worm Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Karoche deretu izveidot daudz maz SAKARIIGU staastu. Tapec paris priekshlikumi: 1. Jauzraksta normaals ievads 2. Jauzskaita aptuvenie notikumi kam butu jarisinaas 3. Jauzraxta aptuvenais nobeigums ... papildus lietas (ne obligatas): 4. Stastu nevajadzetu jau kautkadaa treshajaa lapaa pabeigt... butu forshi kadas 10 lapas vismaz 5. Rakstot reply vajag uzraxtiit normaalu domu nevis piemeram "tapec, kaa..." un tad gaidiit kad nakamais kaut ko pieraksta 6. Rakstot textu piedomajiet pie pieturzimeem, lai man taisot kopsavilkumu butu vieglaak Tatad sniegshu piemeeru satura stadishanaa pamatojoties uz pedejo staastu: 1. Kaarliitis un lietainais laiks 2. Ieshana peec shnjabja 3. Zakja satikshana 4. Onkulis, 118 un Valjera 5. Bardaks 6. Visi mirst 7. nobeigums tas ir ljoti aptuveni, pietam taisot storiju nav PILNIIGI OBLIGATI japieturaas pie punktiem, var arii iesaistit papildus shitus. Vienkarshi saturs butu forshi lai storijs sanaaktu objektiivs. Citadi sanak, ka katrs otrais kas pieraxta kaut ko klaat izmaina staasta domu pa 180 graadiem... Paldies par uzmaniibu, rakstat savas domas un saturu (ne vairak kaa 10 punkti). Pectam labaako suudu meginasim izveidot par reaalu storiju ak jaa, ja kadam ir vel kaut kaada laba ideja kas veersta uz inteligenta-spama taisishanu, varat droshi likt priekshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 1) tev nav ko dariit? 2) Ja tev nav ko dariit un tu gribi uztaisiit spamisku staastu vai vienalga ko spamisku tad nafig kaut kas ir JAALOKO? Kur prikols? 3) SAKARIIGU? taaks paskatiisimies relaacijas (man shodien datu baazu paarvaldiibas sisteemaas bija eksaamens) (skat. attachmentu) Secinaajumi no relaaciju grafika? Es domaaju viens vareetu buut taads - SAKARA NAV nu tad nafig vajag kauko sakariigu.... ok es saprotu to pirmo topiku vareeja aizsleegt jo tas vienkaarshi bija kaukaads marazmains shits, bet nu nafig otru... ja spamo tad spamo.... un shaados suudos arii ir prikols kad staasts pagriezhas pa 180 graadiem nevis vislaik garlaiciigi lasi par to kaa kaukaads kretiins vilkaas uz veikalu, tad naaca apakalj. Shii foruma apmekleetaaji nav paarpaareem radoshi lai vareetu uztaisiit kaukaadu sakariigu staastu - bet likt liekshaa absoluuti marazmaatiskus sviestus kas dazhreiz varbuut pat ir smiekliigi.... nu to vinji vismaz maak Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 18, 2005 Author Report Share Posted January 18, 2005 nu labi, bet nedaudz sakarigaak tak var, ne? ne vienmer staasts japarversh par kaukadu marasmu... var tapat smiekligi uztaisiit, ja ideju saprot par ko iet runa.. un pedejam stastam diez vai ideju vareja saprast uz beigaam ak jaa tas grafiks reaali kicko butt p.s. un ja tev tik ljoti nepatik ka viss shitais shits atrodas spama kategorijaa, varu tev par godu uztaisiit atseviskju sadalju "REAALIE staasti" vai "SAKARIIGIE staasti", varbut tev kljuus vieglaak ap sezhamvietu p.s.s. spite un beidz posiit ekraanaa, tev pashai savs ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 nuu, es nepanjeemu datu baazu paarvaldiibas sisteemas lai izklaideetos, bet lai iemaaciitos svariigu grafiku ziimeeshanu bet nu, shaadaam lietaam jau teoreetiski var uztaisiit taadu sadalju kaa foruma speeles or smthng.... nez... vai shii iisti ir pie taadaam pieskaitaama vai kaa. Bet nu.. taadi suudi jau daudz meedz buut.... un man po kur tas tagad atrodas. Vieniigais kad buus jaunais serveris tad te vareetu saakt kljuut taads pabeizs Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 18, 2005 Author Report Share Posted January 18, 2005 domaa jauna servera ietekmee te savairosies tauta kaa seenes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 nu tagad te aktivitaate ir samazinaajusies un visi haljavnie speeleetaaji taadi kaa pokors, cepuks, magicians un 3eku banda uzradiisies. Es nesaku ka vinji te saaks kauko baigi postot bet nu pieagums jau buus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 tad jau vareetu likt sadaljaa radoshie shiti, nu vai arii uztaisiit kkaadu jaunu sadalju prieksh foruma speeliiteem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Tikai viens jautaajums.. kas ir relaacijas >? