Endijs_Dzerkalis Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 (edited) Nu tāks, var teikt mans prmais mūvijs kurā es pavadīju 10 minūtes, textus ātri saliku, mūziku arī, paši galvenei ir fragi Fragi ir ikdienišķi, bet man patīk. Visi fragi ir @ cs.gign.lv! Movie uztaisīju pirms 1 -2 nedēļām, un pa to laiku man ir vēl fragi savākušies! Es gribētu lai kāds kuram patīk taisīt movie, vai kāds nevarētu man uztaisīt movie? Fragus aizsūtītu un visu, diesmas arī un kas un kā! Vnk lūdzu jūsu palīdzību, jo es pats neesmu nekāds labākais taisītājs.. Edited August 6, 2008 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 (edited) fragi skatami, man patika. btw nekad nespesu saprast, kas taisa tos efektus utt., man galvenais redzet to fragu nevis kinkezinus ekrana Edited August 6, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 6, 2008 Author Report Share Posted August 6, 2008 Thx, Pēdējo skatu, es saktijos un biju šokā, jo tur to pēdējo čali es nezinu kāpēc šāvu, es kad dzīvajā spēlēju likās ka tur pakustās kāds(redzēju sānu), bet kad skatijos HLTV, nekādu sānuneredzēju, vot par to fragu es vislaiku domāju. Un tas HS ar glock - vnk nereāls... Ja gribat apskatīties(labā qualiti tieši to skatu - iedošu demku un pateikšu laiku) Ieslau noskatīties to saktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Video nav ne vainas. Nav nekādi efekti utt. Tīrs CS movie. Kautgan dažreiz prasās, lai kkas būtu, bet nevajag pārspīlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 (edited) tur kur tu sākumā 2ar HE viens biju es btw. nekas īpašs ,dziesma bija okej,daži fragi arī okej... btw2.texts gan sūkāja Edited August 6, 2008 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 6, 2008 Author Report Share Posted August 6, 2008 Nu kā jau saku, 10 min darbs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 mhm,muzons nervus izēda bet man būtu paticis ar ingame sound... Dodu 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 6, 2008 Author Report Share Posted August 6, 2008 Kāda tad mūzika jāliek, man dumciki ciki(klubi) nepatīk un rap(hip-hop) it kā neliek, tātad metāls! Viena no manām mīļākajām dziesmām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 nez kaadi paaris fragi tikai bija skataami. Paareejie kaut kaadi prosti 3 killi kas sanaak katru dienu serverii... 5.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mKZ.LeTHaL Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Ja pirmais movie - congratz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Vispār man patika. Intro teksts = omgwtf? Patika sākuma ideja, mierīga mūzika, 2 čaļi walk'ā iet un BUMS. Nebija gan nekā tāda, ar ko filmiņa izceltos, bet priekš pirmā darba ir ļoti okej. Labi, ka nesāki likt efektus & stuff, tas noteikti nebūtu nācis par labu. Foršs moments @ cpl_mill ar to awp izgājienu, mazliet sasmējos, arī nukē šaras caur sienu bija skaistas. Visā visumā ir labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Man patika 9/10 jo fragi un nebij pārspīlēts ar efektiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now