Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

sporta centrs ar katru dienu kad musejie kaut ko sasniedz saak uzkarties biezhaak un biezhaak! Tagad skatos EIROVIZIJU! Nee nu nax to SAIMONU un SOLOVJOVU! Abus kastreet! Saimons laikam vnk skatiijaas kursh atbilstu vinja svara kategorijai,lai pec tam varetu pateikt ka vinsh tika apbizhots,tapec izvelejaas spruktu! Man tiri taa neko patikaas kaa Petrovickis iespelejaas Nizhivija mainjaa! Trotjikam 3 piespeles! Molochina! Vispar super! Ritaaa gan buus veel smagaak,bet ja panjemtu ritdienas machu tad jau play off naakamaa karta nebuutu taalu!

Mes njemam maskachku! Minska njem LOKO, tad gan taa foina buutu

Misnka-Ska

RD- atlanta/severstalj tad vel smuki panjemam savus pretiniekus MInska haljavnijaa sasit SKA un tad jau minsku parkozham un FINALCHIKAA ar AK BARS :) Hossam paradam garu degunu :) Vai tad nedriixt pasapnjot :)

Link to comment
Share on other sites

665 kapec gan ne? Karsums varetu megjinat, bet man jau labak gribetos lai Sprukts to dara, njemot vera Sprukta parametrus.

Tads besprigjels vakar notikaas. Nezinu vai tieshaam Znaroks bij devis taadus noriikojumus samaseet muuseejiem galvas, driizaak jau, ka vinjam beigaas vairs nebija nekaadas teikshas, tobish komandu nemaz nevareja vairs savaldiit un vinjsh arii necentaas.

Link to comment
Share on other sites

Nestrebiet karstu, vienīgais hits vakar, kas tiešām bija netīrs un pelnītu cirvi starp acīm, bija Saimona izdarības pret Spruktu. Pārējie- ļoti pat normāla PO spēļu sastāvdaļa, provocēšana, nekaunīga spēle.. Paskatieties taču tā paša Komarova citas spēles- entās reizes viņš piebrauks, slēpti iesitīs, uzdirsīs, uzspļaus- da jebko izdarīs, lai pretinieks izdarītu sitienu. Tiklīdz pretinieks sit, tā Komarovs pagriežas un slido prom, a pretiniekam divīts kā minimums jāatsēž.. Visu cieņu mūsējiem, ka pietieka pacietības neatbildēt..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...