Jump to content
GIGN Forum

Hokejs

MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

Vispār normāli nospēlēja, uzdevumu izpildīja.

Bet jaatziist, ka bija vainojams vieniigo vaartu zaudeejumaa.. :( Zheel, bet, ja nebuus traumu (Bruins speeleetaajiem), tad Karsumam maz izredzu speeleet, jo domaaju, ka vadiiba nav ieintereseeta maksaat tam pasham Sturmam 3-4 miljonus, lai vinjsh speeleetu AHL!!!

• 2 weeks later...

Fantastiska spēle, it īpaši vārtsargiem. Pirms tam bija 7 zaudējumi pēc kārtas, bet tagad velk uz to, ka būs 7 uzvaras. :) ā, un es nezinu, ko Pruseks meklē KHL, viņam būtu jāspēlē NHL. Bet nu, labāk lai viņš paliek Rīgā! :)

Man šorīt nedaudz žoklis atkārās, kad izlasīju rezultātu. Es vispar biju gaidījis, ka zaudēsim fričiem. Manu gandarījumu lielāku padara tas, ka šī uzvara bija kā tāda maza atriebība fričiem par PČ`08. Tagad ir vienkārši JĀUZVAR kazahi un mēs paliekam elitē. Jācer, ka mūsējie atkal nesapisīs visu pēdējā spēlē(tāda tendence ir ne tikai hokeja izlasei) un uzvarēs teorētiski vājākos kazakus. GL. :thumbsup:

Un šodien taču vēl Dinamo spēlē viesos pret SKA. Spēle sākas 16:00, bet diemžēl to nāksies skatīties 18:00 kā ierakstu, jo LTV7 domā, ka tautai vairāk interesē basketbols..

Saki man cik lielas pūles ir jāpieliek lai lauztu spēles gaitu , kad tu jau esi salaidis vismaz 4,5 ripas? Ja pats nēsi bijis tādā situācijā , tad labāk nerunā... Aniiwey , doma nebija tāda , ka tas nav vispār neiespējams , taču , ka ar tādu aizsardzību būs grūti kādu uzvarēt...

Piemeram Latvija-Baltkrievija 2:4 pedejaas minutees uzvaram 5:4 :)

Barys-Dinamo Maskavas rezultats bija 1:6 beigaas Dinamo uzvar tikai 7:6 :) Taa kaa var atspeleties un ir bijushi daudzi gadijumi,bet viss ir atkariigs no konkretaas speles!Kada ir pate spele! Ja uzbruk tikai A komanda tad B var neceret uz panakumu ja uzbruuk vairak B bet vadibaa ir A,tad viss var buut :)

Es jau nesaku, ka nevar atspзlзties , es tikai saku , ka viтр nezin kвdus spзkus tas paprasa. Un vai tik daudz spзka ir , lai atspзlзtu tik lielu vвrtu deficоtu. Man paрam , tikai florbolв ir gadоjies tв spзlзt , un pзc spзles gandєоz vai plauрu noliec uz galda... ;)

;)

Un bпaм kв tu zini, vai es zinu vai nezinu, cik daudz spзkus tas prasa ? Tagad hokeju spзlзju katru dienu(protams, ne jau tur profesionвlв lоmenо) un es zinu kв ir tad, kad ir jвatspзlзjas. Un ja tu kaut ko raksti, tad skaidri noformulз savu domu, lai nav рвdu pвrpratumu.

Un es domвju, ka aizsardzоba bija tвdв paрв lоmenо kв iepriekрзjвs spзlзs, tikai atрнirоba tвda, ka рoreiz Pruseks pirms spзles nebija paзdis putru, tвpзc nenoнзra "neatvairвmos" metienus.

Edited by acido

;)

Юзl, ka florbolв. Sвkumв padomвju, ka spзlз hoнi un uzreiz bыtu sapratis kur un bыtu jautвjis: "Eu, Tu esi tas krutais иalis, kam tikko kв pвri 15 iet pie amatieriem spзlзt?"

btw, florbols. :superlol:

p.s. es dambretз arо biju bezcerоgв situвcijв, ar vienu dвmu pret 4 parastajiem вkstiem. Beigвs vinnзju. :superlol:

Edited by MeGaPiiLe

Nu neiet musejiem! Redlihs iziet 1vs1 ar Gk bet neiemet! ZB! Jau 4vairakums un nevaram iemest! Kas notiek ar musu pujkaam! Arzemnieki arii klusee :( Pruseks tikai glaabj! Un pagaidam 1:0 pec 1/2 speles! vel ir ceriiba! Jasak tak mest iekshaa!

Nu ta beidzot Elissons kaut ko iemeta :) 1:1 jau cerīgāk :)

Edited by GooD`MeN

Damn, vēl viens zaudējums. Cerams, ka atkal nesāksies zaudējumu sērija. Pēc lasītā var spriest, ka vēl joprojām nevaram iemest vairākumā, Dārziņam atkal momenti, bet nekā.. Metienu attiecība 27:17 mums par labu. Nu pie vainas noteikti ir arī Severstal vārtsargs, bet 2 spēlēs tomēr vajadzētu iemest vairāk par vieniem vārtiem.. Izksatās, ka Prusekam arī šī nebija tā veiksmīgākā spēle, moška tagad jādod arī Sergejam uzspēlēt.

Nākamā spēle trešdien viesos pret Jaroslavļas Lokomotiv. Ļoti šaubos, vai izdosies uzveikt vienu no līgas līdervienībām viesos otro reizi pēc kārtas. Bet nu cerēsim uz to labāko! ;)

Diezgan droshi varetu prognozet ka Naumovs bus vartos! Jo Prusekam parak daudz speles jau aiz muguras un saak pujka piekust arii! A naumovs pedejo speli kuraa uzvarejam Loko nostaveja vnk perfekti!Ja nemaldos taa arii bija vinja pedejaa spele,kuru ir spelejis kopsh pruseka ierashanaas! Zaudejums skjiet ir neizbeegams bet deretu kadu punktinju aizkjert!a to situacija tabulaa ir kutekliiga!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...