Jump to content
GIGN Forum

Hokejs

MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

Tur es tev gan varu piekrist :) Jaskataas cik musejiem puishiem vel speeks ir palicis :) Bet taa kaa pirms tam dabujam kartiigi atpuusties domaju ka uz fiziskaa fona mums nevajadzetu izkrist!Naumovs cerams turpinaas raadiit klasi un centiisies velreiz nostavet uz 0 ,kas nesanaca iepriekseejaa spelee! :thumbsup:

Paredzu smagu speeli... Domaaju, ka nebuus vairaak kaa 2 vaartu paarsvars... Visu izšķirs tas, kura komanda guus pirmos vaartus... Un ja muuseejie spees speeleet tik pat veiksmiigi vairaakumaa kaa peedeejaas speeles nedomaaju, ka buus kaadas probleemas...

1) Jaanospeelee bez kljuudaam aizsardziibaa (peedeejaas speelees looooti laba aizsardziiba)

2) Jaiizmano iespeejas pie speelees vairaakumaa (peedeejaas speelees laba realizaacija)

3) Jaacer uz vaiksmi... ;)

P.S. pašam nesanaaks redzeet, jo tajaa laikaa pats nodarbošos ar sportu, bet ceru uz beigaam vismaz uzspeet...

man fascinē thom york rakstības stils - š un ķ ir normāli, bet garumzīmes nekur nav. lol

uz šodienas spēli man ir biļetes, iešu skatīties. Baisi žēl, ka neizvēlējos vakardienas spēli, jo tā bija vienkārši ideāla. bet nu jācer, ka viss izdosies arī šodien.

cska jau vienreiz ir uzvarēti :) let's repeat that.

Njā sākums labs, Hartigans izmanto momentu. Un nu jau 1:3. Spēle būs smaga un ātra cerams nebūs galīgs zāģis, bet nu redzēsim. Njā kamēr rakstu jau 4:1. Žēl, kad bija 1:1 dabūjām noraidījumu, par klupināšanu, kuru cska izmanto..

YEA BITCHES 4:2

Edited by bullet

kaa nebuuus :D Nu jau 1:4 :D Un speleets tikai 15minuutes :) Buus buus :) Es tak teicu ka buus :) Esmu toto experts :) Ariii vitjaz speleee 1:1 pec 1maaa puslaika un tur ariii buus OVER 5,5 :) Shodien pikjis jums spiiid :)

P.s. OVER IZIET :)16minuuteee 2:4 :DD

P.p.s. Ariii Vitjaz jau 2:1 vadiiibaaa :) Viss notiek peec plaaana :)

Edited by GooD`MeN

:D. Tu kaut kāds ekstrasenss laikam.

Nu kaaa Otraaa speleee shots 4:3 :) Musu speleee 2:6 :) Katraa speleee vismaz 6goli ir :) Viss notikaas pec plana :) Nju 2:6 shaiziigi izskataas deretu kadas 3ripas ielikt pashiem vel,lai skaistaak :)

Njekas tagad mums bus 12dienas atpuuuta,nu kaa kuram :) Jo citam OLYMPISKAJAAS speleees jacinaas cits atkal dziedees traumas,cits tusees :)

Mūsējo nogurums, pretinieka līmenis, un rezultātā mūsējiem nesanāca gandrīz nekas. Neierasti daudz kļūdas aizsardzībā, iemest arī īsti nevarēja.. Bet nu tomēr šodien bija arī dažas pozitīvas lietas - ļoti labi debitēja Muštukovs un līdzjutēji vēlreiz pierādīja, ka ir labākie KHL. :)

Nu ko, tagad jāgaida izlases spēles. Baigi forši, ka atbrauca Karsums, cerams, ka Spruksts arī tiks.. Tā kā nākamā nedēļas nogale būt jautra. :thumbsup:

:DD čaļiem tur jautri, apdzerties un čota dziedāt PSRS laika tautas dziesmas. :DD

Tik skaistu spēli, kādu CSKA rādija sen nebiju redzējis!

Vaitad tev pirms gada nebija 12 gadu?

Par tēmu.. Fani, kā jau Kreipāns teica, ka tādu nevār nekur citur atrast. 2:6 zaudējam, bet fani kliedz DINAMO, DINAMO.. Prieks par faniem. Bet uz laukuma nekas spīdošs nesanāca. :(

Par tēmu.. Fani, kā jau Kreipāns teica, ka tādu nevār nekur citur atrast. 2:6 zaudējam, bet fani kliedz DINAMO, DINAMO.. Prieks par faniem. Bet uz laukuma nekas spīdošs nesanāca. :(

Un rīt man būs 32, bļēē!

Nošaujies.

yoyooyoyoy, šitais turnīrs paļubomu jāņem ar Karsumu un Spruktu priekšgalā! :D

Pa LTV7 rāda itāļi - ukraiņi, pagaidām 1:0 ukraiņi vinnē!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...