Jump to content
GIGN Forum

Hokejs

MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

Ukrainji-Italju spele tik gairlaiciga :( Tik leeni visi slido ,nav tas pats kas redzeets RD izpildijumaa :) NU es jau labprat butu piebiedrojies ja darbaa mani nebuutu appisushi ar apsolito davanu karti 300Ls vertiibaa izpirkt GALACTICO lielveikalos! Tagad man sanaaks pljumpaat alinjus un skatiities pie TV :)

Ukraina uzvarēja ne bez grūtībām ar 3:2. Spēles laikā uznāca lūziens, bet pateicoties tam, ka spēles beigās bija pieklājīgs ekšens, es neatlūzu. Vispār tā pastulbi skatīties hokeju, kad tribīnēs ir 3 cilvēki. :) Nekas, cerams, ka šovakar Arēna būs pilna un mūsējie nahranizēs ungārus.

p.s. tas, kas Tev tur apakšā, gan nekur augšā neceļas.

Nopērc normālu datoru vai netu lauķi.

EDIT: Lai nebūtu pilnīgs offtopiks- interesanti fakti par DR http://esports.lv/hokejs/khl/04022009-gaidot_pirmo_razu, http://esports.lv/hokejs/khl/05022009-dina...tu_paveiktais_k

Edited by quelyd

Hoķis tak 19:00

edit; tagad aizgāja bomzi, un savu offtopicu vari iet un citur dirst iekšā.

edit2; pirmstam nestrādāja, jo viņiem bija tehniskas problēmas un viņiem bija ielikts tikai links uz kaut kādu LIVE translāciju.

Edited by MeGaPiiLe

eeee 3shaja periodaa vareju priecaaties par katru MASALAS atvairiito metienu :DD Njee nu var redzeet,ka musu ARZEMNIEKI ir forshi :) Sprukts,2xKarsums,Rekjis,Vasiljevs :) Un arii RD Darzinsh neizkrita uz parejo fona :) nerunajot par NJIZHIVIJA meistariibu :) Forsh,sakariigs un skataams HOKEJ VAKARS bija :)

Baigi neloģiska spēli, reāli vajadzēja būt lielākai sagrāvei. 3.periodā gan mūsējie visu nokārtoja. Forši, ka Karsumam un Dārziņam pa 2 vārtiem. :) Patika Sorokina piruetes un tas, kā ungāri 10 sekunžu laikā nopelnīja divus noraidījumus pret Ņiživiju. :D Masaļskim gan tāda neveiksmīga spēle, nu vismaz atvarīto metienu procents viņam ir reāli sūdīgs. Un ja godīgi, tad no ungāriem biju gaidījis kaut ko vairāk..

Edited by acido

:) Patika Sorokina piruetes un tas, kā ungāri 10 sekunžu laikā nopelnīja divus noraidījumus pret Ņiživiju. :D Masaļskim gan tāda neveiksmīga spēle, nu vismaz atvarīto metienu procents viņam ir reāli sūdīgs. Un ja godīgi, tad no ungāriem biju gaidījis kaut ko vairāk..

Nju MASALJSKA procents ir kaut kadi 75 procenti :) Nu domaju ka NAUMOVS nakamaa spelee kastee staavees :) Nu jaa taas liigas speeki bija juutami :) DEL liigaaaa Rekjis ar Vasiljevu abi 1naa super limeniii kapaa :) Ariii tas pats Karsums ar Sprukstu abi AHL arii vienlidzigi kapaaja :) Bet NIZHIVIJS ar SOROKINU un DARZINU lai gana ariii Ankipans nekritaa laukaa arii paraadija ka ir LIDERI RD :) Shtals,Shirokovs,Cipruss,Cipulis,dzerinsh tie vispar nemanaami :) Farmklubs :D

Si tik bija garlaiciga spele! :)

Esmu ar visam 4 par savejiem, un tomer si spele bija viena no tam , ka mums neuzbruka.

Ja ari uzbruka, diezgan bistami bija! :)

Tomer musejie dabuja gatavu 7:3! :)

Visslabak patika tas ka musejais 1 pret 3 pie vartiem izgaja, un ari iesita..! :)

kaimini naca ciemos un prasija kas notiek? Kapec dzivokli blaustos! heh. :))

+1 post sini topicka!

:) DEL liigaaaa Rekjis ar Vasiljevu abi 1naa super limeniii kapaa :) Ariii tas pats Karsums ar Sprukstu abi AHL arii vienlidzigi kapaaja :) Bet NIZHIVIJS ar SOROKINU un DARZINU lai gana ariii Ankipans nekritaa laukaa arii paraadija ka ir LIDERI RD :) Shtals,Shirokovs,Cipruss,Cipulis,dzerinsh tie vispar nemanaami :) Farmklubs :D

Tur jau tā lieta, kāpēc Karsums un Sprukts ir AHL ar iespēju, ka tiek izsaukti uz NHL? Tāpēc, ka viņi skrien pēc katras ripas, cīnās līdz pēdējam brīdim, nevaļojas utt. RD labākie spēki bija nedaudz sliktāki par viņiem, bet arī skrēja cīnijās, kapājās. Pārējais ir kā ir :)

:)

Nu te es nepiekritishu :) teiksim taa Nizhivijs ar Ankipanu un Darzinju arii kapajaas pa katru cenu un itseviskji Nizhivijs,ja nezinatu domatu kak dzeks arii ir no NHL :) Ar savu tehnisko raxturu,partneriem konfektes daliija :) Bet pajaat :) riitaa jauna diena un jauna spele :) redzeesim kas riitaa no museejie izcelsies vissvairak :)

Pārāk daudz alus. Kopumā viss forši, bet nu arēnu tik tukšu es tiešām redzēju pirmo reizi. Labākais moments bija tas, ka mūsu biļetes pirmajā trešdaļā izrādījās aiz mūsējo vārtiem, kur tautas praktiski vispār nebija [ja neskaita dažus nosvērtos, klusos vērotājus], jo visi sēdēja otrā pusē. Rezultātā mēs visus izvedām ar savu dziedāšanu, mierīgie cilvēki aizgāja sēdēt citur, otrajā trešdaļā pie mums iefiltrējās bariņš no pretējās puses un trešajā trešdaļā mēs viņiem aizfiltrējāmies līdzi un foršo pusi. Kopumā zuper, žēl, ka šodien Arēna izpaliek, bet 7dien noteikti būšu ierindā. :latvia:

Prognozes šodienas spēlei?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...