Kefiirs666 Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Sveicināti! Kā jau daudzi mani atceras no GIGN party (Kefiirs666), nāku pie Jums sekojošā problēmā: * Es vēlētos uz GIGN TF2 servera vienu komandu - sm_mute, lai varētu apklusināt spēlētājus, kuri, piemēram, liek mūziku caur mic, lamājas u.t.t * Reģistrēts niks GIGN man nav, neskaitot to, kas ir pašā mājaslapā un forumā! * Spēle man ir legāla! * Neviens administrators mani nevar ieteikt! * Daudz spēlēju uz GIGN TF2 * Esmu administrējis daudzos serveros, esmu pazīstams arī ar SourceMod Tāpat es neprasu daudz, piemēram, kaut kādu ban flagu vai kaut ko tādu, es prasu mazu mazītiņu no admina access lista! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 No vienas puses jau tev varētu kāds iedot, bet tu, cik zinu, esi iesācējs. No otras puses, kapēc gan lai neiedotu? Tas, ka aizver muti kādam dažreiz palīdz ļoti daudziem, kam tas traucē utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 dabū adminu, kas tevi var ieteikt, tad runāsim tālāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Kāds tev vispār niks? Tādu Kefiirs666 serverī redzējis neesmu un statos ar nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 (edited) Hmm,es uz tevi pašu bieži izmantoju sm_mute Bieži vai nu tu runā galīgi ne pa tēmu ,vai arī kautko angliski mēģini kādam uzdirst(kas man reāli riebjas ,jo tas izklausās tik tizli.) Edited August 30, 2008 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 Ok pēdējas 2 dienas bišku man viens spēlētājs krita uz nerviem, tāpēc arī muldēju ne pa tēmu! Niks TF2 = Kefirchiks * Ok varbūt Angļu valodā neesmu nekāds runas pratējs, bet angļu valodu zinu labi, tikai nemāku runāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 (edited) Niks TF2 = Kefirchiks * Ok varbūt Angļu valodā neesmu nekāds runas pratējs, bet angļu valodu zinu labi, tikai nemāku runāt XD2 prosta džeks zin angļu valodu labi, bet runāt nemāk, prosta. Edited August 30, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 Es varu nofočēt savu Angļu valodas sertifikātu, kurā man runāšanā ir viszemākā atzīme! Bet sertifikāts ir PASS WITH MERIT Tas ir Kembridžas angļu valodas eksāmens sīkāks info: ŠEIT! Es saku, es kārtīgi nemāku runāt, bet Angļu valodu pārvaldu perfekti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 ko tad tu māki? angliski dziedāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 (edited) Dziedāt māku un māku arī bļaut angliski (bet ne īpaši labi) Davai netaisīsim offtopiku, bet runāsim par access TF2 Edited August 30, 2008 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 uzliec mute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Piekritu bloodlordam! Ja nu vieniigi loti aktivi un biezi spelesi, kas tads varetu nodereet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Bet sertifikāts ir PASS WITH MERIT Tas ir Kembridžas angļu valodas eksāmens sīkāks info: ŠEIT! Es saku, es kārtīgi nemāku runāt, bet Angļu valodu pārvaldu perfekti! nu bļadddd, man neaiziet, kā tu vari teikt, ka anģlu valodu pārvaldi PERFEKTI, ja tu nemāki runāt? Tev nebūtu jāsaka, ka tu angļu valodu pārvaldi viduvēji labi, jo nemāki runāt? es tevi nesaprotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 Kāda starpība kādas ir manas angļu valodas zināšanas? Te kas pārbauda manu angļu valodas runas stilu vai arī diskutē par manu acc topiku? * Un spēlēju es katru dienu vismaz 3h! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 es saku nē. bļin... tu pat uzbliezi topiku, kur tu ~7 h laikā dabūn 230 punktus... jea. specos kačāt laiku rūllē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 (edited) OMFG kas tur liels, ja dienu spēlēju TF2 un kopā pusstundu pasēžu specos??? + Vispār adminu gandrīz nav, čīteriem durvis vaļā, visu dienu te čīteri spēlē P.S Vajag SourceTV iemest un vēl lai jebkurš varētu paņemt spēlētāju IP Edited August 31, 2008 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) ja vēlējies izcelties ar ko labu, tad šai sakarā varēji rīkoties kā rakstīts šajā topikā. lool. 30 min specos. so...tu 6 stundās sit 230 punktus...nice... Edited August 31, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 Nu un kas? Kāda starpība cik man punktu spēlē? Es vienkārši domāju par sm_mute un sm_kick, lai varētu apkarot čīterus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 ar tik īsu krāniņu neko neizdarīsi, bet lielāks tev ar nepienākas. lab. pietiks te spamot. mana doma skaidra. ceru tevi neredzēt ar admin tiesībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monkey D. Luffy Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 + Vispār adminu gandrīz nav, čīteriem durvis vaļā, visu dienu te čīteri spēlē P.S Vajag SourceTV iemest un vēl lai jebkurš varētu paņemt spēlētāju IP hi-hi.. es tadus ka tu (patik pasedet specos ) nafig no servera kikoju! OMFG kas tur liels ja tu iziesi no speles uz pusstundu?! tu pareizi saki, chiteri nak aizvien biezhak! un tu vel prasi sm_mute?! chiterus klusinat!? starp citu apklusinat var ari bez sm_mute! tik tu to izdarisi tikaj prieksh sevim! bet tu tachu gribi lai visiem butu labi! vot! es atbalstu sm_kick ! tolks bus kaut kads! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monkey D. Luffy Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) uups! piedod rusty! vienalga no mana REC tolka nebus! aa! dubultais posts!!!! piedodiet! Edited August 31, 2008 by Monkey D. Luffy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 neredzu jēgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts