moby Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Nu, ja mēs tiekam top 8, tad varam mēģināt piesaistīt Krievijas sponsorus, jo ļoti daudz spēļu notiek tieši Krievijā, viņi varētu būt ieinteresēti. Vajag tikai meklēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Un vajag tikt top8. Līga varbūt pastāvēs, bet nezinu, cik ilgi krievi gribēs sponsorēt RD. Nu es pārpratu, domāju, ka tu jau par nākamo sezonu kal plānus sastāvam Gerij, tu esi slapjais vai miklais bandīts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Es kalu plānus LV izlases sastāvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Karsums, tā pat kā Janka paosītja NHL gaisu un atpakaļ uz farmklubu. Vispār normāli nospēlēja, uzdevumu izpildīja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Vispār normāli nospēlēja, uzdevumu izpildīja. Bet jaatziist, ka bija vainojams vieniigo vaartu zaudeejumaa.. Zheel, bet, ja nebuus traumu (Bruins speeleetaajiem), tad Karsumam maz izredzu speeleet, jo domaaju, ka vadiiba nav ieintereseeta maksaat tam pasham Sturmam 3-4 miljonus, lai vinjsh speeleetu AHL!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Visiem gadās kļūdīties, bet ne visiem gadās normāli sevi parādīt. Un, ja atmiņa mani neviļ, rezultāts bija 2:4 Bruiņu labā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 musejie vnk zveeri!kas var but skaistaks kaa Z-svetkos davanaa sanjemt UZVARU paar Avangard@!Super!Pruseks vnk zveers " Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Lieliska daavana no Dinamo Ziemassveetkos!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Fantastiska spēle, it īpaši vārtsargiem. Pirms tam bija 7 zaudējumi pēc kārtas, bet tagad velk uz to, ka būs 7 uzvaras. ā, un es nezinu, ko Pruseks meklē KHL, viņam būtu jāspēlē NHL. Bet nu, labāk lai viņš paliek Rīgā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Es miilu PRUSEKU :* Arii Barys vartsargs bija SUPER shodien! SPele atkal vnk emocijas sniedza kvantumaa Musu puishi vnk malachi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted January 3, 2009 Author Report Share Posted January 3, 2009 BĻED U-20 LATVIJA - VĀCIJA - 7:1 JĀĀĀĀĀ, bļē malači salika Vāciju kā sūdus, Bukartam hat-trick, tagad vēl atliek vinnēt Kazahus un pirmo reizi vēsturē Latvija paliks elites grupā! yeeeah. Tik labi izdevies dienas sākums!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Man šorīt nedaudz žoklis atkārās, kad izlasīju rezultātu. Es vispar biju gaidījis, ka zaudēsim fričiem. Manu gandarījumu lielāku padara tas, ka šī uzvara bija kā tāda maza atriebība fričiem par PČ`08. Tagad ir vienkārši JĀUZVAR kazahi un mēs paliekam elitē. Jācer, ka mūsējie atkal nesapisīs visu pēdējā spēlē(tāda tendence ir ne tikai hokeja izlasei) un uzvarēs teorētiski vājākos kazakus. GL. Un šodien taču vēl Dinamo spēlē viesos pret SKA. Spēle sākas 16:00, bet diemžēl to nāksies skatīties 18:00 kā ierakstu, jo LTV7 domā, ka tautai vairāk interesē basketbols.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Shito nebiju vel pamanijis naijsiiigi nedomaju ka musejie taa uzkapaas Vopshem kaa jau prognozeju pret SKA mums bija vnk jazaud! nevaram visus TOP tiimus uzveikt vienu pec otra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted January 3, 2009 Author Report Share Posted January 3, 2009 jau sen zināms - neiemetot golu nav iespējams vinnēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkiz Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Nāksies vien piekrist. Taču arī tik daudz ielaižot, nav iespējams uzvarēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 lol, kaut ko tik stulbu sen nebiju dzirdējis. Neesi redzējis hokejā rezultātu, piemēram, 5:4 