Kefiirs666 Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 (edited) Manas problēmas: ------ Piemēram, es uztaisu kasti! Vai ir iespējams viņu visu COPY un tad citā vietā PASTE? Un kā lai to izdara? ------ Un kā man ieiet no VHE uzreiz pa taisno CS? Lai apskatītu/izmēģinātu karti? ------ Kā nomainīt debesis? Piedodiet, ka tik daudz jautāju, vairs jautājumus neuzdošu, apmēram, kādu nedēļu Edited August 26, 2008 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Status bar var redzēt grid izmēru. Protams var nokopēt, bet nu piedod atvaino, ja tu pat to nemāki izdarīt, tad ko ellē ratā tu dari pie kompja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 labais peles taustiņš viņam arī nepazīstams gan jau nu ir gan viens sīkums par kopēšanu gan jau, kopētu kluci vajadzēs pozicionēt citur. nu tad noteikti vajadzēs palabot tekstūru koordinātas, vai iepriekš pielīdzināt tās klucim P.S. pārējais - pamācībā Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 tapēc ir texture lock modeļi ar cycler sprite grid size var redzēt lbajā apakšējā stūrī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 26, 2008 Author Report Share Posted August 26, 2008 Un man nevajag kopēt tekstūras, to es zinu kā izdarīt, bet kā nokopēt visu objektu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Iezīmē objektu spied ctrl+C un tad uz viena no 2d skatiem ctrl+V un gatavs lai tekstūras būtu vietā un nebūtu pa jaunu jaliek - tam ir domāts texture lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 26, 2008 Author Report Share Posted August 26, 2008 Ok paldies Es nevaru atrast to tur, ar ko var pievienot kartē modeļus! + Kā nomainīt debesu izskatu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 paņem entity tool un sameklē listē cycler_sprite pie sprite properties raksti /models/modelis.mdl debesis ir map properties/environment map Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 26, 2008 Author Report Share Posted August 26, 2008 Ok liels paldies, viss sanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
pRopaaNS Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Turot Ctrl un spiežot uz papildus objektiem tu vari iezīmēt visus objektus, ko gribi un darīt pēc tam ar viņiem ko gribi... Ar Ctrl+M vari izmainīt objekta atrašanās leņķi telpā. Ctrl+T vari izvēlēties objekta tipu. +vēl clipping tools iemācies un varēsi objektoties cik patīk! :>< Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 jūūūū vispār tas ir tie to entitity Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelvis Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 turi ctrl un spied uz cita tada veida tu iezime vairakus un ir iepejam ari iezimet ar peli un ar ctrl liekos atlais [ja ir liels daudzums .. ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now