Zemene Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 (edited) Taka man skola nav 5dienas,tad nu sodien gribejas ko labu sastradat un ienaca prata ka varetu beidzot kaut nedaudz smukaku savu PC case uztaisit,lai gan sodien nekadigi nepabeigsu jo vajag aizbraukt uz b-materialu veikalu pec dazies sitiem (lietam,ko uzlikt uz kantem kompim,lai izskatas bik pieklajigak) Tad nu luk,pagaidam man ir 4 bildes,ko jums paradit un loti atvainojos ka rakstu bez garumzimem, tas tapec ka nesezu pie sava PC un sitam slinkums mainit valodas. (brala PC owno).. Tad nu luk,manas bildites: PSU tika parkrasots,lai jau pieskanojas vairak case,muha,patik ka izskatas un protams tas 2 skruvites venta rezgim ari tika ieskruvetas,uz to bridi bardaka nevareju atrast. Case tiko tik nokrasots 2. reizi ar mateto krasu,vienigi taka augspuse tik tiko nopusta tika,tad nu jam,izskatas spidiga.. tagad redziet par kuram malinam es runaju un gribu atkratities. Priekspuse (augsa) caurums paredzets 120mm ventam apaksa (PSU). Ja,nav parak labi,jo ta ir priekspuse,bet nu tomer oldschool case iestumt musdienu tehnologiju nav viegli. Seku,reku ari pasas ieksas. Kranina staipisana. Anyway nav jau nekad dizs,bet nu tomer labak tads,neka mana veca kaste.. Mans galdins parverties 'maza' miskaste, bet nu okej,te ari redzami abi 120mm venti,nav nekadi LED,pagaidam dzivosu ar sadiem,kad saksu spiest uz modingu,ganjau ari lediniekus sametisu ieksa.. nu jam,mans vecu vecais monitors redzams,kurs man kalpo uzticigi apm 7.gadu,vai 6.. neatceros isti,bet nu cienigs vecums.. tad nu ja: tas pagaidam ir viss,cik talu esmu ticis,noteikti ka foto update un info update vel bus pa vidam lidz bridim ka viss tiks salikts kopa un piestartets. Tad nu pagaidam cau,eju skatities kas ar case un krasu ir. DON'T TRY THIS @ HOME Edited September 5, 2008 by Zemene Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Un cik ilgi tu visu veidoji? p.s. diezgan iespaidīgi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted September 5, 2008 Author Report Share Posted September 5, 2008 veidoju visu šo dienu no 13:00 (12:30 piecēlos).. Praktiski normāli neesmu ēdis,tikai vakariņas,visu dienu skraidu pa vietējiem veikaliņiem,pērku ko vajag un lieku kopā.. zbis,slikta ziņa, mana PC baroklis (tas melnais,kurš redzams bildē) nomira,ceru ka tikai drošinātāji.. Lai nu kā,rīt dodos uz Rīgu tieši un pie reizes paķeršu jaunu PSU sev, tieši šobrīd ir lieki 40.- kabatā. Gala rezultāta bildi varat gaidīt ~rīt vakarā,lai gan jau sēžu pie sava datora,tomēr tas nav gala rezultāts,jo PSU nav gluži mans. Un jā,nomira arī viens RAM (1gb) diemžēl.. Un ja pareizi atceros,tad tas,kuram jau beigusies garantija (sūds - nebija mans nemaz,bet tas tā) anyway nav nekāda lielā skāde,nopirkšu drīzumā jaunu. Bet nu pie visa vainīgs ir tas,ka biju par slinku un atskrūvējot PSU neiztīriju putekļus un tie arī tur dega. Pieslēdzot pie elektrības vienk zilas dzirksteles no PSU iznaca un neliela smirdoņa,kad mēģināju ieslēgt - no effect,bet elektrību cauri laida.. Godīgi sakot esmu priecīgs ka nenosvila nekas vairāk, bet tikai PSU un 1gb ram.Tad nu jā.. Tad gaidiet rīt bildes ar jauno PSU (ceru ka dabūšu kādu gribu), visu smuki sakrāsotu utt,vienīgi žēl ka tur viss ir kā siļķe mucā. anyway,esmu laimīgs toč ka nenosvila video,cpu,mobo,hdd un rami visi kopā..damn.. Lai nu ka,parasti šādas darbības noved pie kā tāda,lai gan man tā gadās 1. reizi. Ā nē,2...iepriekš nosvila MOBO speaker, bet nu tas tāds sīkumiņš.. Lab pietiks drukāt,čau pagaidām,došos drīz pie miera arī,jo tomēr esmu noguris,vel jāpaspēj dušā ieiet. Čau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Iespaidīgi tas ir gan + man patīk augša.Smuki izskatās + tu spēlē ar 2 pelēm ? ^^ Ā, un vēl, kas.Pa cik pirki paklājiņu jeb palikni ?Neziskatās tas lielais :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted September 5, 2008 Author Report Share Posted September 5, 2008 (edited) + tu spēlē ar 2 pelēm ? ^^ Ā, un vēl, kas.Pa cik pirki paklājiņu jeb palikni ?Neziskatās tas lielais :] Nespēlēju ar 2 pelēm.. x-point ( ;DDD ) ir priekš sērfošanas internetā,photoshop & other shits, G5 lietoju priekš CS only. Paleknīts ir mazais SS +Qck Mini pa ~6Ls var iegādāties BMS megapolis Rīgā, pie Olimpijas. (ceru ka neskaitas reklāma. ) Edited September 5, 2008 by Zemene Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 PSU & Case sanācis forši, labs darbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Izskatās par maz vietas tastatūrai un pelei uz izvelkamā dēļa, kā tur vispār var cs spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Man arī ir 2 peles viena xpoint strādashana + vina ir pirksta lielumā bet otra ir A4 tech spelēšānai Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Man tagad arii ir 2 mousi. Viena ir samsung optiskaa pele, a otra cs`am gembird laazera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 man ir divas kefīra pakas. kuru rausta, ka jums katram ir pa divām pelēm? strādā, avene! vēlos jaunu kastes apskatu! ai, piemirsās, tevi jau laikam nekas vairs nesaista pie cs un šī foruma. aww! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 nu par kautko liidziigu moddingam to ir gruuti nosaukt, bet iesakumam jau ir labak. nokraso melnu ari dvd ROM verkji. daudz ko maina.. + ja tev nav prieksheja panelja tad nav. man kkads urban style ienaca prata. prieksha pieliec visu no org stikla.. pofig, n etieshi smukak bu ja redzesies viss tads kads tas ir... vadi + parejais.. apaksha vari neon tube kadu 8 cm pielikt un org stikls nakti izskatiies spridzinoshi... saku pec pieredzes. tikai es vel org stikla limeju viltigo plevi pa virsu - spolguleni - no iekshpuses ( case) neko nevar redzet, a no arpusses normali blingo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 lol keisu nokrasoji, nu psc apsveicami. laikam, kad kadu naglinju iesit ari topiku taisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 varēji keisu vismaz divās krāsās nopūst... no sākuma piemēram ar pelēku, nožāvēt, pēctam ar izoleni virsū, kur negribi krāsot, pēctam ar melno... sāna vākā varēji izgriest caurumu un ielikt organisko stiklu, tad būtu vispār pizdato ja man kādreiz nebūs žēl savu kasti, tad es to pamēģināšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now