Traffic Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 ok thx btw, ar tām skudrām vienu lielu kļūdu pieļāvu - šāvu ar hunting rifle, nu drausmīga kļūda, neiesaku nevienam. 10mm vai lāzerpistole labākā tām maitām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 (edited) omfg... es to māti ar kulakiem atvācu... kādas 8 strībpas nositu. Nabaga āmurs salūza. Tikai perku es gan nekādu nedabūju, tikai 300exp. fck, sry par doublepost. Edited November 6, 2008 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 fck, sry par doublepost. nevajadzēja māti novākt būtu bijis perks. vispār esmu kā vienmēr - do good stuff (man karma ir urban legend - megatonā viens parastais iedzīvotājs pienāca klāt pateica kaut ko aptuveni "youre my hero" un iespieda saujā 3 stimpakus, es biju like wtf? i get actual praise here?), visu vācu kas maksā 1 vienība 100 caps (stealth boy ir labs piemērs, man stealth nevajag, za to 1 tāds verķis 100 caps dod) un generally pildu visus kvestus, mūķēju visu kas ir mūķējams un jau kādu trešo dienu skraidu ar nailgun plāniem kabatā (šodien beidzot atradu trūkstošo detaļu - pressure cooker). nu kaut kā man nepadodas ļaunie. ja neskaita vienu reizi BG2, lai izietu līdz galam ar evil party: pure cleric (Viconia), pure mage (Edwin) un pure figther (Korgan) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Man šis geims iepatikās vakar, jo pilsētā es visus pierunāju pateikt info, pierunāju lielāku cenu un tādā garā, tagad viens čalis kuram pieder bārs(sauc mani par jauno draugu) un štelles bīdās... Questus vēl tā riktīgi neesmu pildījis, bet šāvis cilvēkus ārpus pilsētas gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 (edited) Spēle, daudz labāka nekā cerēts. Patīk un baigi. Ja uzlaiž gaisā megatonu. dabū dzīvokli tornī ar balkonu. Iznesu vēl ghoulus, kas tornī grib dzīvot. tagad three dog konkrēti dirš par mani un karma very evil. otrs čalis tipo man ir labais. Fat man puška arī patīkami spridzina un hunting rifle ir viens no favorītiem. aah. aah. un muzons, tā safanojos, ka atradu google pāris dziesmas, ko skandināt winampā. Edited November 7, 2008 by Reno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cros Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Es shodienspeli izgaju. Raxtits ka kopumaa es speleju 24 h. Es speli pabeidzu uz neutral. Bac man baigi zheel, ka es uztaisiju to rock-it launcher, un nemaz nepaspeeju izmeginaat. Speeli beidzu ar 13 lvl man liekas. Es to skudru maati ar beisbol nuuju sadauziju. Es tapat tur datoru sachakareeju... Es kvestus daudzus izlaidu. Dazhus pildiju. Man baigi zheel savu vergu, kuru tie stulbie enclavi atvaaca. Tas vergs maksaaja 1000 caps... Es tur viena kvesta deel, kur vaidzeeja vergos panjemt 1 veceni, atvaacu ciematu.vini jau nojauta... Es gribeetu zinaat, kas notiktu ja tu, piemeeram atvaaktu savu teevu... vai vel kaadu... zheel es nepameginaju. Tagad jau izdseests... