krish Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 speleeju savu miiljo hl2 un.... ir te kaads programmetajs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 poameegini ielikt postu steam forumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 es kaa toposhais programmeetaajs varu teikt ka 32778 tieshaam ir lielaaks par 32768 un paldies ka tu to man pateici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted February 10, 2005 Author Report Share Posted February 10, 2005 es jau ar probleemu izprotu. Tie skaitlji ir neapgaazami viens lielaks par otru rakstiits tik ka jaasaka programmetajam... diezgan prikoliigi maupraat- vertiigs error-pazinojums... aj esmu smigaa nejausi piekliidu pie kompja, nenemiet galvaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 ak nee, krish, kauns tev, ak vai, ak nee, ak vai, tagad tevi nobanosim, ak vai, ak nee, tu esi taads nekaunja, ak vai, ak nee, uzrakstijis kaut ko forumaa buudams shmiga, ak vai, ak nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 ak nee, krish, kauns tev, ak vai, ak nee, ak vai, tagad tevi nobanosim, ak vai, ak nee, tu esi taads nekaunja, ak vai, ak nee, uzrakstijis kaut ko forumaa buudams shmiga, ak vai, ak nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 ak nee, krish, kauns tev, ak vai, ak nee, ak vai, tagad tevi nobanosim, ak vai, ak nee, tu esi taads nekaunja, ak vai, ak nee, uzrakstijis kaut ko forumaa buudams shmiga, ak vai, ak nee hehe labs p.s. oj, es te tagad seezhu un gandriiz dzeru ALU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 oj es urla, piemirsu izlogoties. labi, jaabrauc dzert ALUS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 oi, problema nerulz, toties error msg gan ir forsh tapat kaa topiks P.S. juus neticeesiet, siikie, bet es tagad dzeru ALU P.P.S. bet tagad gan jaaseezhas manaa mashiinaa un jaabrauc sk8tot un citas X3M lietas dariit. P.P.P.S. aa, un man ir daudz draugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 (edited) nu, sievietes, paspiideejaat ar kewliem prikoliem - malcahi ! KAAJU PA SEJU? ? ? TO ES GRIBEETU REDZEET. ar roku tu ar diezvai aizniegsies taa kaa tu, buudams auns, aizklopeeji to topiku, es te izteiksos. taa ta jautaajums tev - kaapeec es nevareetu tavu seju aizsniegt ? vai nu tu esi ljoti garsh vai arii punduris ? ietureesos juusu kewl stilinjaa ! aa, jaa, EDD, cik ta tev ir draugu ? (shos foruma dirsaa liideejus neskaitot) Edited February 11, 2005 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest o515 Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 P.S. juus neticeesiet, siikie, bet es tagad dzeru ALU P.P.S. bet tagad gan jaaseezhas manaa mashiinaa un jaabrauc sk8tot un citas X3M lietas dariit. P.P.P.S. aa, un man ir daudz draugu. Atradies te malaics, kas teevu pisties maaciis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 aa, jaa, EDD, cik ta tev ir draugu ? (shos foruma dirsaa liideejus neskaitot)apsveicu. ar shaadu tava nozheelojamaa infantilisma izraadiishanu tu iekljuusti manaa cilveeku, kuriem vaardi "ironija" un "sarkasms" ir tikpat sveshi kaa manam sunim aste, topa pirmajaa vietaa (tavs braaljuks gan tev min uz papeezhiem). laikam nav jeegas piemineet, cik tu esi stulbs, ja shpiko likt daudz smailijus no tiem, kuri var tevi ar 1 vaardu nolikt un to arii dara (jo iipashi ja vaards ir garaaks par 3 zilbeem). shobriid izskataas, ka juus tomeer saprataat, ka, piemeram, macho vai ojaars katrs ir par jums abiem kopaa aptuveni reizes 20 gudraaki, un izdomaajaat kopiigi aplikt mani (piemers par dirsaa liishanu MAN ar savu dzelzhaino argumentaaciju ir vienkaarshi naaveejoshs! Oh, the shame, the shame...), jo diez vai vienaa forumaa atradiisies divi cilveeki, kuriem atshkjiriibaa no jums smadzenes ir lielaakas par