k34ups Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 šajā pašā Spiest uz smailiju Psc kamēr vecis kreklu iepēta tikmēr šim gandrīz pa pieri iedod Btw manuprāt tam r3name vinju 22 gadu vecumā nav neviena rieva smadzenēs, jo viņam vispār tādu nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 viņš zaudē principa pēc. nuuu nezinu kaa bus bet es gribu redzeet ka vinsh atbild par vaardiem ko vinjam uzdirsh kaads kursh ir vecaaks par vinju. Savadak vinsh te tiinju siteejs un visi kritiis kaa negudri! tavs stulbums arī šokē. domāju tīņu sitējam ir uzdevums. es nepilnīgi atbalstu pārdēvēto, jo viņš dzīvē ir daudz sasniedzis un ir virsotnē, vismaz kaut kāds lietderības koeficients viņa eksistencei. p.s. tiem, kas te apsrpiež to, kā Bīfs "sita" Klientu - vilciens ir aizbraucis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Gadsimta cīņa... Čalis pat neapjauš, ka bīfa teleportēšanās spējas. Bet par tēmu nu ja sist mazāku ir viņa stulbuma pakāpe. Tad lai aiziet bīfs un parunā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 haha. Nebrīnītos ja burtons patiešām būtu šausmīgi nobijies. Es pat nevēlos lasīt logu, kurā sarunājās divi ar diezgan zemu iq apveltīti cilvēki. Burton, es domāju, ka tu mierīgi vari nomierināties, jo tā ir tik pat mazvērtīga runāšana, kā tā kurā tu po apasnom runā ar kādu par laniem. Bet vot kā šito paņems kāds nopietnāks GIGN memberis... Būtu jau smieklīgi pēc tam palasīt kādu negaidītu pavērsienu sakarā ar r3nam3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) r3nam3 un kas tad notiek? un beidz stastīt apkārt kautkādas glupības. savu tēlu tu tāpat neuzfrišināsi. noķer mani kad esmu zem šibām un neizmērama alko devas. Un tad grib kauties tāds žirgts pietam vēl izskatījies. kautgan rīt sētā piedāvāju dzīt zemē tevi, bet kur tu paliki? dzirdēju tikai nostāstus. vobšem mēs vel tiksimies tavā pieminētaja 1 x 1. un reāli vēl tu daūsi. kautkā nav dzirdēts ka tu kādam būtu kautko baigi uzbraucis kurš būtu vienādās masās kautvai... par gadiem nemaz nerunājot. un vēl nedaudz brīnos ka tev bjia tikai viens piemērs.... Edited August 18, 2008 by Hazzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurtoN Posted August 18, 2008 Author Report Share Posted August 18, 2008 Es gribu redzet vai vinsh visiem speej atbildet par vaardiem ko ir pateicis. Es domaju ka vinsh gign ir atradis ka shos 80% kuriem vinsh spees atbildet. Ja vinsh grib sist tad lai sit, vai vismaz nonaak liidz taadam briidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 par alwi vins smukus vardus pateica man prv neteikšu kādus jo vairs jau neatceros (negribu vnk kļūdīties) kad prasiju vai varētu iedot galvā, ja dirstu vinam virsū atbildēja ka bloodlord ir norm calis un man nedirstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Bļin kkādu sviestu jūs te visi sākat dzīt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 #care Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 kārtējais idins kam vaig kautko noreklamēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
JANsis Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 rename. neesmu tevī vīlies, attaisnoji savu slaveno stulbumu. >,< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 ta nav reklama, vins ar to domaja, ka baigi uztrauc sitads sviests burton vins gg visus tur lamā un sola sist, vismaz agrāk, nekas jauns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 būs visiem sitējiem vēl jāpaciešas nepilns mēnesis ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurtoN Posted August 19, 2008 Author Report Share Posted August 19, 2008 A, gribu piebilst lai uzmanas no vinja, jo vinsh ir gatavs sist visus kas vinjam uzdirsh jebkaada veida, kaut tur vispar nav sakara. Iesaku uzmaniities visiem kam nikaa / klana tagaa / dziives vietas adresee ir sekojoshi burti : r 3 n a m e , jo par taadu sagadiishanos jus varat iekljut nepatikshanas ne pa jokam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 r 3 n a m e , jo par taadu sagadiishanos jus varat iekljut nepatikshanas ne pa jokam! nu tu mūs to4 visus nobaidiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 0.7lb tu vispaar izlasiiji to attach failu, jo aciimredzami tu sho burton sarkasmu nesaprati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) lab atdzīstos neizlasiju, apskatīšos kas tur ir edit: bišk vainīgs arī ir bURTON1: ej spele bURTON1:galda bURTON1:hokeju bURTON1:plzplzpz bURTON1: un liec bURTON1:mani mieraa r3nam31: ok likshu r3nam315 hope 2 see juu some day bURTON15 nu man patik ka tu ari juties varens bURTON15: kaut savos 18 gados bURTON15: tik forsh bURTON15: nelikies bURTON15 bildess par šādiem vārdiem vien var atrauties kaut savos 18 tik forš nelikies bildēs Edited August 19, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Ak Dievs lb lielais sitejs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) pārprati es tā nebiju domājis, es jau neteicu par sevi, man ir nerviem viss ir oky bet daudziem ir līdzīgi uzskati Edited August 19, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurtoN Posted August 19, 2008 Author Report Share Posted August 19, 2008 0.7lb nezinu nezinu. es domaju ka vinsh speej piesoliit nosist kaadu kas ir mazaaks par vinju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) nu ja kādam pasak tā par bildēm.. (nu lab var pārdzīvot) Nu bet tas čalītis jau ir vispār unikāls. lab es savu offtopicu off veiksmi problēmas atrisināšanā Edited August 19, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 CipartoN nemīz, elikā neviens nevienam pa galvu toč nedos + tev ir psyched aiz muguras un to kropli neviens neaizsāvēs paļube Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 psyched aiz muguras ja pareizi atceros, tad pēdējā wcg viņi bija - tādi ~15gadīgie visi. Es neteiktu, ka tā būtu baigi stabilā AIZMUGURE Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Jau ilgu laiku nebiju uzjautrinājies dēļ foruma topikiem,postiem bet šis vienkārši unikāls esmu dzirdējis par šo tm psyched pats pret viņiem arī spēlējis esu bet nu raprock normāli uzrakstijis kaut vai te nav par ko smieties un pateici pateisību bet šis mani uzjautrināja ''tev ir psyched aiz muguras'' hmm pats domāju braukt uz eliku tajā dienā gribētu pastīties kas un kā tur būs :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reya Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Atradušies kaušļi. Es arī gribētu paskatīties, kā savā starpā viens otram skrāpē acis, rauj aiz matiem, kaulaini, briļļaini gudrinieki. Lietas var risināt dažādi. Un ja jau jūs esat tik gudri un asprātīgi, tad kādēļ pievēršat uzmanību tādiem kā reneims, kuriem, manuprāt, patiešām varētu būt kāda bērnības trauma. Man ir bijuši gadijumi ircā, kad kāds, piedodiet, krievs (Nevaru atrast citu vārdu ar ko apzīmēt), draud, ka iedos pa galvu, vai provocē uz mutes ganīšanu u.t.t, diez gan primitīvu iemeslu dēļ kā šeit. Tādi cilvēki nav radīti lai runātu, tādus cilvēkus vajag ignorēt. p.s A gadījumā nebija Galda hokeja grands, nevis guru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now