Jump to content
GIGN Forum

Krievijas Invāzija


Glud!naTajs
 Share

Recommended Posts

tici man ļoti daudzām valstīm ir kodolieroči. Es varu nosaukt tās kuras es zinu kurām noteikti tādas ir: Krievija un ASV noteikti, Lielbritānija un Francija. Manuprāt būs tieši tā kā ir attēlots bildē un tas ir neizbēgami.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Atcerieties - Krievijai pieder rekords, viņa testēja lielākoātombumbu pasaulē (50mT) kura starp citu sākumā bija taisīta uz 100mT.

Atcerieties - Krievijai pēc pasaulē zinājamajiem krājumiem pieder VISVAIRĀK kodolieroču pasaulē!

Ja būtu karš ASV pret RUS es vairāk atbalstītu RUS.Nesen vēl ASV nosodīja Krieviju par to, ka viņai pieder tik daudz kodolieroču, ka varētu zemi nonest no zemes virsmas, bet pati? Nielaiž nevienu kara lidmašīnu savā zemē un savu krājumu skaitu tur noslēpumā un izraēlai arī nav nekādi mazie krājumi, bet tai jau neko nesaka, jo tā tak ASV ir draugos...

mudak, ja saktos kars starp asv un krieviju, tad tu varetu krieviju atbalstit vai nu miris vai ari krievu ienemta latvija. labak to pat nepiesaukt dzilakajas domas

p.s

to wikipedia vareja ierakstit ari krievijas prezidents

Edited by Hugo
Link to comment
Share on other sites

Karikatūra varbūt arī nav objektīva, bet tas nemaina faktu, ka viņa ir smieklīga :thumbsup: Kaut gan, ja tā ir krievu autora, tad ir "objektīva".

Un angļu vikipēdijā raksti pirms ievietošanas tiek pārbaudīti un tikai tad publicēti. Nav latviešu vikipēdija, kur var sarakstīt visu, kas ienāk prātā. Aiz gara laiku biju uztaisījis lapu par sevi :)

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

OK - īpaši visiem tiem tirliņiem, kas bubina par iespējamo trešo pasaules karu, atom-, ūdeņraža un neitronu bumbām and whatnot:

pirmkārt - ne sūda jūs neziniet par Krievijas, kur nu vēl ASV kodolarsenālu, kur nu vēl par eksperimentālo militāro tehniku. apklustiet ar saviem "man kāds teica, ka kaut kur lasījis, ka kaut kāds džeks teica, ka valstij X ir tādi un tādi superieroči". tas ir spekulatīvs daunisms. un tas, līdzīgi kā tiesiskais nihilisms, teitan tiks apkarots.

otrkārt, pašā sliktākajā gadījumā, ja situācija riktīgi aizietu pa pieskari, iestātos AUKSTAIS KARŠ. ko tas nozīmē? t.s. "dzelzs priekškars" uz Krievijas/rietumu robežas (jā, arī Latvijas robežas) - tirdzniecības, ceļošanas utml. aizliegumi ar NVS un Krieviju. jebkāda "reāla" karadarbība starp Krieviju un ASV/lielvalstīm/kodolvalstīm ir ļoti nereāla.

Link to comment
Share on other sites

Te izskan daudz patiesu faktu un tikpat daudz nepatiesu, jo mums nav patiesa informacija, mes te spriedisim ilgi un dikti, gala rezultatu nesasniegsim, mes parasta tauta varam tikai bezpalidzigi noskatities, jo kremlim uz kaut kadu Blatijas valstu + Polijas protesu ir nosplauties un ari ne bez pamata, jo ne Latvija, Igaunija, Lietuva, Polija neuzbruks Krievijai, busim objektivi un apzinasimies vinu speku, kas so valstu sastava nav apturams, paliga ir janak kadai lielakai un uz psaules fona noteicosakai valstij.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Latviju bumbot nav jēgas. Visiem ir pie dirsas Blatijas valstis. Mēs esam pārak mazi un neinteresanti. 20 min un Latvijas vairs nebūtu. Un es runāju tikai par parastajām aviācijas bumbām, nevis atom, ūdeņraž un citiem brīnumiem. Tas, ka Latvijā ir krievu tautības (un pilsonības) cilvēki kara gadījumā Krievijai būtu pie dirsas (domāsim reāli). Un armija mums arī ir iespaidīga 2.5 tanki, 3 helikopteri un pāris tūkstoši karavīru. Ne te normāls navars sanāktu, nekas. Krievija vienkārši ienāktu Latvijā un miers. Tad jau lielāka jēga būtu no partizāniem. Latviju vieglāk ir iekarot finansiāli, ekonomiski un politiski. Kas vairāk vai mazāk arī no Krievijas puses tiek darīts. Da kaut vai piegriezīs mums gāzi, elektrību (es nezinu no kurienes šito pērk)) un ātrāk vai vēlāk pizdohen mums būtu.