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Pirms ej beigu istabā vajag noseivoties, lai pēc tam vari ielādēt un turpināt citas, vēl neizdarītas, ģelas. Spēles nobeigums vienkārši no pakaļas Bethesdai izvilkts. Vilkties cauri visām tām hujņām, lai redzētu pāris bildītes ar nožēlojami uzrakstītu tekstu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 ja morrowindu uz speedrun var iziet 10 minūtēs, tad kāds gan būs speedrun f3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Morrowind, tā tiešām nelikās pārāk laba spēle, jo šī bezjēdzīga vazāšanās ātri apnīk, nebij tas story. Tāpēc gothic šķiet viena no labākajām, viņi tur tik meistarīgi iepinuši spēles story, ka šķiet vis notiek pēc tava prāta. Laigan fallout2 likās baigi garlaicīga spēla, bet nenoliedzami ar ļoti daudz iespējām, šī jaunakā daļa ir baigi laba un noteikti nav zaudējusi fallout noskaņu, vismaz man tā šķiet. Tākā man viņa karās un karina līdzi visu kompi, es īpaši nespēlēju un neesmu tālu ticis. Gribeju pajautāt vai te ar var dabūt mašīnu kā otrajā? kur var glabāt itemus? Runājot par otro fallout atcerējos vēl vienu tā laika spēli, Nox. Šī bij viena no ahujenajām. Būtu jauki ja kāds saņemtos uztaisīt turpinājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 es main questu ļoti lēni pildu, tikai lai nebūtu jāiziet šī spēle. staigāju apkārt un daru visu ko citu. Tipo, gameplays esot līdz 100 h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 +1. es daru tieši tāpat. negribu izbojāt sev visu prieku izejot main questu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 (edited) ? elder scrools? 10 min? ķip izrauj to dunci un fiksi sasit to sirdi? lai aizvilktos lidz tam centram vien paiet kādas 30 min. vispār agrāk man viņš baigi patika. staigā pa visām mājiņām un centies nespert kautko un netikt pamanītam. laba spēlīte. mby bik galraicīga reizēm. P.S es viņu nemaz agrāk neizgāju. atceros tikai to, ka tiku pie tā dunča. interesē kapēc bij tā, kad uzvelku to un pēc pāris sekundēm nomirstu no viņa? btw spēlei + viens pa ieročiem. bagātīgs klāsts + smuki. it īpaši tas pēdējais meln/sarkanais vai arī tie ar tiem zaļajiem kristāliem iekšā. Edited November 8, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 elder scrools? 10 min? ķip izrauj to dunci un fiksi sasit to sirdi? lai aizvilktos lidz tam centram vien paiet kādas 30 min. vispār agrāk man viņš baigi patika. staigā pa visām mājiņām un centies nespert kautko un netikt pamanītam. laba spēlīte. mby bik galraicīga reizēm. P.S es viņu nemaz agrāk neizgāju. atceros tikai to, ka tiku pie tā dunča. interesē kapēc bij tā, kad uzvelku to un pēc pāris sekundēm nomirstu no viņa? btw spēlei + viens pa ieročiem. bagātīgs klāsts + smuki. it īpaši tas pēdējais meln/sarkanais vai arī tie ar tiem zaļajiem kristāliem iekšā. sveicināti internetā. laipni lūdzam iepazīties ar youtube pieejamo materiālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 eh, pilnīgi negaidot spēli izgāju, tik tiešām biju gaidījis kaut ko vairāk, likās pārāk vienkārši viss un kaut kas pietrūka. tagad tik jāmēģina atrast ko interesantu ne-main questos, kur tur ir ko vērts un ir interesanti pildīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 nu vienkārši pastaigā apkārt. paskraidi pa metro tuneļiem. pameklē party npc. kvestudevējus. etc etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Kā tajā merkūļu, vai kā tos mutantiņus sauc, ielieku to uztvērēju? Es pieeju pie tā momoriālā muzeja, kur ir trīs olu čupas, bet kā es tur varu ielikt uztvērēju? Uzspiežu uz olām zagt, domādams, ka tad varēšu tur ielikt, bet figu, viss sarakstā ir, bet tieši tas uztvērējs nav manā lietu sarakstā, kaut gan man viņš ir. Vai varbūt tur ir jāiet pazemē uz kurieni ved durvis pie memoriālā muzeja, bet kurām vajag lockpick 50? