Jump to content
GIGN Forum

Hokejs

MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

Welcome TO LATVIAN HOCKEY! :sparta:

Normāli, sāka spēlēt latvieši, zviedrus vinnēja, austrus vinnēja, un cik sapratu tad tagad, nākošās spēles, Krievija, Šveice, Francija. Nu ko Krieviju jānotur līdz papildlaikam vismaz, Šveici jānes ārā, un Franciju ir jādominē. Un tad tiekam nākošajā kārtā? 2p + 3p + 3p = 8p nu es skaitīju mūsējies 2p un šveice + francijas uzvaras.

EDIT: Nu jā es biju serverī, bet es ar portatīvo, tākā savā istabā uz gultas ar portatīvo TF2 un man priekšā bija tv ar TV3.

Edited by #wL.Media

Man gribejas, lai 10mitaja minute 3saja 3sdalja austiresi ari gust vartus, lai ir interesantak skaitities un lai viniem pasiem un mums spriagaka/interesanataka spele un ari faniem.

Ka tur tam calim, kurs dabuja pa seju un ka tam otram, kurs ielidoja borta?

Beefs

Karsums normāli tam džekam ielika. :muahaha:

Bet malači.

P.s - Kas tā pa reklāmām tizlām reklāmām augšā uzradās? :thumbsdown:

Edited by woxeN

Karsuma noraidījums ne pa tēmu. Negrūda nemaz tik traki, austrietis vienkārši tizli nomaucās. Iespējams vēl būs komisijas sēde par to vai ļaut Karsumam spēlēt nākamo spēli. Gan jau pēc atkārtojuma noskatīšanās neko viņam neizdarīs.

Es nez be tman jau liekas kas siten bija baigi rupji- Austrietis tika priekshaa un Karsums vinju vnk ielidinaaja bortaa... Bet nu te jau neviens nav eksperts es pienjemu.

Iemetat kaads linku uz ASV-SWE speeli!

Cik saprotu, tad mēs esam 2. grupā, rīt jāspēlē pret Krieviju!

P.S. TIEM KAS NESAPRATA - pamatlaiks (USA:SWE) noslēdzās neizšķirti, un Kanāda max var dabūt 2 punktus (kopā - 5, kas ir tikpat, cik mums), ja ņem vērā savstarpējo spēli, nevis vārtu attiecību, tad mēs paliekam 2. :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...