SaS^MAN Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 (edited) wow, ierunaajas te uuber emo. Ej nahuj, nafig te tev kkas jaaraksta biij? Chalis kko bezsakariigi spamo kkadu torrentu saitu... Ko tu kasies? blja Un plz m1nor neko neatbildi... tev taapat jau daudz poustu. Edited September 1, 2008 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 jānomierina publika, laikam. sāk iekarst atkal. kurš piesakās uz 3 dienu atvaļinājumu ? skola sākās, jāgatavojās, izbrīvēšu jums laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 LOST būs 2009 gadā!!! PB rīt meklējams isohunt.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 minority, tev taisniba, bet vina nemirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Tad kad ta seksiga meitene ielida taja mashina un uzbraga tb. vina bija terminators. minOrity - tu esi debils urods ! kursh katra topika meiginas k.ko ierakstit lai varetu ka4at savus postus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 (edited) Es, n0r3k. Pat ja apdāvināsi mani ar 3 dienu ceļojumu, kas patiesībā būs diezgan nomācoši, jo es nevarēšu kačāt postus, vismaz nebūs jālasa šie kalni ar infantīlisma pilniem postiem. Un plz m1nor neko neatbildi... tev taapat jau daudz poustu. Tas ir tā stilīgi rakstīt ar cipariem, ja? Tu esi tik stilīgs SaS^MAN. Nu un? Emocionālie ir slikti? Un BIN LADEN nesakarīgi nespamoja. Kā būtu ja tu saņemtu sevi rokās un izdarītu neiespējamo - izlasītu pirmos divus postus. Jā, es zinu, tas nav kas tāds, ko tādi idioti kā tu var katru dienu izdarīt, bet nu paskatīsimies uz to tā reāli - vienu reizi pa 15 gadiem jau var! Vai ne? Man šodien ir ļoti labs garastāvoklis, tāpēc es tev izpalīdzēšu. Tātad, ko mēs izlasām pirmajos divos postos? Jā, tu uzminēji pareizi, Narkotika jautā, kur novilkt jauno Prison Break sēriju, un BIN LADEN iesaka iečekot demonoid.com, jo, acīmredzot, tas ir diezgan pieklājīgs trakeris, kurā parasti ļoti ātri parādās seriālu jaunās sērijas. Nu nevainosim viņu par to, ka viņš nezināja, ka sērija iznāk tikai šovakar. Un nē, es, atšķirībā no tevis, nedzīvoju laukos, kur parasti ir blusas. Es vēlētos, SaS^MAN vārdā, pateikt, ka Endijs Dzerkalis un, daļēji, rusty ir lohi un jums ir jānomirst. Man arī jānomirst, gandrīz aizmirsu par sevi, minority. Edit : Forši, aizmirsu uzrakstīt sākumu. p.s. - tagad jau esmu debīls urods, forši. p.p.s. - tu, KlumpaHLTV, aizmirsi, ka esi daunis. p.p.p.s. - Tiem, kuri ir forši, xoxoxo, veltu savu iecienītāko seriālu air datumus. Pie tam secība ir +/- tāda, kādā es viņus skatītos, ja nolādētu visus reizē. Shield (Season 7) September 2, 2008 Heroes (Season 3) September 22, 2008 House (Season 5) September 16, 2008 Family Guy (Season 7) September 28, 2008 C.S.I. (Season 9) September 29, 2008 Southpark (Season 12) October 1, 2008 The Office (Season 5) September 25, 2008 Prison Break (Season 4) August 25, 2008 Vēl skatos Weeds, bet nu tas jau šobrīd iet. p.p.p.p.s. - BĻĀĀĢ, The Shield jau parīt, šķita, ka tikai oktobrī bija, nāāāāāāājs. Edited September 1, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 (edited) Tu ari aizmirsi ka esi spameris .( EDIT - un tgd vinsh te sakras sev entiem postus. tu rulle minOrity ta tik turpini spamot ! EDIT2 - Nafig tu vispar k.ko tur uzrakstiji pa manim ? Blea dzekam vel nepish ka acc muo.lv neadevu ^^ Edited September 1, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 (edited) bļe pizdec, papisu nahuj pokerā visu naudu un esmu dusmīgs, tapēc jāizliek tas viss te. Klumpa, aj aj ja klumpa tu stulbā padauza, nafig tu esi tāds stulbs mudaks, ar saviem kropļu-punktu smaidiņiem, nesaproti ka tu esi jobans daunis un ka tevi neierdz 70% forums. bled kā tu man riebies. ā, vel piebilde KROPLEI, savu muo acc vari iebāzt sev dirsā, ja nepamanīji, es adevu savu pl acc RikkY'am par brīvu, kur bija visi chari ar +20 resiem.so fuck yourself, cunt sucking motherfucker. edit: minority, jā pārlasot savu postu pašam arī tā liekas, bet man pohuj, ME ANGRY vot, tāpēc man ir 50% warn, man patīk izlikt apskatei a jā, atradu vēl ko interesantu, PumpaTV, kā tu vari saukt minorityu par spammeri, ja viņam ir 2 posts per day, bet tev 3? stulbi sanāk, ne spammeri? Edited September 1, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 (edited) Es gan neteiktu, ka tu, Invincible, izskaties īpaši gudrs pēc šī posta, bet tas tā, smieklīgi. A, kādēļ nē? Tu esi, vienā vārdā, daunis, ko tu jau zini tāpat, bet es tikai atgādinu. p.s. - Invincible, nemīz, katram uznāk, cits to neizliek apskatei forumā, cits izliek, nJeEKAs sAwWlJJeE. ;* Edited September 1, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Pašlaik topiks no runašanas ir parverties par tīru viena otra nodiršanu. Jūs esat smieklīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 KlumpaHLTV, izlasot tavus pēdējos postus es tur jēgu nekādu nesaskatīju, un tu vēl citiem prasi kapēc viņi šeit ir ierakstījuši, un vel saukā par spameriem etc. Kādam moderam vajadzētu šo to izdarīt šajā sakarā! Par kamerūnu es tev piekrītu, bet par tiem jaunievestajiem aktieriem, man liekas, ka nav jau tik slikti, nu vajadzēja viņiem kādu jaunu vēsmu ieviest, viennozīmīgi! Ganjau 5 sezonā viss lēnām atgriezīsies vecajās sliedēs (es tā ceru). p.s. Vispār būtu tik reāli, ja šādās diskusijās nevajadzīgos postus uzreiz dzēstu (protams,ja viņi nav supersmieklīgi ), savādāk no 34 vai cik tur postiem sakarīgi, un pa tēmu, ir labi ja 4-5. Tas nu TIEŠĀM IR ĻOTI NOMĀCOŠI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 ar iespeejams nepietiek mino Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 mļee 4 sezona naf vēl latvijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 mm gaidu jaunās sērijas gan PB gan SGA gan eureka. btw a kad bus SGA 5sez 7epa? gaidu gaidu kka ilgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narkotika. Posted September 2, 2008 Author Report Share Posted September 2, 2008 http://www.danger.lv/details.php?id=39986 graabstieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narkotika. Posted September 2, 2008 Author Report Share Posted September 2, 2008 (edited) sorry par duble postu Edited September 2, 2008 by Narkotika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 PB divas sērijas iznāca.... Esmu neizsakāmi priecīgs. Vajadzēja celties agrāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Es tā topikā īpaši neiedziļinājos, bet vai vakar pa TV nerādija 3,sezonas 1.epizodi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 ir runa par kanāla Fox pārraidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts