diktators Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Interesanti taču uzzināt, kādi katram dzīvē mērķi - lieli vai mazi. Vienam vajag naudu, vienam skaistu sievu, bet viens grib, lai viņam ceļ pieminekļus... Bet ko grib GIGN'isti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 ok sāksim.. Gribētu spēlēt NHL, kur man būtu liela alga, skaista sieva un bērni + dzīvotu kādā skaistā, lielā mājā pie ezera.. P.S. Kad biju mazāks, es biju aizgājis pie pareģotāja, kurš man teica, ka nākotnē man būšot daudz naudas.. Nu nezinu.. dzīve rādīs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 (edited) es jau varētu uzraxtīt ko gribētu sasniegt bet zinu ka šim serverim nepietiks vietas kur saglabāt visu manis uzrakstīto Edited July 31, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Eu, davai nesmejamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted July 31, 2008 Author Report Share Posted July 31, 2008 Man arī, protams, mērķi ir, bet nekas dižs. Sāksim ar tuvāko(uzskaitu tikai dažus mērķus). Pabeigt videni ar vidējo virs 7. Dabūt Audi TTS. Pabeigt augstskolu ar izcilību. Kaut kur izrakt naudu, lai uzsāktu savu biznesiņu. Apprecēties un būt tēvs trīs laimīgiem bērniem. Nopelnīt kādus 10 miljonus eiro. Izdomāt vai pierādīt kaut ko tādu, kas sagrautu cilvēku uzskatus par pasauli. Nomirt miegā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Jamm kādreiz arī gribēju būt profesionāls hokejists, bet nesāku trennēties agrā bērnība takā huju Nu noteikti negribētu būt slavens! Vispār gūti tā uz sitiena pateikt, ko visu es gribētu un negribētu Nu droši dabūt labu izglītību un pelnīt pietiekami daudz naudas lai par to nebūtu jādomā, vairāk laika paliktu citām lietām un varētu baudīt dzīvi. SO SWEET! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 1. Dabuut Buggati 2 Notupeet savu laiku cietumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Pamatā būšu arhitekts, kā arī profesionāls pokerists, filmu režisors, arheologs, un nodarbošos ar pasaules apceļošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 (edited) Nu tā, sāksim Pabeigt Vidusskolu uz A+! Pabeigt Augstskolu uz A! Nopirkt Māju Pie Jūras, Ezera, Upes, nu kr4 pie kkādas lielas peļķes.Braukāt ar Pagani zonda F, piedalīties NASCAR ! Pasūtīt loxus nahuj... Dzīvot Vislaimīgāko dzīvi kāda vien iespējama, bez katastrofām, slimībām un bēdām... Un lai šis slima suņa murgs nepiepildās... Edited July 31, 2008 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Mans dzīves vienīgais mērķis satikt Baba Tonja dzīvē.!! P.S Megapiile labāk ej uz NBA, tur vairāk nopelna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted July 31, 2008 Author Report Share Posted July 31, 2008 Es arī ne pārāk vēlētos, lai Vangas pareģojumi piepildās, bet viņa bija cienījama sieviete, laba dziedniece un, diemžēl, arī pareģoja ;( precīzi. P.S. Kāds negrib kopā ar mani sākt rakt bunkuru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 (edited) modi, lūdzu piedodat mani par offtopiku: Ziņa --> diktators: es vispār neticu ka tie ir viņas pareģojumi...Viņa visu teica mīklaini, un nevar zināt, kā tas daunīgais žurnalists viņu saprata, vai vispār viņš runāja ar viņu..Ko tik cilvēks neizdarīs lai nopelnītu dažus rubļus par nopirkto avīzi... P.S. Kāds negrib kopā ar mani sākt rakt bunkuru? Edited July 31, 2008 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Sagaidīt 18 gadus, un tad iet dzīvot uz savu dzīvokli. Vairāk nekas tāds nav ieplānots, tik tiesības nolikt, un mašīnu nopirkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Vairāk nekas tāds nav ieplānots, tik tiesības nolikt, un mašīnu nopirkt. dzīve radīs pari savus ceļus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 skyline 750HP, thats all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 pokemonu maasteris Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennot Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 (edited) Naudu, naudu, naudu, naudu, āa un vel naudu, naudu, protams sievu seksīgu, ka Hanu Hiltoni, darbu kur ma nekas nav jadara! Vienu bērnu puišeli. viss Edited December 11, 2008 by kennot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts