Jump to content
GIGN Forum

Acc @ Pub


Recommended Posts

Sveiki!

Ierodos šeit, lai iegūtu dažas privalēģijas uz PUB serveri..

xgag - Kāpēc man vajag šo privalēģiju? Lai varētu aizlīmēt mutes, spameriem,nacistiem un lamu vārdu lietotājiem, pats jau neesu arī labāks, dažreiz pasaku kādam kādu skarbāku vārdu, bet lielos konfliktos neesu iesaistījies :)

xslap, - Kāpēc man vajag arī šo privalēģiju? Lai varētu paslapot bazecamperus,žurciņas, lai tie atcerētos, ka ir jāpilda misija, nevis jāfrago katrā tumšajā stūrī.

xslay - Un Kāpēc arī šo? Lai varētu noslayot ff,misijas nepildītājus u.t.t.

Spēlēju pārsvarā ap pēcpusdienu un vakarpusi.

Par sevi - Esmu jauneklis, gudrs,asprātīgs,godprātīgs,jautrs u.t.t. Spēlēju basketbolu, kurš ļoti iet pie sirds, esmu beidzis profesinālo klavierspēli ( oi kā nolielījos, hihi :whistling: ) Neesmu nekāds dator tārps, ir arī tādi draugi ar kuriem ik pa laikam iedzeram, atpūšamies.. Tas arī laikam būtu viss.

Aizmirsu pierakstīt, recomendē mani Bullet's

Ar cieņu Chucky's

Edited by Chucky
Link to comment
Share on other sites

Kad ieraudziju topiku uzreiz likās ka pāris iemeslu pēc teikšu ANTI, bet tas laikam bija cits čalis kurš mani bija nesen konkrēti izvedis. Tātad, REC, servēri ir samērā bieži manīts un izskatās ka ir samērā labs cilvēks.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Nuu chucky taas pravas droshi var kraameet virsuu! Ir reporteejis man 4iiterus un pat pamaniijis aimukushos 4iiterus un ieteicis nobanot :)

Takaa Chakij turpini labo darbu ar dazhaam komaandaam kas tev paliidzees :thumbsup: (protams ja papas tev uzliks taas pravas :D )

Link to comment
Share on other sites

Čalis bieži reportē čiterus. Daždien mana foruma pastkastīte kūp no viņa reportiem. Drīzāk iesaku viņu uz XB pravām - lai pierāda sevi čīteru iznīcināšanā...palasīsim pamatotos/nepamatotos banus forumā un tad jau ar laiku redzēsim, spēj vai nespēj būt atbilstošs admina kandidatūrai. Ja spēs, tad arī pārējās admina privilēģijas vēlāk var uzlikt.

PS. Par adminčatu nevajag aizmirst! To ar vajag pielikt...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...