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 10, 2008 Author Report Share Posted November 10, 2008 nu kaut kā man nepadodas ļaunie. ja neskaita vienu reizi BG2, lai izietu līdz galam ar evil party: pure cleric (Viconia), pure mage (Edwin) un pure figther (Korgan) heh, es gan viņu novācu. One mini nuke to the head did the trick. Un to zinātnieku, kas tur dirsa par savām skudrām novācu galvā ar combat shotgun (kas rullē), jo viņš stulbā tonī runāja Vispār prikolīgi būt ļaunajam, Family visus apvācu (it kā negribēju, bet viens mani pieķēra, kad pickpoketoju šo), dabūju šiškebabu, underworldā Mr. Crowley pateicu, ka atslēgas paturēšu sev, šis (un visi pārējie) sāka šaut pa mani, varēju ķipa loadoties un teikt ko citu, bet es pasūtīju viņus visus nahuj un atšāvu visus, kam es nepatiku. Tagad underworldā ghoulu skaits ir nokrities par 2/3 Pie metro stacijām mani gaida regulatori, tos šaut nost ir patīkami, kādi 18 ir aizgājuši pie dieviem. Megatonu vēl neesmu uzspridzinājis, aiziešu uz robo factory un tad spridzināšu gaisā megatonu. Pagaidām esmu evil crime lord, bet nesen izsdarīju laikam kaut ko labu un uzlecu vienu brīdi uz vault boogeyman. Spēle rullē dirsu, mana seksīgā evil čiksa arī rullē dirsu, spēli noteikti iešu otro reizi un mēģināšu ar visiem pa labam, lai gan būs grūti. Es esmu PILNĪGI VISUR, kur var ielauzties vai ieiet, ielauzies/iegājis un nozadzis VISU ko var nozagt. Nauda vislaik turas pie 1500-2000. Minigun sūkā btw, daudz labāks ir flamer + pyro skills. neloģiski, ka novācot mutantu begemothu tu dabū 69exp (nu tas ir man ar manu exp 3kāršo tweaku), tikpat daudz cik novācot vienu regulatoru, kuram hp ir ~10x mazāk. spēli mīlu, ciest nevaru tikai lielos skorpionus. Tie pidari mani traumē visvairāk. Oi nē, aizmirsu par mr gutsy, vai kā to robotu sauca, tas ir vēl pimpiskāks. Sentry bot arī nav īpaši labāks. Debilie roboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Eu, kas man vienīgajam pietrūkst groin shots ? Pašlaik spēlēju ar labum labu čaru, nevaru sagaidīt, kad sākšu spēlēt kā ļauns psihopāts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cros Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Es vispaar taadu undeerworld nebiju atradis... un ja kaads grib man pievienoties vienmeer atshuju... iznemot savu vergu . Es gan visu speeli izspeleeju izmantojot small guns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Vakar uzgāju oasis. viss zaļš utt baigi feini. treeminderi arī nav normāli. Bet kāda huja pēc bija Harolds jāiepin 3 falloutā, man nav ne jausmas un mariposas military base. tas viss tika apsēlēts jau 1 falloutā. Tiem kas ir spēlējuši, Harolds bija tas čalis hub pilsētā, tipo mutants. Tas vakar mani sadusmoja, ka ņem vecas lietas un pārtaisa par jaunām. Iziešu kā labais un tad slepkavošu visus visus. flameris ir kruts, vēl man pie sirds iet railway guns, kas gan nav spēcigs diezko, bet forši var pienaglot mutantu pie zemes un kādu brīdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 es par to muzejo nomudijos. Nebiju atradis īstās durvis. btw kā ir, sākot jaunu spēli dažādas lietas atrodas citur? Es izmisīgi cenšos atrast motocikla rokasbremzi, bet bez rezultātiem. Zinu, ka kādas 3x kkur