Jump to content
GIGN Forum

Acc Paaugstinajumu


Recommended Posts

Labvakar Gign'ieshiem...

Postoju sho topic, jo sajutu nepieciesamibu peec dazaam sikaam lietinaam. Neko tur daudz par sevi nestastisu, jo to jau izklastiju pirmaja pieteikuma, bet piebildishu tikai to ka pedejaa laikaa nespeleju nenormali daudz. Speleju salidzinoshi pamaz, bet toties speleju patstavigi, tieshi tapec lenaa garaa man savakusaas taas 20 stundinjas ( http://cs.gign.lv/player.php?id=2995 )... Nevaru soliit ka turmak spelesu kaa slims, bet varu soliit tikai to ka spelesu pa druskai talak ari pec paaugstinajuma.

Gribetu iegut: votemap, csay, tsay, admin chat un veel var piemest kadus sikumus ja nu aizmirsu nosaukt, jo uzreiz nenak galvaa, bet speles laikaa esmu izjutis vajadzibu pec dazam lietinam.

+ Lugums ari pierakstit kaa vinus izmanto, un arii ka var izmantot banmenu (ja taads ir), jo pagaja zinaams laiks kamer uzzinaju kaa banot uz gign, lidz shim nekur nebiju saskaries ar komandu xbip ;)

Paldies un ar labunakti...

Link to comment
Share on other sites

Pret reģistrēto man nekas nav, bet tavs pieteikums spārda! Ķip dodiet visus iespējamos flagus, gan jau es viņus izmantošu! :muahaha: Domāju tev var iedod admin chatu, jo tev ir ban, bet par vote nu nez, ja jau tik reti spēlē nedomāju, ka būtu nepieciešama!

Link to comment
Share on other sites

kapec tad es prasu? ja jau prasu, tad ir nepieciesamiba! un neprasu es neko tur baigi kruto, tikai votemap, admin chat, xllama utt mazinjas komandinas...

admins esmu jau diezgan pailgi, un ne1 sudzibu veel neesu sanemis, tad domaju ka nekas launs nenotiks ari kad man uztices vel dazas lietinas...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...