Jump to content
GIGN Forum

Ultra Pro Movie


Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

Nu tāks, var teikt mans prmais mūvijs kurā es pavadīju 10 minūtes, textus ātri saliku, mūziku arī, paši galvenei ir fragi :)

Fragi ir ikdienišķi, bet man patīk. Visi fragi ir @ cs.gign.lv!

Movie uztaisīju pirms 1 -2 nedēļām, un pa to laiku man ir vēl fragi savākušies!

Es gribētu lai kāds kuram patīk taisīt movie, vai kāds nevarētu man uztaisīt movie? Fragus aizsūtītu un visu, diesmas arī un kas un kā! Vnk lūdzu jūsu palīdzību, jo es pats neesmu nekāds labākais taisītājs.. :thumbsup:

Edited by Endijs_Dzerkalis
Link to comment
Share on other sites

Thx, Pēdējo skatu, es saktijos un biju šokā, jo tur to pēdējo čali es nezinu kāpēc šāvu, es kad dzīvajā spēlēju likās ka tur pakustās kāds(redzēju sānu), bet kad skatijos HLTV, nekādu sānuneredzēju, vot par to fragu es vislaiku domāju. Un tas HS ar glock - vnk nereāls... Ja gribat apskatīties(labā qualiti tieši to skatu - iedošu demku un pateikšu laiku)

Ieslau noskatīties to saktu :)

Link to comment
Share on other sites

Vispār man patika. Intro teksts = omgwtf? Patika sākuma ideja, mierīga mūzika, 2 čaļi walk'ā iet un BUMS. :) Nebija gan nekā tāda, ar ko filmiņa izceltos, bet priekš pirmā darba ir ļoti okej. Labi, ka nesāki likt efektus & stuff, tas noteikti nebūtu nācis par labu. Foršs moments @ cpl_mill ar to awp izgājienu, mazliet sasmējos, arī nukē šaras caur sienu bija skaistas. Visā visumā ir labi. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...