevarat sakariigu vaardu trusim izdomaat (nakamreiz veel nosauciet par Reksi vai Gauju ) /sasots smejos/ izraavi man duushu Ojaar Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 vel viens kas liek trusiem neatbilstosus vaardus. kas jums visiem ir - nevarat sakariigu vaardu trusim izdomaat (nakamreiz veel nosauciet par Reksi vai Gauju ) ojaar afigel? kaa tev patiktu ja es savu kakji nosauktu tavaa vaardaa un katru vakaru spaardiitu? ES VARU IZVEELEETIES KAADU VAARDU GRIBU KAS TU ESI PASAULES VALDNIEKS KA NOSAKI KAADS KATRAM BUUS VAARDS ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 ojaar afigel? kaa tev patiktu ja es savu kakji nosauktu tavaa vaardaa un katru vakaru spaardiitu? ES VARU IZVEELEETIES KAADU VAARDU GRIBU KAS TU ESI PASAULES VALDNIEKS KA NOSAKI KAADS KATRAM BUUS VAARDS ????? tip tiesi taa arii izdari - nosauc kaki manaa vaardaa un nospaardi vinu... Baac es uzreiz sajutisos tads................................. nospardits? tip - kas tu to trusi kniebi ka taa satraucies par vinja vaardu. Man skiet ka tas pat ir jautaajums jaunam topikam: kapec xxx ir zoofiilis ? Man skiet ka probleema ir mekleejama tavaa beerniibaa - tev pietruuka sociaalie kontakti un taadel tu saaki runaat ar dziivniekiem, ko sauci cilveeku vaardos. tu pieradi buut par taadu kaa savu dziivnieku domubiedru grupas liideri un taadeel tagad nevari iztureet ka kaads saak oponeet tavam viedoklim (galu galaa - dziivnieki neprotestee - vinus ir tik viegli pavedinaat (it seviski mazus dziivniecinjus - kaa kakiisus )). Vai varbuut tu nemaz neguli ar saviem maajdziivniekiem - tu vienkarsi masturbee skatoties kaa tavs kakis mazgaa savu kaajstarpi Ja taa ir taisniiba tad man jaasaka ka tev ir nelielas probleemas. tu esi taads kaa sik. bet - PS Varbuut veelies par to parunaat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 runkulis grunduliits runkul groundulit Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 kaads sakars ar zoofilismu?? man vinju uzdaavinaaja dzimenee un vinjai jav bija vaards mikucis! bet padomaa ar galvu tak vaitad tev nav maajdziivnieks un tu vinju nosauktu kaa tev labaak patiik man nebija jaasauc jau jo vinjai jav bija vaards mikucis un tagad kaads sakars man ar zoofilismu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 tas pallma ir galiigs mulkis , katrs vina posts ir tiiraakaa draza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 hahaha, mega sukin lol aaaahah, xXx vispaar afigel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 da labi nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 kaads sakars ar zoofilismu?? man vinju uzdaavinaaja dzimenee un vinjai jav bija vaards mikucis! bet padomaa ar galvu tak vaitad tev nav maajdziivnieks un tu vinju nosauktu kaa tev labaak patiik man nebija jaasauc jau jo vinjai jav bija vaards mikucis un tagad kaads sakars man ar zoofilismu? aha, man ar liekas ka tieshi ojaaram te vajadzeetu padomaat ar galvu un nevienam citam. bet padomaa ar galvu tak vaitad tev nav maajdziivnieks un tu vinju nosauktu kaa tev labaak patiik man nebija jaasauc jau jo vinjai jav bija vaards mikucis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 a man ir suns varda Donalds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now