Spriidiitis Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 JAW IEPRIEKŠ ATVAINOJOS GIGN PAR SPAMU BET ES NEVAREJU NEKĀDIGI AIZSŪTĪT PM. Nu Tātad kā es ļoti cienu gign.lv es gribēju parādīt gign kopēto Mājaslapu http://Impler.oo.lv . Vai tas kas ir tasijis šo mājaslapu var dabūt sodu vai kko tamlīdzīgu? Kkas saistīts ar autortiesībām? Lūdzu šo topiku izdzēst pēctam ka kāds no gign Moderatoriem vai Adminstatoriem vai ari Web cratoriem izlasīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Drīzāk šis ir jau spams, nekā kkāds reports. Visiem mazajiem serveriem ir tādi webi. omfg. Kas tieši tur ir kopēts, moš es neredzu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 (edited) man arī neliekas ka tur būtu k-kas kopēts, trīs rindu josla un ipb forums ir daudziem Edited July 30, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Tač tādas ir var teikt kā standarts visas CS lapas Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Nefiga tur nav kopēts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 man to suudu atverot kkaadu viirusu avg nokjeera.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Tad jau visiem kam ir php-fusion parkāpj autortiesības Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 lapa ta vēl tā - man rēku uzdzen absolūta nespēja izdomāt visvienkāršākos aprakstus foruma sadaļām - http://impler.oo.lv/forums/ - tāpēc jāsper manējie Vispār tik smieklīgi - tie gramatiski pareizie teksti pirmajā sadaļā, un tad superīgais pok3 teksts otrajā - nemaz nevar redzēt ko esmu es rakstījis un kas ir pašu rakstīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 (edited) macho ar taviem tekstiem puslatvijas forumi pilni. un pamācības ir VISUR no gigna Man niez nagi mazu exploitu viņu forumā uztaisīt Edited July 30, 2008 by FaCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 viss ko redzeju tur no gign.lv bija pašā apakšā 3 bildītes un login poga Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 tādu lapu kā gign ir bilijoniem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Man, piemēram, patīk kā viņi reklamējas ar domēnu "ImpLeR.lv", kurš nemaz nav reģistrēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Nestaigaju pa mini CS lapam,taa kaa pagaidam joprojam ipashu copy paste neesmu atradis Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 (edited) http://impler.oo.lv/forums/index.php?showtopic=2 Haha, vot viszinis ierunājās Nē, man vislabāk patīk šāda tipa mājaslapās sadaļas "Pieteikties klanam/akssesam", tad tur parasti baigais bazars iet... Pieteikums:"mani sauc janis speleju 3 gadus un protu labi saut galva un loti gribu klana" oo tu proti labi saut galva? vis pienemts! etc... P.P.S. Ā, jā, parasti cw sadaļas ir foršas. 6 uzvaras un 1 zaude Pro|killa 35:2 fantasy.tm 25:6 etc.. P.P.P.S. otrais video video sadaļā vienkārši owno dirsu. Edited July 30, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 :D Ja juss kads nobanoja un ne par to ko vajadzeja/ ja jums bans uzliks par to ka nau 4iitu tad rakstas par katru adminu sudzibas saja foruma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 http://impler.oo.lv/forums/ - tāpēc jāsper manējie Ļoti populārs un apmeklēts forums, lmao. Viens posts un tas pats rēcīgi tizls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 forumu atverot vins man ir labaja puse, ka pilnigi nakas rullet, lai pilna apjoma apskatitu pff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Man tas pats kas bijaaaaaach - uzreiz uzmet, ka vīrusu ir atradis Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 tev jau droši vien avg kurš visu uzsakta par vīrusiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spriidiitis Posted July 30, 2008 Author Report Share Posted July 30, 2008 Nūū nez, man AVG 8.0 neķer neko. Jūs jaw neredzējat kas sākumā bija... PILNĪGS GIGN... tgd jaw paspējis kko pārtaisīt. Nu lab ja vis kartība tad var dzēst VISU ŠO MILZĪGO postu ĀRĀ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Ā, tas 2 video čista pizdatijs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 webam to4na nekas kopets neliekaaas bet forums gan njirdziigs copy/paste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 (edited) Lol pirmaa video beigas Piedaavaa: csk.oo.lv gign.lv hansabanka.lv tv3.lv lmao XD Edited July 30, 2008 by Chester Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Sūds riktīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Best_ZM Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 pastaas otro video aim wh :DDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now