Jump to content
GIGN Forum

Par Hl2

krish
 Share

Recommended Posts

ak nee, krish, kauns tev, ak vai, ak nee, ak vai, tagad tevi nobanosim, ak vai, ak nee, tu esi taads nekaunja, ak vai, ak nee, uzrakstijis kaut ko forumaa buudams shmiga, ak vai, ak nee

hehe labs

p.s.

oj, es te tagad seezhu un gandriiz dzeru ALU.

oi, problema nerulz, toties error msg gan ir forsh tapat kaa topiks happy.gif

P.S. juus neticeesiet, siikie, bet es tagad dzeru ALU

P.P.S. bet tagad gan jaaseezhas manaa mashiinaa un jaabrauc sk8tot un citas X3M lietas dariit.

P.P.P.S. aa, un man ir daudz draugu.

nu, sievietes, paspiideejaat ar kewliem prikoliem - malcahi !

KAAJU PA SEJU? ? ? 

TO ES GRIBEETU REDZEET.

ar roku tu ar diezvai aizniegsies

taa kaa tu, buudams auns, aizklopeeji to topiku, es te izteiksos.

taa ta jautaajums tev - kaapeec es nevareetu tavu seju aizsniegt ? vai nu tu esi ljoti garsh vai arii punduris ? blink.gif

ietureesos juusu kewl stilinjaa !

smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gif

aa, jaa, EDD, cik ta tev ir draugu ? (shos foruma dirsaa liideejus neskaitot)

Edited by Pinky

P.P.S. bet tagad gan jaaseezhas manaa mashiinaa un jaabrauc sk8tot un citas X3M lietas dariit.

Atradies te malaics, kas teevu pisties maaciis!

dry.gifdry.gif

aa, jaa, EDD, cik ta tev ir draugu ? (shos foruma dirsaa liideejus neskaitot)
apsveicu. ar shaadu tava nozheelojamaa infantilisma izraadiishanu tu iekljuusti manaa cilveeku, kuriem vaardi "ironija" un "sarkasms" ir tikpat sveshi kaa manam sunim aste, topa pirmajaa vietaa (tavs braaljuks gan tev min uz papeezhiem). laikam nav jeegas piemineet, cik tu esi stulbs, ja shpiko likt daudz smiliez.de_2125.gif smailijus no tiem, kuri var tevi ar 1 vaardu nolikt un to arii dara (jo iipashi ja vaards ir garaaks par 3 zilbeem). shobriid izskataas, ka juus tomeer saprataat, ka, piemeram, macho vai ojaars katrs ir par jums abiem kopaa aptuveni reizes 20 gudraaki, un izdomaajaat kopiigi aplikt mani (piemers par dirsaa liishanu MAN ar savu dzelzhaino argumentaaciju ir vienkaarshi naaveejoshs! Oh, the shame, the shame...), jo diez vai vienaa forumaa atradiisies divi cilveeki, kuriem atshkjiriibaa no jums smadzenes ir lielaakas par sakaltushu semachku. well gues what?! te lielaakaa dalja taadu ir. bet tikai neuztraucieties, turpinat savus nozheelojamos centienus buut krutiem un kaadu aplikt. jums tas labi izdodas thumbsup.gif

yeah, right smiliez.de_2469.gif

p.s. sorry, krish smile.gif

un tu veel te kko par infantiilismu dirs...

macho un ojaars ir 1 maisaa metami loshi, tur nav ko runaat, bet tevi ar vareetu iemest !

tu tika neapvainojies, ka mees tevi apliekam. a ka visi o515 aplika baraa tad ir ok, ja ? taada ir tava taktika, tik baraa ar saviem dirsaa liideejiem aplikt citus ?(jau sinii topikaa redzams, kaa tu, macho, suliks baigi stiliigi apdirsat o515) nozheelojami...

EDD, tu labi iedereetos IT tusinjaa ! smiliez.de_2125.gif

Edited by Pinky

Kungi pie Jums SPAMs ir ieradies !!!

Un par taam smadzeneem vinja par mani neteica, tas bija taa vispaariigi, kaa teikt - ja nav tad nav - saprotiet kaa gribat, jo jums taapat nav...ko saprast !

Varu atkaartoties, bet nee - nemaaku izlogoties, tik tieshaam, paliidzat luudzu, esmu izmisumaa, ka man ir japosto cita uubergeka vaardaa !

Ooo - izdomaaju, buus japasaka 1ai meitenei, lai vinja te ielien paSPAMot, vot buus jautri smile.gif

Neiespeejami nepamaniit, ka leenaam visi (pat taadi ar trauceejumiem kaa angry) saak saprast ka pinky un o515 ir speeciigi teereeti malachi.

nu bet galvu augshaa puishi - vienmeer paliek iespeeja atkauties ar "ai te visi dirsaa liideeji" un "kas i ko, neko citu kaa piebalsot nemaaki?"

interesanti ka taads praata mitrikjis kaa o515 ojaaru sauc par losi, lai gan pats tam pastaastiija savu nozheelojamo dziivesstaastu un meegjinaaja citiem "iebarot" savus interneta IQ testa rezultaatus kaa "psihologjisku testu pieaugushajiem" laugh.gif

iikshkjus uz augshu. Lai gan driizaak peertikji uzbuuvees kvantu datorus nekaa jums pieleks lietas, kas ir sarezhgjiitaakas par olliju, tas tik un taa ir juusu trumpis smile.gif (un diezgan unikaals)

p.s.

topika teema sen jau izsmelta sad.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...