`MaX` Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Tātad! Vēlos iegūt šādas tiesības @ tf2.gign.lv: Ban - ir nācies izjust snaiperus ar aimu, pie kam tas aims hedā šauj pat tad, ja tu esi neredzams spiegs! kick - high pingeri adminchat, ja iespējams - bazaram ar adminiem vote - reti vajadzīga, bet pēc tautas pieprasījuma, varētu uzmest votemapu. gag/mute - par šo komandu es ilgi domāju un nonācu pie secinājuma, ka viņu vajag. Ir čaļi, kas speciāli bļauj mikrafonā, spēlē muzonu uz pilnu klapi, lamājas, vienvārdsakot - aizdirš ēteru! Es personīgi uzlieku player mute setingos, bet ko diez dara tie cilvēki, kas nezin tādu fīču? Kāpēc viņiem būtu jābojā spēle cietiem ar savu bazaru/muzonu? Vobšem te ir mani stati. Pieredze adminēšanā ar tā kā būtu...paldies par sapratni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Ja MaX uzskata, ka viņam šīs komandas vajag, tad es arī tā uzskatu. Kā admins un spēlētājs viņš vienmēr bijis patīkams komunikācijā. Viens trekns atbalstījums no manis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 pilnīgi par. nav ko iebilst. spēlē. pietam bieži sastopu. prieks būtu par tādu adminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Es jau kādu laiku domāju cik ilgi nospēlēsi līdz parādīsies šāds topiks. Protams, ka vajag dot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted September 11, 2008 Author Report Share Posted September 11, 2008 Protams, ka vajag dot. Es vēl ilgi būtu spēlējis, jo reāli neizjutu vajadzību pēc tiesībām. Līdz beidzot parādījās čalis, kurš mani ar aimu snaiperoja...es viņu visādi mēģināju nomušīt...gan ar skautu, gan ar snaperi un kronis visam bija spiegs! Skrienu neredzams un šis NAA - toč pierē! Tad nu parāva zaebs - admina ar neviena nebija. A zin kā - es pieradis CSā, ja jūtu, ka ož pēc čitera, lienu spektos un banoju...a te nekā. Nu kaut kā tā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Vajadzētu būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts