Jump to content
GIGN Forum

Hokejs

MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

100% piekrītu acido.

Ķipa neesot zinājis, kā izmantot Ivanānu. LOL. Tādu būdu likt vārtu priekšā gan pie mūsu, gan viņu vārtiem. Un Raitis jau dirsā nelīdīs Znarokam, lai tik tiktu uz izlasi, atšķirībā no kkāda Vasiļeva vai dažiem citiem.

Pagaidām izskatās, ka čempī būs 2 maiņas, kas var iemest: Ņiživijs - Vasiļjevs - Cipulis un Karsums - Sprukts - Ankipāns. Man personīgi izskatās, ka aizsardzībā ir normāli caurumi. Cerams atbrauks Kaža un kaut ko tur salāpīs. Par laimi izskatās, ka ar vārtsargiem viss ir kārtībā.

:khehehe: Bus jau labi :) mes to varam un mes to izdarisim :) Labi daudz alus jaieperk un viss buus!Tas ka mums tagad neiet ir ziime uz labu!Shodien deretu gan kada skaista uzvara vai vismaz nicha :)

Pareizi, pareizi... veestura raada, ka nospeeleejot labi paarbaudes speeles muusu komanda slikti nospeelee PČ, un otraadi... taa kaa sanaak, ka buus veixmiigs Pasaules Čempionaats... ;)

:)

Man jau ir viss izreikjinaats,kas pret ko ar ko un cik :) Precizi shoti jau 1majaa kaartaa man ir sameikoti! bet publiskot vel negrasos,jo vel ir gaidamas speletaju rotacijas :) 1majaa spelju dienaa man ir 99,99% Uzvarama likmju kombinacija :) Koefs varetu sanakt pie 3! Ir shtuks uzmest kadu soteli! Par prognozem drizumaa tiksimies :) eju liet muuli :)

:)

Ehhh :) Taa kaa esmu jau kartigi uz duushu panjemis,tad pateikshu velreiz :P Beidzat tak chikstet!Jus kaa esporta fani! kad zaudee tad raud un njaud! Kad vinnee tad sitat dirsu pret zemi un bljaujat Urraaa! :thumbsup: Otrais variants jau ir pareizi,bet nu sodisim un vertesim LV izlasi tikai un vienigi pec chempja es vnm esmu zinajis,ka sakot labi slikti viss beidzas!Tagad mes sakam slikti un jabeidzas viss labi :) Sitam USA,aizkjeramies ari Sweeden,paspekojamies ar Фsterreich un esam nakamaa kartaa un kozham talak :DD

lol, tikko no ''Arēna Rīga'', tas bija kaut kas neticams. Es nekad nēesmu bijis nu tik ļoti liels hokej fans, kas tur uztrauktos par katru momentu, bet šodien..., pateicoties komandai ''Rīgas Dinamo'' šosezon man ļoti iepatikās hokejs un kļuvu par īstu fanu ar īstu hokeja Latvijas izlases kreklu, spēle bija ideāla.

Runājot par spēli, nedomāju, ka to rādija pat TV, bet nu maibī, nu vo, pa visu spēles laiku tika noraidīti 3Latvieši un 3Slovāki (no laukuma) un vēl 2 vai trīs, arī no katras komandas noraidīti par kautiņu. Un nemaz nezināju, ka draudzības spēlēs var būt papildlaiks :o , un vispār ir doma sākt iet uz Rīgas Dinamo spēlēm nākošsezon + nostīties visu PČ '09.

Un vēl, lol. otrajā periodā līdz spēles beigām bija 1min, un neizturēju un aizgāju uz WC, lai rindas nebūtu. Un skatos pizdec, iekš Arēnas Rīgas divi čaļi kaut ko sāk dedzināt ar uguni, pieskrien papilno apsardzi, sāk viņus sist, likt pie zemes, bet tie čaļi nepadevās un kāvās ar apsardzi, un tad viņus izveda, pasita, un normierināja. Tālāk neredzēju, jo biju WC.

Un lol, sasveicinājot ar to spoku vai devil vai kas viņš ir nu ar to lielo dakšu rokās.

lol, wL. , Tu laikam tiešām pirmo reizi uz hoķi. :)

Tas čalis ar dakšu tak bebru fans ir!

Un ar apsardzi visādi joki bijuši, vienreiz viens čalis pilnīgā komā bija. Kādi 3 apsardzes čaļi viņu turēja, bet šis mēģināja tikt vaļā. Vienreiz tika arī, sāka skriet un pēc kādiem 10 metriem nokrita. :lol: Un tad viņu vienkārši izlidināja no Arēnas.

Un jā, draudzības spēlēs ir papildlaiks. Ja būtu 5min pagājušas, tad būtu buļļi. :)

Vācija krieviem paļube pakāsīs!! Cermas ka mūsējie vismaz ASV vinēs, jo tā ir viena komanda ko mēs iespējams tikai vinēt varēsim. Tās divas, neaceries tieši kuras, vinēt ir Unreal! :)

Alus un tad jau pēc 22 stundām pie tv.

Noyd, tu ar hokeju neesi tuvās attiecībās. ASV mēs ļoti lielas veiksmes gadījumā varam vinnēt(vārtsargam jānostāv ideāli). No zviedriem ierīsim kā jau visus gadus. Un AUSTRIJA ir tā komanda, kas ir vienkārši jāuzvar.

lol, šodien noskaidroju, ka LAT visdrīzāk arī sagraus ASV, jo ir daži iemesli, ko pateica sencis:

* ASV tikai tagad lido uz Šveici (atrodās lidmašīnā) un būs tik ap vakaru tur. Neadaptējās čaļi.

* ASV visas zvaigznes tagad ir NHL Play-off'ā un tādeļ diezgan vārgs sastāvs būs.

Tādeļ domāju, ka LAT tomēr sagraus un savējos 4:2 rezultātu gribu nomainīt uz kaut kur 3:1 uzvar LAT.

EDIT: Nu lol, bļe acido. Es zinu, ka ASV visi no NHL, bet es teicu labākās zvaigznes, tākā stfu

Edited by #wL.Media

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...