Epix Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 http://games.boot.lv/index.php?pg=202&news_id=6357 oficiālais iznākšanas laiks ir 2008 gada decembris. nu ko, gaidu ar nepacietību negulētās naktis pie Starcraft 2 multiplayer Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 nestasti pasacinjas oficialais iznakshanas laiks nav zinaams Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 lol tak pagāšgad bija daudz runas ka izies šī gada pagājušajā maijā un nav nu ko gaidām draugs jau pagāšgad gribēja taisīt SC2 klanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Tieši tā, kā jau ar BLIZZARD - kad gatavs, tad iznāks. Un tas ir hujzinkad. Bet noteikti, ka ne drīz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 22, 2008 Author Report Share Posted July 22, 2008 tad jau google man sameloja bet nu tapat, es neko vairāk kā labāku grafiku negaidu, pārtraucu Starcraft spēlēt tīri novecojušās grafikas dēļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Novecojusi grafika? NOVECOJUSI GRAFIKA, BĻEĢ NAHUJ PIZĢETS BĻEĢ NAHUJ! StarCraft grafika joprojām reāli owno un izskatās stilīgi. Tās dēļ man gribas rezervē vienu CRT monitoru, jo jibanijs LCD ar saviem jibanajiem pikseļiem izvelkot to bildi tizli lielāku, gan bildi kārtīgi sakropļo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 22, 2008 Author Report Share Posted July 22, 2008 nu tas jau tīri individuāli, man viņa neliekas saistoša, iespējams tev arī taisnība, ka iemesls ir lcd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 nezinu kaa Jums cienitie, bet man SC2 liekas tads mazliet komiksam lidzigs pec grafikas. http://www.starcraft2portal.com/store/blog...arcraft2_06.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) nezinu kads tas grafiks bus bet isteniba man vienalga galvenais lai gameplejs buutu tik pat forsh kaa sc1 un lai vinju atkal speeletu miljards speletaji.. uun lai varetu vairak saprast kaut ko nekaa warcraftaa kad viss vienaa chupaa. a taa isteniba broodwaru veljoprojam speelee ap 30k speletajiem pa dienu ( ja taas battle neta statistikas nemelo ) un vispar tas screens izskatas itkaa tie screeni kas tika taisiti toreiz ar warcrafta 3 editoru itka lai liktu domat ka iznaaks sc2 shitaa itkaa vajadzetu izskatiities tiem immortaliem http://starcraft2.4players.de/bilder/proto...nsterbliche.jpg Edited July 22, 2008 by radler Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 http://www.starcraft2portal.com/store/blog...arcraft2_06.jpg Es teiktu tā pati slimība kas Warcraft II atšķīra no Warcraft III. Fantasy cartoonish characters. Lai gan pēc redzētajiem treileriem situācija nešķiet tik slikta kāda tā bija Warcraft II skaistumu aizstājot ar samocītiem poligonu klučiem, kuri reprezentēja uzspīlētu formu varoņus kā tas bija Warcraft III. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 23, 2008 Author Report Share Posted July 23, 2008 radler nu it ka jau viss ka sc1 ari bus, nu vismaz rases tās pašas un nekādu jaunu nebūšot. tas battle.net pilnīgi reāli var arī nemelot, jo man paris draugi veljoprojām zadroto sc1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 (edited) Dievinu Stacraft, SC:BroodWar un ganjau ka dievināšu arī SC2, tik baidos par tā "modernizēto" gameplayu un iespējām. Esmu diezgan daudz pa viņu racies un lasijis, SC2 vairs nebūs tik liela, kā lai saka, progameru spēle. Vairs nebūs nepieciešams tik liels micro & macro (ja varēs programmēt lai strādnieki automātiski jau iet mainot, varēs ieprogramēt visas ēkas un unitus, kā lai notur apm kā klasiskajā sc vismaz 250, bezzsakarā spaidot hotkeyus ^^?) .. Protams, ir arī singleplayers.. :/ Ceru ka nebūs kā ar css.. Edits: Vot tas man arī tā nevisai, pilnīgi izskatās ka sc2 vienkārši uztaisīts uz wc3 bāzes. Edited July 25, 2008 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now