acido Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Tie, kas dirš Ņiživijam, ir lohi. Bet nu zaudēt faking dāņiem ir kauns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Bāc man bija slikta priekšnojauta, ja būs bullīši. Faking ei, tā arī notika Link to comment Share on other sites More sharing options...
SelfDestruct Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Kaut kā nemaz nepārsteidz. Vai nu knapi izvelk uzvaru, vai papiš kaut kādiem dāņiem, frančiem, norvēģiem u.c. ķip ''ņemamajiem'' pretiniekiem. Laikam iedomība pie vainas, jo redz, knapi tak pamatlaikā 2:2 pret somiem izvilka, tad jau esam ahūnie profi!!!! : DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Dirst uz Niživiju, kurš iedeva divas piespēlēs, lai Latvija vispār iemestu abus vārtus - ļoti gudri! Nu, ļoti gudri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Ar katru gadu ar vien mazāk emocīju. Pateicoties KHL 15664523 spēlēm gadā un IIHF korumpētībai. Es kaut kā atbalstu Pasaules čempionāta rīkošanu reizi 2vos gados. Šogad pat diži nepārdzīvoju par to, ka netikām no grupas ārā. Tomēr nedaudz žēl ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Ar katru gadu ar vien mazāk emocīju. Pateicoties KHL 15664523 spēlēm gadā un IIHF korumpētībai. Es kaut kā atbalstu Pasaules čempionāta rīkošanu reizi 2vos gados. Šogad pat diži nepārdzīvoju par to, ka netikām no grupas ārā. Tomēr nedaudz žēl ir. Vajag kā Pasaules Kausu futbolā,reizi četros gados un tad būs īsti svētki,nauda(medijiem,tirgotājiem utt.),un protams 100x lielāks skatīšanās(līdzjušanas) prieks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Vajag kā Pasaules Kausu futbolā,reizi četros gados un tad būs īsti svētki,nauda(medijiem,tirgotājiem utt.),un protams 100x lielāks skatīšanās(līdzjušanas) prieks! Tam vairāk domātas olimpiskās spēles...PČ ar katru gadu saista mazāk un mazāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Aij nax... Bet pasakiet ar ko mes esam labaaki, par BELARUSIEM,DANJIEM,NORWEGJIEM, kuru LIIIGAS ir ljoti speciigas? 2,3periods mes domineejaam,bet uzvar jau tas kursh vairak iemet.. Un jaa vnm mums bijushas problemas iemest 2metriigam vartsargam...Uzbruceeji bullishus met tur kur redz briivu vietu iemest,bet ja GK ir parak labs un visu nosedz,tad sk, ka neiemetam... Masala mums mazinsh,tapec ari ivieglaak iemest... Tagad galvenais neizlidot no AUGSTAKAAS LIGAS... Butu choina ja 1nu gadu notiku EIROPAS CHEMPIS otru PASAULES... Vismaz eiropas chempiii KANADA ar USA nesistu mesejos EIROPEJIESHUS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Kur var netā spēli skatīties ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Tie, kas dirš Ņiživijam, ir lohi. Bet nu zaudēt faking dāņiem ir kauns. >pret Slovēniju 0:3 >DERP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 B. divīzija, here we come! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 O jē saldi. Varēsim ar Austriju tusēt kopā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Es pat vairāk negribu skatīties hokeju.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Beidzot parādās realitāte, gaidīsim Lipmaņonkuļa komentāru. Šajos 10 gados esam pakāsuši visu Latvijas hokeja saimniecību. Vai nākamos 10 gados jau pazaudēsim vispār vietējo čempi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Latvija ar Austriju dodas uz zemāko līgu. Skaisti. Es jau pēc 2 vārtiem fanoju par Slovēnijas izlasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SelfDestruct Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 smieklīgi, ka pat nemāk ar cieņu zaudēt, grūž bortā tos, kam pat nav ripas hahaha, lauķi aizbrauca hoķi uzspēlēt : DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Skumji. Tie divkoši, kas tagad aprunā izlasi var droši iet dirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 (edited) Tagad varētu savākties uz pēdējām 2 spēlēm, lai nākamgad nav ar igauņiem jāspēlē. Edited May 5, 2011 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Skumji. Tie divkoši, kas tagad aprunā izlasi var droši iet dirst. Es par tiem nodirsējiem,jau kādus pāris gadus nesatraucos,kad mūsējie uzvar,tad ir zajibis,bet kad spēle nevedas,tad nolīdzina visus mūsu spēlētājus zemāk par zemi,nožēlojami Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 belarusi sadauziija Austrieshus... belarusi arii saprot,ka viss izskjirsies nakamaajaa speleee ar LATVIJU....Mums vinji jasaklapee,jo ja belarusi vinnee SLOVENJUS, pec tam, mes ar Austriju lidojam araa.... parliecinoshi jaapspeleee,kas nekad lidz shim nav sanaacis... Raitumu jaliek kastee...Un ceru ka shovakar vinji lai pa alam iedzer izrunajas un 6dien parada raxturu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 latvijas komanda rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Es paskatījos nākošgad viegla grupa EST,GBR,KAZ,LTU,POL, UKR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 ...Un ceru ka shovakar vinji lai pa alam iedzer izrunajas un 6dien parada raxturu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Alus noteikti varētu būt variants, lai uzlabotu tīri psiholoģisko pusi. Gan būs labi, puiši taču paši arī saprot, ka tālāk vairs nav kur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now