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 mjaa, es ar to gribeetu zinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 nu blje relaacija relation..... angliski saistiiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 macho tavs grafiks kicks ass ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Valeerijs no 6 staava un SILVESTRS 4 EVA r000000000000xxxxxxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 (edited) Valeerijs no 6 staava un SILVESTRS 4 EVA r000000000000xxxxxxxx f/m ?? wtf? tas taa... beet par to staastinju rakstiishanu , nav vienkaarshaak 1majaa poustaa dot tematam startu un tad visi bliezh virsuu atiieciigi kaut ko par teemu! nee nu tas jau buus loogjiski ka kaads iemetiis kaadu marazmaatisku teikumu, kas pagriezh staastu pa 180, bet taa vietaa lai tas pagrieztos pa 180 vareetu pirms tam iemetinaat kaadu "miin vail" un peec kaada laika atgriezties pie galvenaa... tas buutu kaut cik sakariigi Edited January 18, 2005 by Reno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Valeerijs no 6 staava un SILVESTRS 4 EVA r000000000000xxxxxxxx tavs signature izsaka visu ,respect....lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 18, 2005 Author Report Share Posted January 18, 2005 ok bet ja mees pieturamies pie topika...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 daRek tavs niks izsaka visu , IZDOMAS BAGAATIIBA , praata speejas , chigaana/eebreja niks . Var redzeet ka tu esi cilveeka dibens ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Nu kā... Man gada sākumā literatūra bija tāds mājasdarbs, uzraxtīt pasaku, kas ir vismaz 4 lpp gara ( A4 ), ja viņa tiek raxtīta uz datora! Tāds mājas darbs bija, jo Hanam Kristianam Andersonam palika cik tur tie gadi un Dānijas vēstiecība par godu šai lielajai viņa jubilejai veidoja konkursu un skolotāja domāja tā : tas kuram laba pasaka, maybe var aizsūtīt uz Dānijas vēstniecību un piedalīties šajā konkursā, tad lūk, man klasesbiedrs uzraxtīja vnk unikālu un ļoti interisantu pasaku, viņš raxtīja par putekli un viņa ģimeni, bet tas viss bija tik interisanti, ka ....! Tātad mēs varētu arī pamēģināt kaut ko līdzīgu, jo par princesēm un prinčiem un karotājiem karaļiem pasakas var uzraxtīt visi un viņas ( manuprāt ) ir jau atklausītas bērnībā pie gūltiņas, ka tās lasija mamma/tētis prikšā + vēl viņas ir neinterisantas ( tas tā manuprāt)! plāns varētu būt šāds: 1. Puteklis un putekļa apraxts 2. putekļa dzīvesvieta un tās apraxts 3. Putekļa ģimene/dragi un radi - katram atsevišķi apraxts, piem, ja viņam ir māsa un brālis, tad katram atsevišķi arī apraxts, piemēeram, viņa brāli sauca Džons un viņš bija tik resns kā pončiks! 4. Notikumi skolā 5. Notikumi mājās 6. utt 7. utt Es nezinu manuprāt mēs varētu pamēģināt, jo man klasesbiedram bija tā, ka to putekli sauca tā un tā, viņš ar savu ģimeni dzīvoja viesnīcā uz kāda skapja un ka viņam bija ļoti bail no putekļu sūceja - katrā ziņā bija riktīgi interesanti! ko teixiet?!?! - Ceru uz atsaucību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 puteklis saks. Ja vinsh nomirs nebuus asinju. p.s. asinis = forshs staasts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Tad jau par vampiiriem driizaak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 MhMh. un paaris pikcheri aii nenaaktu par ljaunu staastam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Es jau neteicu, viss, raxtam par šo, es pagaidām neko labāku šeit ieraudzījis neesmu! Es tikai ieteicu! - ja nepatīk, tad sorry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 (edited) Tad jau par vampiiriem driizaak... Davai par vampīriem! Par kādu gimeni, kura pārcēlusies uz kādu vecu māju un par visiem notikumiem, kas saistīti ar vampīriem un šausmām. MhMh. un paaris pikcheri aii nenaaktu par ljaunu staastam? Tas ar būtu forši. Grāmatās jau to mēdz būtu! (tikai, man liekas, ka baigā ķēpa..) Edited January 19, 2005 by Flea Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 19, 2005 Author Report Share Posted January 19, 2005 nu tad lai idejas autors iesaak postu un idejas autors lai arii izlemj kad nobeigums jaraxta, tas buutu godiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 par vampiiriem ir jau daudz bijis un nebus orgjinaali.. labaak par asins laasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 (edited) Nu, a ko tu uzrakstisi par asins laasi? Ta teceeja, teceeja un velreiz teceeja? Es nezinu. Var jau par to asins laasi! Man isteniba ir pilnigi vienalga. Lai Koshkers uzzime kaut ko un smelsimies iedvesmu no zimejuma, un rakstisim. Edited January 19, 2005 by Flea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now