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkiz Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Saki man cik lielas pūles ir jāpieliek lai lauztu spēles gaitu , kad tu jau esi salaidis vismaz 4,5 ripas? Ja pats nēsi bijis tādā situācijā , tad labāk nerunā... Aniiwey , doma nebija tāda , ka tas nav vispār neiespējams , taču , ka ar tādu aizsardzību būs grūti kādu uzvarēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Piemeram Latvija-Baltkrievija 2:4 pedejaas minutees uzvaram 5:4 Barys-Dinamo Maskavas rezultats bija 1:6 beigaas Dinamo uzvar tikai 7:6 Taa kaa var atspeleties un ir bijushi daudzi gadijumi,bet viss ir atkariigs no konkretaas speles!Kada ir pate spele! Ja uzbruk tikai A komanda tad B var neceret uz panakumu ja uzbruuk vairak B bet vadibaa ir A,tad viss var buut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkiz Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Es jau nesaku, ka nevar atspзlзties , es tikai saku , ka viтр nezin kвdus spзkus tas paprasa. Un vai tik daudz spзka ir , lai atspзlзtu tik lielu vвrtu deficоtu. Man paрam , tikai florbolв ir gadоjies tв spзlзt , un pзc spзles gandєоz vai plauрu noliec uz galda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 (edited) Un bпaм kв tu zini, vai es zinu vai nezinu, cik daudz spзkus tas prasa ? Tagad hokeju spзlзju katru dienu(protams, ne jau tur profesionвlв lоmenо) un es zinu kв ir tad, kad ir jвatspзlзjas. Un ja tu kaut ko raksti, tad skaidri noformulз savu domu, lai nav рвdu pвrpratumu. Un es domвju, ka aizsardzоba bija tвdв paрв lоmenо kв iepriekрзjвs spзlзs, tikai atрнirоba tвda, ka рoreiz Pruseks pirms spзles nebija paзdis putru, tвpзc nenoнзra "neatvairвmos" metienus. Edited January 4, 2009 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted January 4, 2009 Author Report Share Posted January 4, 2009 (edited) Юзl, ka florbolв. Sвkumв padomвju, ka spзlз hoнi un uzreiz bыtu sapratis kur un bыtu jautвjis: "Eu, Tu esi tas krutais иalis, kam tikko kв pвri 15 iet pie amatieriem spзlзt?" btw, florbols. p.s. es dambretз arо biju bezcerоgв situвcijв, ar vienu dвmu pret 4 parastajiem вkstiem. Beigвs vinnзju. Edited January 4, 2009 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 (edited) Nu neiet musejiem! Redlihs iziet 1vs1 ar Gk bet neiemet! ZB! Jau 4vairakums un nevaram iemest! Kas notiek ar musu pujkaam! Arzemnieki arii klusee Pruseks tikai glaabj! Un pagaidam 1:0 pec 1/2 speles! vel ir ceriiba! Jasak tak mest iekshaa! Nu ta beidzot Elissons kaut ko iemeta 1:1 jau cerīgāk Edited January 5, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Damn, vēl viens zaudējums. Cerams, ka atkal nesāksies zaudējumu sērija. Pēc lasītā var spriest, ka vēl joprojām nevaram iemest vairākumā, Dārziņam atkal momenti, bet nekā.. Metienu attiecība 27:17 mums par labu. Nu pie vainas noteikti ir arī Severstal vārtsargs, bet 2 spēlēs tomēr vajadzētu iemest vairāk par vieniem vārtiem.. Izksatās, ka Prusekam arī šī nebija tā veiksmīgākā spēle, moška tagad jādod arī Sergejam uzspēlēt. Nākamā spēle trešdien viesos pret Jaroslavļas Lokomotiv. Ļoti šaubos, vai izdosies uzveikt vienu no līgas līdervienībām viesos otro reizi pēc kārtas. Bet nu cerēsim uz to labāko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Diezgan droshi varetu prognozet ka Naumovs bus vartos! Jo Prusekam parak daudz speles jau aiz muguras un saak pujka piekust arii! A naumovs pedejo speli kuraa uzvarejam Loko nostaveja vnk perfekti!Ja nemaldos taa arii bija vinja pedejaa spele,kuru ir spelejis kopsh pruseka ierashanaas! Zaudejums skjiet ir neizbeegams bet deretu kadu punktinju aizkjert!a to situacija tabulaa ir kutekliiga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now