jurisss Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 taadu lietu man dziivee, uzreiz ar kaaju pa seju, varbuut ne ar kaaju, bet ar elkoni toch degunu tev ielauztu, bet tas taa... losers tu ! pinky vs. macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 zini, kko dirst par gjimeni ir tilzi - tu esi URLA, pateiktu tu taadu lietu man dziivee, uzreiz ar kaaju pa seju, varbuut ne ar kaaju, bet ar elkoni toch degunu tev ielauztu, bet tas taa... losers tu ! RENO, blat, urla, beidz te vsiiem liist, ja ? Man tā liekas, ka tu par urlām sauc visus, kas tev nāk pretī un no kā tev nav bail. Un vēl kas! Vai nu man ir slima saprašana par to, kas ir urla, vai arī tu to nesaproti, jo ne macho, ne Reno manā skatījumā nav urla, tā ka tu varētu iemest kādā brīvā brīdī savu skaidrojumu vārdam "urla" Varbūt man nāksies mainīt savu izpratni par pasaulīgām lietām un. Un tas tavs baismīgais drauds par deguna šķaidīšanu, manuprāt, ir šī topika kulminācija Link to comment Share on other sites More sharing options...
angry Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Pinky taka taads papagailis: Urla, urla, urla he he Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 eeeeee kaa visiem aizgaajis needaudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomy Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 eeeeee kaa visiem aizgaajis needaudz Ko tu ar to domaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Pinky taka taads papagailis: Urla, urla, urla he he nu un, ka vinsh taa runaa!!! jums nav poh? varbuut jums kluus labaak, ja vinsh teiks, gejs, gejs, gejs, vai lohs, lohs, lohs?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 nu un, ka vinsh taa runaa!!! jums nav poh? varbuut jums kluus labaak, ja vinsh teiks, gejs, gejs, gejs, vai lohs, lohs, lohs?? Ja tas nebija loģiski, tad man vispār nav ne jausmas, kas ir loģiski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Ja tas nebija loģiski, tad man vispār nav ne jausmas, kas ir loģiski velies par to parunat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 velies par to parunat? piedod, bet ne ar tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 zini, kko dirst par gjimeni ir tilzi - tu esi URLA, pateiktu tu taadu lietu man dziivee, uzreiz ar kaaju pa seju, varbuut ne ar kaaju, bet ar elkoni toch degunu tev ielauztu, bet tas taa... losers tu ! KAAJU PA SEJU TO ES GRIBEETU REDZEET. ar roku tu ar diezvai aizniegsies bet nu labi. shis topiks iet dirsaa (pinkijam gan jau ka patiik bet nu labi) let's put a stop on this. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 *visi augstaakmineetaa autora teksti* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts