Jump to content
GIGN Forum

The Grudge


anfisa
 Share

Recommended Posts

  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Njaa, sanaaca to shitu skatiities kino - praktiski pret pashas gribu, jo jau peec The Ring sapratu ka taadas riktiigas baismas shausmenes nav prieksh maniim. Un shii tieshaam ir baismiiga... Veel peec 2 dienaam mani vajaa neliela paranoja no tumshiem kaktiem un vislaik liekas ka vanasistabaa kaads sakjers aiz kaajas confused.gif Peee!

awwww. Vismaz zinaashu kur tev kjerties klaat kad sveicinaashos happy.gif

Link to comment
Share on other sites

Visriktigaak es jeegu parmiizu filmas sakumaa kur taa stulbaa kuce uzliida beninjos ar skjiltavaam un griezhoties rinkjii lenaam vinjai aiz muguras uzradas tas suuc ar baalo gljiimi. Vienkarshi prikols bija taads, ka to baalo gjiimi vareja pamaniit jau kadu sekundi pirms vinja pagriezaas, bet taa iisti nevareja izprast kas tas ir... nu kad vinja dagriezaas lidz galam, tad notika shausmu lietas cool2.gif neatceros nevienu filmu kur tik ljoti buutu samiizies laugh.gif

parejie kadri filmaa jau vairs nebija tik tragjiski, jo aptuveni jau bija paredzams kas notiks un kur... ak jaa tas mazais puisitis arii nervus kutinaaja nedaudz ar savu mutes virinashanu un baalo gjiimi.

Told ya'! wink.gif

R0kz.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...