redzēju, bet nevaru atminēties kur. Tāpēc prasu, varbūt tādas lietas visiem stāv vienā vietā? Un kur var iziet apmācību, lai varētu vilkt power armoru? Jericho rullē, baigais čalis. Izsaucieni labie viņam. Kopš brīža, kad viņam iedevu cigarešu bloku tā čalis to vien dara kā pīpē. Underworlds būs kādā kvestā? Nav sanācis vēl pa tādu staigāt. esmu 10levelī. Tagad spēle šķiet ļoti viegla salīdzinoši ar sākumu. Nez kā tad būs beigās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 10, 2008 Author Report Share Posted November 10, 2008 underworld ir ghoulu pilsēta, pildot three dog misiju sanāk garāmejot, grūti paiet garām turpat blakām vien ir tas tornis un apakšā čupiņa supermutantu. daži čaļi spawnojas atpakaļ, tas sux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 three dog domā, kur bija uz radiostaciju iet? Laikam nesanāks uz turieni vairs kvestu iet pildīt, jo neaizgājis uz turieni es izpildīju to kvestu jau tālāk paceļot dažas tēva ierakstītas kasetes pēc kā man bija jāiet uz vault112. Vot vel viena lieta, kas man interesē, cik tālu man vēl līdz spēles beigām? Negribu pēkšņi iziet spēli, kā te citiem ir gadījies. Pagaidām esmu tik tālu, ka atbrīvoju savu tēvu no tās sapņu pasaulītes un tagad man jāiet uz river city. Žēl, ka es izpildīju Simma kvestu par bumbas defjūzošanu, pie tam vel par 100 nevis 500 capiem. Cik zinu, tad uzspridzinot megatown tad to visu, kas bija megatownā aizstāj kkāda ļauno pils? Ar ļaunajiem domāju būtu daudz interesantāk, jo te megawotnā visi ir frīki vai garlaicīgi, izņemot vienu opīti kurš parasti ejot ārā/iekšā vienā no mājām uzrodas tieši priekšā un dungo kkādu dziesmiņu. Tik rēcīgi izskatās. Vispār patlaban man nekas cits nav ko darīt kā vien iet uz to river city. Ceru, ka tikai tur jau tā spēle nebeidzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 hes wackin an smackin an whackin an smackin CHOPPIN DAT MEAT. vispār saundtraks pamazām sāk pieriebties, bet tas ir tikai tāpēc, ka jau atklausīts. pati par sevi mūzika ir laba. vienkārši 2 radiostacijas ir tā kā par maz. kaut kur esot kaut kāda amatha, kurai esot vijoļu radiostacija, bet pagaidām neesmu atradis. ā un pie Arlington Library bija Freedom radiostacija, tikai tur ir baigi mazs tas rādiuss kurā darbojas. macho - es spēlēju ar labo charu (hero of the wastes or smth) un man ir 6000 caps. viss ko es pērku ir uzlaboju māju un pērku schematics. pārējo visu var atrast tāpat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 tur vēl spēle nebeidzas, tā ka neuztraucies, paseivo regulāri ne tikai ar autoseiviem, tad jau sapratīsi, kad būs īstais brīdis un es ar gribētu uzspridzināt megatownu, bet cik sapratu, vajag tam ar to mr. burke runāt, bet katru reizi, kad mēģinu ar viņu parunāt, man momentāli visa spēle nokarās un šodien es dabūju to alien blasteru, tas ir vienkārši psc, katru ar vienu šāvienu var nošaut, bet, nu, ir limitēts daudzums patronu, tā ka reāli to izmantošu tikai pret ļoti stipriem pretiniekiem. bet nu enivei, izmantojot viņu es varu iztīrīt pilnīgi jebkuru vietu, vismaz es tā pieņemu. kāds ir mēģinājis taisīt meele characteru? ir tā vērts, ir interesanti? cik es skatījos, tad meele variantā nevar tēmēt nekur, viņš pats kaut kur notēmē, tas kaut kā neinteresanti liekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now