GooD`MeN Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 ā jā, vēl viens čalis ienāk iekšā hallē, parāda uz sienu: "EU VEČI, Arēna ir uz to pusi!" NJu un kaa tu vispar mani atpazini? testam kas man bija muguraa? Vopshem atceros tadu prikolu,ka 1majaa periodaa kad gaju uz WC, negribeju tajaa garajaa rindaa stavet piestajos pashaa priekshaa,paprasiju dzekiem kaa hokejs un ieshmaucu bez rindas iekshaa Otraa reizee,taa rinda bija vel garaka un izlemu aiziet paciemoties DAAMU ISTABAA Zinu ka 1nu veselu alu izleeju un ka ar normalam chaacham no Liepajas koljijos tadas vecumaa ap 40 Vopshem no pasha hokja diezgan maz atceros,bet cik zinu daudz dziedaju un izbaudiju speli Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 takš pēc gign party bildēm Kaut kas gaiši brūns tev nebija virsū? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 testam kas man bija muguraa? Vopshem atceros tadu prikolu,ka 1majaa periodaa kad gaju uz WC, negribeju tajaa garajaa rindaa stavet piestajos pashaa priekshaa,paprasiju dzekiem kaa hokejs un ieshmaucu bez rindas iekshaa Otraa reizee,taa rinda bija vel garaka un izlemu aiziet paciemoties DAAMU ISTABAA Zinu ka 1nu veselu alu izleeju un ka ar normalam chaacham no Liepajas koljijos tadas vecumaa ap 40 Vopshem no pasha hokja diezgan maz atceros,bet cik zinu daudz dziedaju un izbaudiju speli Es ta skatos ka pat neaceries ka es uzreiz aiz tevis ielīdu rindā Nu uz dāmu istabu vismaz es negāju Tās liepājnieces atceros, vēl atceros kā bļāvām pa visu arēnu liepājaaa, liepaajaaa No hokeja tīri normāli visu atceros un vēl paldies bencikam kas pēc spēles mūs parāva līdz mikriņam Situvācija tabulā gan tagd tāda tīri šķība palikusi Izmantot saukli liepaaja, liepaajaa varēsim 7.novembrī liepājā metalurs vs dinamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 jaa par to Liepajas vs Dinamo pamaniju shodien darbaa Nu taa jau bus tada svetdienas zvaigznju spele ar rezultatiem 8:6 DR labaa Nu jaa par to Liepaajs bljaushanu kaut kas naak atminjaa Nu ja butu bijis papildlaiks 3:3 un bullishi mes butu tajaa naktii RIGAA palikushi tuseeties un fanotu lidz ritam Rigas autoostaa uz solinjiem XD LB 0.7 gan kadreiz atkarosim ne? Bet ne tuvakajaa laikaa!Ar finansem pashreiz arii ir kaa ir vispar Ah jaa paldies par ticketu un alinju Skjiet ka tas 1ns tavs alinsh man bija par daudz Un tas kas man izlija,arii labi ka vinsh man izlija Nu tagad bus smags grafiks bet nu saksim 6dien per 22vietaa esosho HIMIK,kuri arii labi spelet prot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 Fano par LM? Brālis tur spēlē.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 nee LM spelem isti pat lidzi nesekoju! shad tad tikai uzmetu aci lai paskatiitos kruaa vietaa tabulaa maz esam Es vnk bljaavu nevis Riiga Riiiga bet Liepaja Liepaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 (edited) Es vnk bljaavu nevis Riiga Riiiga bet Liepaja Liepaja mēs ne to vien bļāvām k-kad noteikti atkārtosim, tikai šoreiz jāsāk atrāk dzert nevis lai ir tā ka ik pēc 8 min 1 aliņš ir jāizbauda process Edited October 16, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 18, 2008 Author Report Share Posted October 18, 2008 pagaidām 1:0 vinnējam, Cipulis iemeta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Nu diemžēl jau 1:1 sūdīgi ka spēli nerāda Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 18, 2008 Author Report Share Posted October 18, 2008 (edited) līdzīga spēle izskatās, turam īkšķus, tik smird pēc vairāk nekā 60 minūtēm tīrā spēles laika.. edit; zajebal, Hossa sūdus taisa, divi noraidījumi.. \ eDITDVA: JAA 2:1 NJEMAM!!! Hartigans.. Edited October 18, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Tagad jānoturas tikai līdz beigām un būs oky Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 18, 2008 Author Report Share Posted October 18, 2008 2:1 vinnējām Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Malachi 3punkti kabataa 2:1 uzvara par HIMIK knapa bet pelnita Un jaa jaunais vartsargs raada klasi Lai gana 1naa golaa trapija pa shtangu pretinieks,taa vietaa lai iemestu tukshaa stuurii Tagad uz KAZAHSTANU iznicinat Baris Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 18, 2008 Author Report Share Posted October 18, 2008 Kur tu redzēji spēli!?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 vo vo, man tas pats jautājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 20, 2008 Author Report Share Posted October 20, 2008 Šodien pret Kazahstānas BARIS. 16:00 sākums. Šitie nu mums toč ir jāņem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 (edited) 0:2 pagaidam un spēle jau tuvojas beigām Edit: smagi 0:3, cerības tikt tālāk domāju ka mums ar šo spēli ievērojami samazinājās Edited October 20, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Edit: smagi 0:3, cerības tikt tālāk domāju ka mums ar šo spēli ievērojami samazinājās lol, vēl pat 1/3 daļa no spēlēm nav aizvadīta. Pietam mūsējie vēl ir sešpadsmitniekā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Vo shkrobiigi!Nu tagad bus vel grutak jo gaida 2x pret Avangard un tad vel Ak Bars bonusaa naaks pretii Nu jaaa! Te jau mes diezgan sabojasim tabulas situaciju bet nekas ceru ka tomer sanjemsies puishi!Jo 3shaa perioadaa musejie vnk supaa speleeja un ripa kaa negaja vartos taa negaja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Sāksim ar to ka nākamjās divās spēlēs dabūt kaut 1 punktu man nešķiet īpaši reāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Un beigsim ar to, ka pēc šīm 2 spēlēm Dinamo ir jāaizvada vēl 36 spēles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Nu shodien prety Avangardu bus jautri Shodienas speli cik zinams nekur neraadiis,bet ritdienas speli pret Avangard gan raadiis Nu ko ceru ka spesim pacinities Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 22, 2008 Author Report Share Posted October 22, 2008 Pret AVANGARD ies smagi, ja spēlēsim tā pat, kā iepriekšējās reizes. Šuplers baigi cer uz jauno varochiku, tik pēdējo spēli sūdīgi nostāvēja.. Gribēšu redzēt, ko tad viņš liks pret Avangard. Mūsu puikas dabūs redzēt arī Jāgru Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Super vnk! museji vinneja AVANGARDU 3:2 Nu jau esam 8vietaa atkal Starp citu koefs bija 6,00 RD Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Normāla sensācija, arī noraidijumu atiecība 3 avangard un 9 mūsējiem. Patīkams reultāts Jacer uz veiksmi arī rītdienas spēlē, būtu labi ja izvilktu vēl kādu punktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now