JimBugA Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) es neredzu, man tik teica, ka šie savējos sākuši izsvilpt. Aha macho! Cik izklausās tur vienam vecim skaļa rīkle wiii 7:1 Edited January 5, 2010 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) Nedaudz offtopiks, bet nu jaunu topiku negribēju taisīt, ja kāds vakar skatījās Ernesta Gulbja spēli pa eurosport2, tad vai es vienīgais saklausīju, ka komentētājs teica: "Gulbis is just too good for this clown." ?? Edited January 5, 2010 by redhot Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Laba spēle. Viena lidzjutēja izsaucienu norm varēja dzirdēt "Sibir - kustiniet bulkas " Vārtsargs šiem ar normāli nokaitināts. Jau laikam kāds ar pudeli pa vinu meta Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 bļa, es ceru ka kaut kāds outlaws vai kas ieliks šito spēli, baigi gribēšu redzēt vārtus. edit: redhot Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Vārti varētu būt apkopoti sportacentra mājaslapā., rīt vai parīt Lavsons riktīgi saniknojās Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 domāju gan, viņam baigi čakarē statistiku šitas viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 edit: redhot 22:55 LTV7 ir atkartojums Link to comment Share on other sites More sharing options...
emporio Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 mjaa... peec pirmaas ielaistaas sseibas domaaju buuus auzas ! bet paldies OZO , ka sapurinaaja .. Liidzjuteeji ruljavoj ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Nu šitā spēle tiešām bija laba Labi nospēlējām , bija vērts skatīties. Būtu labi , ja tik labi spēlētu visu laiku. Bet man prieks par šodienas spēli Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Neticami mūsējie uzvarēji 7:2 , bez lielā fanu pūļa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 goodijs. Laikam nevareeja tik agri pamosties. Es biju darbaa un jutu liiidzi,tapat...Nu pec 1majiem ielaistiem vartiem es sapratu ka shiii spele atkal jau norakta,bet nu sanaca pavisam savadak Bleee 7vaarti bet HOSSA atkal sausā Lab es vairs nelietoju un esmu labojies 4dien vispar spele 9:00 no riiita Bet pa TV neraaadiiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Super speele... Muuseejie vnk izniicinaaja Sibirj... Zheel ka neraadiis 4dienas speeli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iljusinka Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Njā. spēle laba. ieslēdzu tv, skatos - tieši iesita mūsējiem. skatos tālāk - tūlīt iesit. pēc tam aizgāju pc spēlēt, bet tv nebija izslēgts. tad dzirdu: 2:1 ; 3:1 ; 4:1; 5:1; 6:1; 7:1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) Severstalj un Torpedo ariii uzvareja,nu faq,ar katru dienu zuud vairak un vairak ticibas par iekljushanu PLAY OFFOS, ar musu 50punktiem otrajaa divizijaa mes butu 7taa vietaa un droshi... P.s. macho re ku arii vartu apskats... http://sportacentrs.com/hokejs/video/05012...grauj_sibir_7_2 Edited January 5, 2010 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
emporio Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Eeem... ritdien ir spele pret Amur ! Varbut kaads zin linku uz speli kur cvar noskatities WEB ? Butu ljoti pateiciigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Pēc 1. perioda 13 minūtēm 3:0 Dinamo vadībā Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 (edited) Š Edited January 7, 2010 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 (edited) Starp citu varētu būt. Atceros rāda kadru - ripa tukšos vārtos, Karija iet sēdēt, pēctam iemetiens centrā. Noteikti bija aizturētais sods un Amur atstāja tukšu kasti Paga neskuja. Tad tak svilpe būtu.. Edited January 7, 2010 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 (edited) Paga neskuja. Tad tak svilpe būtu.. Muhahaha lol Edgaram gols nu fig zin sodu nerāda. raksstīts vinādos sastāvos Edited January 7, 2010 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 viņi nomudījās piespēlē un iemeta, LOOL Masaļskim vārti, episki btw Širokovu un Spruktu noraidīja par rupjību, šie tur kaut ko sadirsās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 btw Širokovu un Spruktu noraidīja par rupjību, šie tur kaut ko sadirsās? Tu video skaties??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 lasu http://online.khl.ru/online/24056.html un klausos draugu atsauksmes, kas skatās video. Es video neredzu, bet viens laikam http://khl.com-doc.ru/index.php?place=amur - te redz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 (edited) Man iekš KHL.ru ir nevis video, bet slaidšovs Jau mača 25.sekundē Tailers Arnisons izvirzīja "Dinamo" vadībā, bet spēles 83.sekundē pēc Laura Dārziņa metiena rezultāts kļuva jau 2:0. Kuriozi tika gūti "Dinamo" trešie vārti. Noteikumus pārkāpa Martins Karija, "Amur" izmantoja aizturētā soda priekšrocības un nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Bet šajā brīdī kļūdījās paši "Amur" spēlētāji, ripa izlidoja no "Dinamo" zonas un ieslīdēja tukšajos "Amur" vārtos. Vārtu guvums tika ieskaitīts "Dinamo" vārtsargam Edgaram Masaļskim. Edited January 7, 2010 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 čota es nesaprotu. Tagad skatos Dinamo M pret Sibirj nekas nelago. Cik esmu mēģinājis skatīties Dimano R lagi vienmēr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Jaa reti taa gadaas ka vaartsargs guust vaartus... Malachi muuseejie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now