kept Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Sveiki, nopirku jaunu telefonu..bet šķiet esmu par vecomdodīgu jo man nesanāk palaist gprs okartes tīklā. Telefons man ir Sony Ericsson W580i . Varbūt kāds varētu palīdzēt..? Es itkā mēģināju manuāli, jo ar sms nekas nesanāca... varbūt kāds varētu būt tik laipns un sarakstītu pa punktiem, kur jāiet kas jāievada utt.. pats es vadījos pēc okartes mājaslapā ievietotajiem datiem..bet tomēr neiznāca.. :/ plz help.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 A tu aizsūtiji lai tev gprs parametrus atsūta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 (edited) shas paskatiishos un meeginaashu palidzeet.. pats kka chakareejos un sanaaca face kapeec tu neuzrakstiiji ka googlee 99,5% ir shii informacija taatad izveido profilu izmantot starpn. nē starpniek servera adrese: 212.93.96.65 porta numurs: 9201 talaak man nekaa nav bet tev obligaati japasuuta tas gprs uz to numuru un jaagaida kamer atnaaks apstiprinashanas veestule.. tad sho saraksti un aizies. Edited August 14, 2008 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Telefonu neaizmirsi izslēgt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 14, 2008 Author Report Share Posted August 14, 2008 (edited) nu itkā visu izdarīju, bet nekā..sūtīju to gprs, man atnāca ka man jau ķipa esot...tad sūtīju to PG, un atnāca atbilde ka mans tālrunis neatbalsta gprs..tātad, jāievada manuāli..bet nu es vadu vadu..un nekā.. :/ kā neiet tā neiet.. un ne, neaizmirsu izslēgt varbūt man pazvanīt uz to nummuru un pajautāt? bet es itka zvanīju, un tur bija automātiskais atbildētājs..kur jāspiež cipariņi attiecīgi manai problēmai, un tur neko noderīgu nedabūju, zvanīju uz -> 80000076 Edited August 14, 2008 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 neko no Sony Ericson labu negaidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 offtopic: uz Gign Tusu brauksi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 14, 2008 Author Report Share Posted August 14, 2008 lab, enivej, paldies par to pašu, man pašam viss sanāca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 (edited) tu izmeginaaji visu ko es tev iedevu? ieshu veel paraknjaashos mobilajaa varbuut kko atradiishu.. bet es biju lasiijis ka dazhi erikosna mobiilie neatblasta vispaar kaut tu arii manuaali vadi ieskshaa... visu paarskatiiju .. peec manis rakstiita tev vajdzeetu iet.. nee neredzu! nopirksi man brilles? Edited August 14, 2008 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Tu neredzi? Izlasi viņa pēdējo postu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 manu jautājumu neredzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Kādu tavu jautājumu? Šo:offtopic: uz Gign Tusu brauksi? Un uz to jautājumu var atbildēt ar ŠO?:tu izmeginaaji visu ko es tev iedevu? ieshu veel paraknjaashos mobilajaa varbuut kko atradiishu.. bet es biju lasiijis ka dazhi erikosna mobiilie neatblasta vispaar kaut tu arii manuaali vadi ieskshaa... visu paarskatiiju .. peec manis rakstiita tev vajdzeetu iet.. nee neredzu! nopirksi man brilles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 ir labs Tad, cik noprotu, FaCe neieradīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Ā tu to man XD XD Nope Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now