Jump to content
GIGN Forum

Heavy Update

macho
 Share

Recommended Posts

Sāksim ar ieročiem: Sandviču es neizmantoju, taču redzu tam jēgu, bet tāpat, diez vai kaut kad izmantošu (moš vienīgi granary un well kuras tāpat netiek spēlētas). Natašu es toč neizmantošu, moš ja nu vienīgi viņai uzliks 250-300 patronas. Iemēģināt, iemēģināšu, jo pagaidām nav bijusi jēga to darīt. A boxing gloves, kurus es vakar dabūju, es gan laikam izmantošu - vakar tikko kā dabūju noboksēju divus keksus. Baigi rēcīgi tie cimdi izskatās :) un taunts arī labs.

Runājot par tauntiem, cik es sapratu no šī tad heavijs ar tauntu var novākt no attāluma. Kādam tas ir izdevies? Es vakar mēģināju, man īsti nesanāca :) un cimdu taunts tak nestrādā no attāluma, pareizi?

achievementi man liekas ir vēl vieglāki nekā medikam un pyro, neskaitot to kur jādabū 20 killi nenomirstot :)

kartes - steel ir ok, neesmu gan daudz spēlējis, badwater basin, ir ļoti ok, jo tur ir kur izpausties un skraidīt, iespējams pat viena no retajām kartēm, kur ir jēga ņemt skautu. Būs kādreiz jāpaprovē.

Jaunais arena mode - nesaista absolūti. Es neredzu iemeslu, kāpēc lai es gribētu spēlēt kaut ko tādu, ja es varu vienkārši uzmaukt parasto tf, kas ir daudz labāks. Toties man patīk, ka viņiem ir jaunais alpine stiliņš kartē (lumberjack) un kā var noprast, viņi šo tēmu izmantos arī turpmāk.

kopumā ir kruta neskaitot to arena mode, kas man šaubos vai būs jebkad interesanta.

p.s.

ā, riktīgi rēcīgi ir arī heavy teksti, kad viņš ēd to sandviču. Ai, vispār viņš ir viens liels prikols :)

Man tomēr samēra bieži sanāk ēst to sendviču,umm jā tie teksti ēdot sendviču manliekas parādijās tikai aizvakar.

Natašu es arī neizmantoju.

Un tie cimdi ir forši vakar man uzlika uberu lielā barā,kādus 4noklapēju ar tiem cimdiem ,jo nositu vienu un tad visu laiku biju 5sec kritikali.

:)

o tad ar jauzraksta

Sendwich pagidaam ir kaa otrais ierocis bet nu vai vinsh ir labaaks to nevaru pateikt jo dazhreiz pietruuukst aatrais shotguns ar kuru kaadu kaitinoshu skautu aatri nobliezt... bet areenaa gan senvich rullee taakaa tur nemaz nav healpackas

Natashu pameeginaaju- baigi kruts pret virsuu skrienoshiem pyro un tuvumaa esoshiem skautiem bet citaadi pilniigi nederiiigs :/

Boxa cimdus iisti neesmu iemeeginaajis , bet nekas ljoti kruts pienjemu ka tur nav... buuutu baigi kruti ja uzliktu taa ka crits ir tikai uz cimdiem bet tev pieshkir kkaadu speedboostu lai vareetu pretiniekus skriet shkaisiit citaadivienu tu nosit un paareejie leenaam atkaapjoties tevi izshkaida :) Pienjemu ka laba kombinaacija ir cimdi + shotguns mosh var sanaakt forsha galja :)

Badwaters kruts jo taa ienjemshana notiek taa pamatiigi pakaapeniski- lai ienjemtu 2. punktu tev jaatiira jumts utt.... diezgan biezhi sanaak uzspeeleet

Steelu taa nopietni nav sanaacis uzspeeleet kkad iegaaju fast respawn serverii un tur aizsardziibai bija baigaa priekshrociiba

Arenu var arii ik palaikam uzspeeeleet - buus skolaa ko speeleet kad pildiis homeworku :)

edit: o izraadaas ka neesu veel ie4ekojis tos swndwichu tekstus :)

edit2: aa jaa veel atcers- natashas slow efekts liekas iet caur uuberchargeru taakaa tas ierullleee var vnk apstaadinaat vinju

Edited by RiSKS

steel, cik es esmu spēlējis, ir ĻOTI labi sabalansēts. Cik esmu spēlējis, tik (neskaitot vienu reizi kad aizsargājošā komanda bija 4x labāka par uzbrūkošo) viss notiek ļoti vienlīdzīgi (toreiz mēs pēdējo spotu nosargājām, bet man liekas, ka tas varētu būt dēļ manas megaviltīgās spiegošanas, jo vienreiz 4 vai 5 džeki gāja ieņemt spotu un es visus smuki nogriezu mugurā).

Pēc manām domām šis updeits ir sanācis ļoti labs. Vispār šie klašu apdeiti man iet pie sirds, achievmentus pildot var diezgan labi iemācīties spēlēt ar katru no klasēm. Pirms heavy update biju spēlējis ļoti maz, tagad pa 4 dienām esmu dabūjis visus ieročus, izpildījis lielāko daļu achievmentu + iemācījies diezgan normāli ownot ar heaviju.

Ieroči arī izdevušies diezgan normāli. Tikai Natašai liela jēga nav, tas palēninošais efekts neatsver tos 25% damage, vienīga reizi, kad man izdevās šo ieroci pielietot diezgan efektīvi bija vakar gravelpitā. Itkā Valves forumā runā, ka vajadzētu šim ierocim nedaudz samazināt spin-up laiku, tad gan būtu jēga no šī ieroča. Sendvičs gan rullē, izglābis manu dzīvību vairākas reizes, var komandas biedriem aptieciņas atstāt. Pilnībā varu iztikt bez shotguna. Ar boksa cimdiem arī normāli izārdīties var, tajās 5 sekundēs ar kritiem var normālu bariņu ar pretiniekiem nopļaut.

Kopumā labs apdeits, achievmenti arī diezgan sakarīgi, izņemot to, kur ūberčārdža laikā jauztaisa taunts, tas gan ir diezgan stulbi, lai gan izdarīju to ar. Jaunās kartes un arena pat neesmu vēl īsti iemēģinājis.

Natašu šobrīd lietoju tikai tapēc, lai novāktu tos 50 skautus, bet ceru ka viņi kaut kā to uzlabos jo šobrīd saša ir daudz labāka. Sendvičs arī ļoti noderīgs, es to izmantoju pat stāvot pie dispensera, lai ātrāk būtu pilna dzīvība.

Boksa cimdi gan nekādu labumu nav devuši, jo reāli nezinu kā var paspēt pārslēgties uz ieroci, iegriezt un vēl kādu novākt, droši vien ja ieskrien barā un uzmet ūberu, tad būtu ok. cp_steel ļoti patika, ka kādam ir jāsargā arī pēdējais punkts atsevišķi. :thumbsup: pl_badwater ir laba kaut vai tikai tapēc ka tā ir otra oficiālā payload karte. Arena mode man patīk jo ekšens sākās uzreiz, punkts centrā atrisina kemperu problēmu un tur notiek komandu pārdalīšana, reāli laba mode ja ir maz tautas.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...