Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

Es ar neredzu kaadu treneri, kaads vareetu injemt Shuplera vietu.. Aabols - par jaunu un nepieredzeejis, te arii beidzas mans saraksts... Ko dara tagad vasiļevs vecaakais??? Vieniigais variants...

Nav jau tik shvaki kaa liekas, vnk pietruukst veiksmes un tagad buutu daudz labaaka situaacija kaa ir.. ;)

Link to comment
Share on other sites

Nu gandrīz KATRU spēli Dinamo sākumā salaiž 2/3/4 ripas un tad visu spēli mēģina atspēlēties. Šodien labi iesāka, tikai atkal iemest nevarēja, un tad Masaļskis ielaida to sūdu.. un tad jau 0:3 Var jau to norakstīt uz meistarības trūkumu, bet nu mūsējiem konkrēti neveicās. Kaut vai bullīšos tās Pruseka ielaistās ripas. Reāli 9 gadījumos no 10 viņš būtu tās ripas atvairījis.

Un Šupleru nevajag mainīt. Tik labs treneris mūsu pusē nav ilgi redzēts. Komanda jau nemaz tik sūdīgi nespēlē.

ThoM. YorK. - tagad uzreiz neatceros, kur ir Vasiļjevs, laikam ārzemēs, bet viņš galīgi nederētu kā Dinamo galvenais treneris. Tas jau pierādījās pagājušajā sezonā ar Rīga-2000. Vasiļjevs ir labs jauniešu/junioru treneris, bet ne pieaugušo.

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

Da man jau bailes ka nepanjem tiko to Beresnjevu...Tas buutu kaa nagla musu zarkaaa....Pec tam tikt no vinja valjaa butu parak sarezgjiiti... Es ceru ka viss bus labi un dos Shuplerim vel pastradat ar pujkam...tagad ka nekaa 1nedelja atpuuta priekshaa...

Link to comment
Share on other sites

Tak iepriekšējās sezonas sākumā tak vēl bija saraksts ar visādiem treneriem, kurus Sējejs bija noskatījis un domāju, ka viņš tagad arī atrastu.

Un domāju, ka Dinamo vadība arī zin ko dara un tas jau ir skaidrs, ka viņi tagad pieņem lēmumu, atstāt Šupleru, vai nē.

Un par to iepazīšanu, tas pats Maskavas Dinamo arī tagad nomainīja treneri, domāju , ka viņi arī zin ko dara.

Link to comment
Share on other sites

Da veel paaragri runaat par jaunu treneri, jo Shuplers pagaidaam ir treneris un buus... Nekas veel no AS Dinamo akcionaatu un vadiibas puses nav dzirdeets.. VNk paraadijusies internetaa/sabiedriiba doma ja jau neiet - jaamaina treneris... Nevajag dziit zirgus... Jaapagaida un viss kljuus zinaams.. Kaa nekaa liidz naakamajai speelei veel ~6 dienas...

Link to comment
Share on other sites

Tad kad saaksim izmantot savas iespeejas, tad arii runaasim veelreiz. Gribi vai negribi, tomeer shaadaa speelee 4 vaarti bija par maz. Izspeelee skaisti un izdara visu ko treneris liek, tik pashi nevar iemest. Lielaakai daljai ir vaina galvaa vai individuaalajaa meistariibaa. Ja ripos galvas, tad lai taa nebuutu tikai Shuplera, jo speeleetaaji ir tikpat vainiigi.

Link to comment
Share on other sites

Pagaidām mēs atpaliekam 7punktus no 8totās vietas...tās ir 3majas speles jauzvar un jau esam tam 8niekam blakus...taa kaa nav panika :) Ja buutu kaadi 20punkti jasavac tad butu problemas:) bet 2speles uzvaram un esam atpakalj uz sliedeem :) vnk jacer,ka spele aiziet :)

Link to comment
Share on other sites

:) Ja buutu kaadi 20punkti jasavac tad butu problemas:) bet 2speles uzvaram un esam atpakalj uz sliedeem :) vnk jacer,ka spele aiziet :)

Atceries, ka citas komandas arī vāc punktus, ne jau tikai Dinamo. Tā kā nebūs jau tik viegli atkal uzkāpt augšā.. vajag vismaz kādas 6-8 spēles pēc kārtas vinnēt, lai aizietu tā kā pagājušogad.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...