Jump to content
GIGN Forum

Problēmas Ar Save


amnezija
 Share

Recommended Posts

Man pēdējā laikā tādas dīvainas lietas ar Hammer kādas nekad nav bijušas! Ir brīži, kad es noseivoju mapi un Hammeri veru ciet, lai beigtu darbu. :) Bet... viņš izmet kaut kādu erroru vai noseivot, lai gan es jau biju bijis noseivojis. Es protams nospiežu "Yes" un Hammeris aizveras. Tagad veru caur Hammeri vaļā .rmf failu un man izbrīnis puse no darba, ko biju uztaisījis ir pazudis. sākumā protams izārdos, jo taisīju ilgi un visādas sīkas lietiņas. Tagad protams negribas to visu pārtaisīt, bet meklēju, kur ir nozudis tas fails, protams, pēc tam kad izārdījos. :) Atveru CS saprotu man nerādas ieeju mapē tur ir viss tas ko biju uztaisījis saglabājos un nokompilējis, bet .rmf fialā tā nav. Tad es mēģinu dekompilēt mapi no .bsp uz .map, bet, protams, viss ir pa 1. unit plati. Labi nočortojos un sameklēju jau gatavo nevis dekompilēto .map failu atveru to un man neviltos smaids paveras visas lietas, kas bija nu atkal ir. Tad, protams, jautājums kāpēc tā notika? Šī nebija pirmā reizi, bet nekad tā nav bijis sākumā bija tik niecīgas lietas, kas pazuda, ka pat dažreiz nepamanīju, bet tagad nevarēja nepamanīt. :)

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

nu tad tev ir smagi jāpamācās par datora darbību - kā tiek saglabāti faili

ne jau Hammer editors rakstot failā te sāks šķirot objektus un tos, kuri bojāti, ielikt pēdējos..

ja bojātais objekts sarakstā ir pašā sākumā, tad arī rezultātā varētu iznākt tukša karte saglabāta

Link to comment
Share on other sites

Neviens objekt tu viszini tur nav un nebija tāds, lai to nespētu apstrādāt. Maksimāli vistrakākais ģeometriskais veidojums tur bija trīstūris un gribi teikt, ka to nespēja kompilēt? Un kāds te sakars ar manām zināšanām par datoriem? <_<

Iespējams neesmu tāds ģēnijs kā tu, kas no galvas zin visu vikipēdiju, bet ne pa tēmu tu aizlaidi smuki...

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

Tapec ka tu nepareizi triistuuras chakaree! <_<. Ja vinjus pareizi kustina.. taadas probleemas nav.. es pagaidam taisu uuberiigo mapi.. kur arii ir klintis.. man ar vinjaam probleemu nav :o. Nedomaaju, ka check for problems buus saistiitas ar to diivaino msg.. +ja hammeris deelj vienas Sarezhgjiitas struktuuras te neieseivotu ko.. tad shaubos, ka breektu vai tiesham gribat ieziet? Neieseivojis :o? Domaaju vaina ir hammeri.. kaut kaa nepiefiske vietu, kad seivo... maybe kaut kas ar "Save..." Save as...".. varbut vinjsh kaut ko jauc.. tu parseivo mapi par "mape2".. vinjsh prasa vai tiesham negribat ieseivot, ja nospied YES.. maybe vinjsh saglabaa no tas vietas, kad paarseivoji.. labi.. nemaz nezinu, ko es te samuldeeju XD. Noteikti kaa jau vienmer kaut ko pa tukshu te blatoju :lol: XD.

Edited by shine
Link to comment
Share on other sites

ir iespēja. kura var nostrādāt (tikai sanāks pakāst hammera settingus)

start -> run -> regedit -> enter

HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Valve -> Valve Hammer Editor -> (Labais peles taustiņš) -> Delete

izej no Registry Editor

un varbūt būs salabots ;)

(ja problēma ar settingiem :D )

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...