Un vispār LET`S CUT THE BULLSHIT! Vai nu runājam pa tēmu, vai arī klusējam. Tiem, kuriem nav ko prātīgu teikt, lai nesaka. Just like EDD said..

Link to comment
Share on other sites

Biju nedaudz aiztusejies, tapec nesanaca 100% sekot lidzi visam, kas notiek, bet peec taa ko dzirdu redzu, verteju visu kaa baigo huinju, nu riktiigs suuds, jo shaja pasaule, tas ko tu redzi un dzirdi, nav tas kas notiek istenibaa...

Tas, kad tas ko dara krievija ir vnk stulbums un karteja reize, kad ta valsts parada savu daunismu, bet gribu lidz galam izprast cik daudz vainas shaja visaa ir gruzija, vai tieshaam shii ir taa reize, kaa ar latviju, talajos 40 gados, kad bez iemesla iesoloja armija un pazinoja, kad sheut tagadiit buus padomju valsts ! Vai tomeer sheit arii ir kaads reals un ticams iegansts. Tas, kad Krievija gaidija un gribeja uzbrukt Gruzijai man ir skaidrs, bet vnk pagale viena nedeg.

Es gribu pagaidiit un ievakt vairaak informacijas, lai varetu saprast, kas zem adas veel krievijai iznemot nafta.

Jautajums gudrakiem pratiem, vai tieshaa gruzija versusi kaut kaadu genocidu pret ositijas iedzivotajiem, vai tas ir kartejais burbulis, kas palaist ?

Mani apbur, tas kaa kartejo reizi Eiropa un visas savienibas, kas gadu laika ir izveidotas, lai reagetu shadaa briidi vnk iesukaa. Naak prataa, kad Hitlers vk panema chehslovakiju un austriju, ta laika UK premjers peec sarunam ar hitleru, ja nemaldos, teica: mees jums atvedaam mieru !!! (protams miers naca, jo neiesaistijas, tama ko hitlers veidoja). Kamer tadas valstis, kaa Baltijas valstis vnk tika aneksetas. Es loti ceru, kad shoreiz taa nenoiks, un Eiropa nepaliks malaa. Un atkal es loti labi saprotu, kad eiropa bez krievijas resursiem nevar(vai tomer ir arii citi varinati?) Ja eiropa rastu risinajumu, kaa izdzivot bez Krievijas naftas,gaazes, es domaju notikumi risinatos talaak pavisam ar citu attieksmi, pagaidaam mees esam krievijai pie celiem.

Pagaidam vienigais uz ko varam ceret ir sarunas, sarunas, kaut gan noskatoties U.N. seedi, izskatijas, kad Krievija ne parak grib runat un abildeet uz tik svarigiem jautajumiem, ka piem. Vai juusu merkis ir gaazt Gruzijas valdibu ? Nu redzees, redzees, tas kad mums kars izverstaaks kaa Russia vs.Georgia nav vajadzigs, tas ir skaidrs, jo ja arii taads saaktos, mees taja, ka Eiropas savienibas robezha tiktu ierauti liidz niereem, bet nestegsimies apstakliem pa priekshu

p.s. ats stulbakais, kad norisinas olimpiade, kas noteikti paliks atminja ar to, kad shii buus viss asinjainaka olimpiade...

Link to comment
Share on other sites

btw ja sāktos kautkāds WW3 tad es pieteiktos brīvprātīgajos ^_^ Varētu CS inlife paspelet

Panem pauzi no datora, par daudz esi aizravies :slap:

Rakstibas kluda, bet tiri labi pec butibas sanaca, pasam patik :muahaha:

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Manuprāt, vienīgais risinājums ir ANO mandāta atcelšana Krievijai par miera uzturēšanu Osetijā. Tad varētu ievest normālus NATO miera uzturētājus un celt valsti atpakaļ augšā. Problēma tik tāda, ka Krievija ar savām veto tiesībām visu čakarēs. Efektīvāk būtu pārtraukt visus ekonomiskos sakarus ar Krieviju, jo tā valsts uz naudas balstās. Tiklīdz naudas plūsma aptrūksies, orligarhi, kas Putinu un Medvedevu iesēdināja krēslā, dusmīgos pundurus apvaldīs.

Cik liela ir iespēja, ka šitas viss sviests ir saistīts ar naftas cenām, kas pēdējā laikā sāka strauji krist? Tagad sabumbotā naftas vada dēļ atkal kāpj un pelna ne tikai krievi.

Link to comment
Share on other sites

whitesnake, krievijā oligarhi kā šķira ir izskausti. žēl, jo tie faktiski bija valsts ceļš uz demokrātiju un rietumiem, un ar tiem pat korupcija tur bija mazāka nekā tagad ar visu foršo centralizēto varas sistēmu.

Link to comment
Share on other sites

Gāzi māju apsildei, ēdiena pagatavošanai, mašīnu uzpildīšanai mēs kur iepērkam? Krievijā.

Bet par oligarhiem. Krievijā kopš Berezovska un Jukos laikiem oligarha tēls ir mainījies no ļoti bagāta uzņēmēja līdz ļoti ietekmīgam valstsvīram, kam ir pieeja valsts resursiem. Evolūcija vai revolūcija, bet ne jau Putins pats tika tajā krēslā un ne jau viņš tajā valstī patiesībā valda. Tādas ir manas domas.

Link to comment
Share on other sites

Galvenais, lai nenotiek 3. pasaules karš, jo tad vienkārši tas būs pēdējais karš! Tas vispār ir vienkārši lielākais krievu stulbums! Ja krievi turpinās bombordēt tad ASV ies karos arī un tas izraisīs pasaules karu! Bush pa TV Teica, ja tā turpināsies tad dosies palīga. Vakar pa ziņām teica gruzija, ka viņiem vairs nevajag humāno palīdzību, bet gan militāro! Tagad vispār nezin kam ticēt! BBC teica ka krievi jau lēnām atkāpjas, bet pa LV tv saka ka visu galvaspilsētu aplenkuši! Tas ir vienkāši cilvēku stulbība! Visgudrāk tagad būtu no krieviem neko neņemt, lai viņi bankretē! Krievi arī ir noskaitušies uz Latviju, dēļ humānas palīdzības! Varētu kādu atomeni krievija ievilkt un kabooooom :pizdiblee:

P.S Šitas ir vispretīgākais gads pasaules vēsturē!

P.P.S nervi beigti visiem!

P.P.P.S http://www.tvnet.lv/onlinetv/lnt/900_sekun...e.php?id=316415

Edited by FaCe
Link to comment
Share on other sites

mani visvairāk izbrīna īstenībā tas, ka mūsdienu informācijas gadsimtā nevar dabūt 100% ticamu informāciju, kas tur tik tiešām notiekas, visam, ko dzird nevar 100% ticēt un tik tiešām interesētu, kā viss ir sācies un kas reāli patlaban tur arī notiek.

kā arī vismaz kāds prieks par to ka Krieviem ar no kara ir slikti, vismaz viņiem tagad ir krīze fondu biržā :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

pretelki nospied lūdzu Alt+F4 Un vairs nerādies forumā :)

r&r Tas ir kautkāds stulbums, ka viņi visu parspīlē! Mediji pateica, ka esot visa gruzija ieņemta, a īstenībā vēl 3 pilsētas nav XD Kam tad var ticēt?

Link to comment
Share on other sites

:)

r&r Tas ir kautkāds stulbums, ka viņi visu parspīlē! Mediji pateica, ka esot visa gruzija ieņemta, a īstenībā vēl 3 pilsētas nav XD Kam tad var ticēt?

bet tu netēlo, ka kaut par šo visu saproti.

neizdodas, vienīgi padari sevi par klaunu citu acīs.

:lohs:

..ar to PM vēl vairāk ir skaidrs par tevi. :slap:

Personal Message

FaCe

Pidars, Today, 11:27

Bļed tu gribi pa muti dabūt? Suka ja tu vēel dirsīsi es pēc tavas ip atradišu tevi un ar saviem draugiem ar beisbolēnēm izpisisim tev purnu loh!

lmfao

Edited by preteklis
Link to comment
Share on other sites

fucking hell - es tik ilgi meklēju pareizos vārdus ar kādiem apzīmēt DAUDZUS komentārus šajā forumā, kad runa iet par kaut ko plus mīnus nopietnu. SPEKULATĪVAIS DAUNISMS. This is it.

Un kā jau tas bija gaidāms - http://www.delfi.lv/news/world/other/article.php?id=21636693

Es ļoti ceru, ka šis sūds tālāk nesmirdēs (tb Krievija nesāks naježžaķ militāri vēl kādam, tas būtu pilnīgs pizģec). It kā jau viņi nav tik lieli pidari, bet kurš reāli gaidīja to, ko viņi tagad dara ar Gruziju? Manā leksikonā nav tādu vārdu ar kādiem gribas lamāt Putinu & Co.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...