ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Labvakar Gign'ieshiem... Postoju sho topic, jo sajutu nepieciesamibu peec dazaam sikaam lietinaam. Neko tur daudz par sevi nestastisu, jo to jau izklastiju pirmaja pieteikuma, bet piebildishu tikai to ka pedejaa laikaa nespeleju nenormali daudz. Speleju salidzinoshi pamaz, bet toties speleju patstavigi, tieshi tapec lenaa garaa man savakusaas taas 20 stundinjas ( http://cs.gign.lv/player.php?id=2995 )... Nevaru soliit ka turmak spelesu kaa slims, bet varu soliit tikai to ka spelesu pa druskai talak ari pec paaugstinajuma. Gribetu iegut: votemap, csay, tsay, admin chat un veel var piemest kadus sikumus ja nu aizmirsu nosaukt, jo uzreiz nenak galvaa, bet speles laikaa esmu izjutis vajadzibu pec dazam lietinam. + Lugums ari pierakstit kaa vinus izmanto, un arii ka var izmantot banmenu (ja taads ir), jo pagaja zinaams laiks kamer uzzinaju kaa banot uz gign, lidz shim nekur nebiju saskaries ar komandu xbip Paldies un ar labunakti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 (edited) domaju ka ja jau ir xb tad gan jabut admin 4atam un vote tie6am ir nepeici6ama gan jau maces rikoties kad tas ir vajadzigs votes komanda ir x_votemap mape Edited July 28, 2008 by denja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Pret reģistrēto man nekas nav, bet tavs pieteikums spārda! Ķip dodiet visus iespējamos flagus, gan jau es viņus izmantošu! Domāju tev var iedod admin chatu, jo tev ir ban, bet par vote nu nez, ja jau tik reti spēlē nedomāju, ka būtu nepieciešama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 kapec tad es prasu? ja jau prasu, tad ir nepieciesamiba! un neprasu es neko tur baigi kruto, tikai votemap, admin chat, xllama utt mazinjas komandinas... admins esmu jau diezgan pailgi, un ne1 sudzibu veel neesu sanemis, tad domaju ka nekas launs nenotiks ari kad man uztices vel dazas lietinas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) bet tad vareji vismaz konkretas lietas nosaukt, nevis uzrakstit "piemeties vel kko, ko es aizmirsu", ka mes varam zinat ko tu aizmirsi? EDIT: Cipruss apskaties statos: pedejas dienas spelejis no 19.00-22.00 Edited July 29, 2008 by Miedzinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 1, 2008 Author Report Share Posted August 1, 2008 Cipruss, paskatoties statos to var redzeet... Nu kads kaut ko domaas, lems, par manu paaugstinajumu? a to nekas nekustas jau vairakas dienas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 REC lai maukurs njemas! paljubomu maacees riikoties un nemeetaas votes mapes vidu! EM AI RAIT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Negribās gari muldēt, bet dodu savu atbalstu Maukurim. Ar prātiņu viņam viss ir kārtībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 7, 2008 Author Report Share Posted August 7, 2008 velarvien ceru uz atbildi no vietejiem "dieviem" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 17, 2008 Author Report Share Posted August 17, 2008 aktivitaate mani "fascinee" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 (edited) REC _vairaaku cilveeku tadu ka vinjsh @gign Edited August 23, 2008 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 ar tādu mašīnu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 neskati viiru peec mashiinas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 granted! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts