Jump to content
GIGN Forum

Neta Daliishana.


Koshkers
 Share

Recommended Posts

Taatad man ir laans riitdien doties pie kaiminja, sadaliit netu uz pusiiteem un kapaat kaut ko vai prosto chillot.

Bet jautaajums paliek... kaa?

Cik es saprotu piepish klaat routeru pie modema, no routera vadus pie kasteem klaat. saliek visus setingus un viss gatavs. Viss jau buutu labi, ja vien kkas man nebuutu saacis staastiit par visaadiem switchiem n shit. Taakaa esmu tagad diezgan apjucis ko man tieshi vajadzees iegaadaaties shij operaacijai.

Luudzu izskaidrojat man kaa sadaliit netu uz divaam kasteem. k thx bye

EDIT: forshi, tagad uzzinaaju par taadu crossover cable... kjip ar vinju var sasleegt pa taisno divus piishljus. Nav kkaads baigaas kaksis?

Edited by Koshkers
Link to comment
Share on other sites

Vieglākais un pazīstamākais ceļš - rūteris. Switch ir salīdzinoša jauna opcija interneta sadalei, bet tam parasti ir jāpiesaista savs provaiders ( vismaz manā gadījumā tas ir ). Jaunajām un nepārbaudītajām lietām gan neieteiku ķerties klāt.

Aizej uz veikalu, nopērc rūteri, izrauj pašreizejo modema kabeli no sava datora un iespraud rūtera WAN portā, abus LAN vadus iespraud datoros un ieej settingos tā kā to prasa pamācība.

Link to comment
Share on other sites

aizskrien uz kkadu tuvejo 1337 veikalu noperc ruteri pa 10ls un gatavs, pilnigi pietiks ar dl-604 (dlink) nak lidzi disks ar kuru noliek setingus ka arii ir leet manualis kas palidzes saprast visu, pat bots varetu to izdarit pus stundas laika :) ja ir kads kas drizuma lido liepaja-riga varu adot savu veco ruteri (dl-604 ^_^ ) un spelesies laimigs :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...