sakaltushu semachku. well gues what?! te lielaakaa dalja taadu ir. bet tikai neuztraucieties, turpinat savus nozheelojamos centienus buut krutiem un kaadu aplikt. jums tas labi izdodas yeah, right p.s. sorry, krish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 (edited) P.S. juus neticeesiet, siikie, bet es tagad dzeru ALU P.P.S. bet tagad gan jaaseezhas manaa mashiinaa un jaabrauc sk8tot un citas X3M lietas dariit. P.P.P.S. aa, un man ir daudz draugu. un tu veel te kko par infantiilismu dirs... macho un ojaars ir 1 maisaa metami loshi, tur nav ko runaat, bet tevi ar vareetu iemest ! tu tika neapvainojies, ka mees tevi apliekam. a ka visi o515 aplika baraa tad ir ok, ja ? taada ir tava taktika, tik baraa ar saviem dirsaa liideejiem aplikt citus ?(jau sinii topikaa redzams, kaa tu, macho, suliks baigi stiliigi apdirsat o515) nozheelojami... EDD, tu labi iedereetos IT tusinjaa ! Edited February 12, 2005 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 te jau viss aiziet ne pa teemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted February 12, 2005 Author Report Share Posted February 12, 2005 he he jautri EDD nav jaatvainojas par sagadaatu smieklu leekmi! p.s. Pinky eed shitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 jaa, baigo pie tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest o515 Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Man liekas, ka jums jaunieshiem kaut kas baigi dziivee pietruuxt... ...ir tak tomeer juus zheel, bet kaa teica 1 mana draudzene - STULBI, KA NAV SMADZENJU ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted February 13, 2005 Author Report Share Posted February 13, 2005 Man liekas, ka jums jaunieshiem kaut kas baigi dziivee pietruuxt... ...ir tak tomeer juus zheel, bet kaa teica 1 mana draudzene - STULBI, KA NAV SMADZENJU ! man arii tevis zeel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 vai, kaada labsirdiibas maasa tu mums esi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angry Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Man liekas, ka jums jaunieshiem kaut kas baigi dziivee pietruuxt... ...ir tak tomeer juus zheel, bet kaa teica 1 mana draudzene - STULBI, KA NAV SMADZENJU ! njaa zheel ka tev nav smadzenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Kungi pie Jums SPAMs ir ieradies !!! Un par taam smadzeneem vinja par mani neteica, tas bija taa vispaariigi, kaa teikt - ja nav tad nav - saprotiet kaa gribat, jo jums taapat nav...ko saprast ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest o515 Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Varu atkaartoties, bet nee - nemaaku izlogoties, tik tieshaam, paliidzat luudzu, esmu izmisumaa, ka man ir japosto cita uubergeka vaardaa ! Ooo - izdomaaju, buus japasaka 1ai meitenei, lai vinja te ielien paSPAMot, vot buus jautri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 GRUBU RYBU STUDIJAA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Neiespeejami nepamaniit, ka leenaam visi (pat taadi ar trauceejumiem kaa angry) saak saprast ka pinky un o515 ir speeciigi teereeti malachi. nu bet galvu augshaa puishi - vienmeer paliek iespeeja atkauties ar "ai te visi dirsaa liideeji" un "kas i ko, neko citu kaa piebalsot nemaaki?" interesanti ka taads praata mitrikjis kaa o515 ojaaru sauc par losi, lai gan pats tam pastaastiija savu nozheelojamo dziivesstaastu un meegjinaaja citiem "iebarot" savus interneta IQ testa rezultaatus kaa "psihologjisku testu pieaugushajiem" iikshkjus uz augshu. Lai gan driizaak peertikji uzbuuvees kvantu datorus nekaa jums pieleks lietas, kas ir sarezhgjiitaakas par olliju, tas tik un taa ir juusu trumpis (un diezgan unikaals) p.s. topika teema sen jau izsmelta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts