Koshkers Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Njek njek njek... hmmm, phew... Taatad, manz simple kveshkjn iz [Enter] Kur riigaa ir laba mp3 playeru izveele? Leetas cenas, laba kvalitaate, izdeviigi suudi, liizings... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 ieksh Elkor tehnikas k-ko labu vareetu atrast..cenas x3..utt - x3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 veikalos labi un leeti neatradiisi. labi var atrast ljoti reti kur, savukaart leeti... nu mosh tas ir mans subjektivais viedoklis, bet to ir veidojusi pieredze, un es pleijera meklejumos esmu labi daudz laika pavadijis. ok, domu saprati. karoche iesaku mekleet netaa. no www.xnet.lv no www.24.lv no www.expansys.lv (ieveero ka cenas ir maarcinjaas (nevis dolaaros vai latos), kurss ~99 sant.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 2, 2005 Author Report Share Posted January 2, 2005 EDD, big thx, atradu ko vajag pa sakariigu cenu + piegaade par briivu rulzz... es no taa xnet.lv skatijos. Hmmm... vieniigais ko tur neatradu bija liizings, bet nekas ganjau izdziivoshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 es xnetaa digitaalo fochuku un telefonu nopirku. Ir ok.... veel ir arii www.all.lv bet nu tur taadi ruljnais staffs... es pasuutiiju telefonu jo bija tur pa 2ls leetaak nekaa xnetaa, bet reakcijas nekaadas. peec 2 dienaam uzzvana dzheks uzprasa kaadaa kraasaa telefonu gribu.... es taa saku... ee nu es par to neesmu padomaajis... es nez... kaada smukaaka. Shis saka labi es redzu ka juus esat miegains (lol?) piezvaniishu veelaak. nepiezvaniija... lai gan man par to beeda maza, jo pasuutiiju uzreiz peec tam iksnetaa ~_0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now