Jump to content
GIGN Forum

Niki, Ūlalā


amniijs
 Share

Recommended Posts

Sākšu ar šo quoti:

tu vari izmantot visu, kas nav reģistrēts un nav nepiedienīgs
, kuru samurays reiz ir teicis.

Serverī nomainīju niku uz PumpaHDTV, bet pēc šādas rīcības sekoja xllama. Biju nedaudz pārsteigts, tāpēc knaši uztaisīju reconnectu, lai pajautātu, kāpēc? Līdz ko tiku pie jautāšanas, pat mani neuzklausot, pret mani tika vērsta atkal šī komanda no Ezīša puses. Tas jau man sāka apnikt. Atceros samuraya teikto, ka nevar izmantot arī nepiedienīgus vārdus. Par nepiedienīgiem vārdiem uzskatu, ka tie ir tādi, kurus tu nedrīkstētu lietot runājot ar pāvestu, mācītāju vai mūķeni. ya know? Tu jau runājoties ar mūķeni nelietotu vārdu pumpa, jo tā tu nonāktu ellē par sātana slavēšanu. Tātad, nomainīju sev niku uz PieviJas. Šajā nikā nudien neredzu neko nepiedienīgu. Bet, lai nu kā, arī sekoja xllama. Tieši šajā brīdī biju pārskaities. Uztaisīju vēlreiz reconnectu, lai visu noskaidrotu tur pat serverī, bet Ezītis droši man teica, lai nāku rakstīt sūdzību.

Jā, es zinu, ka no vienas puses mana rīcība ir nekorekta un nedaudz stulba, bet vai tas ir aizliegts? Ezītis bija alkohola reibumā, un varbūt arī tas ir vainojams pie viņa rīcības. Nezinu, ko cenšos panākt šo visu rakstot. Rakstīju visu varbūt tāpēc, ka esmu nedaudz sašutis. Bet Ezītis man ļoti patīk, protams, kā spēlētājs. Neesmu vēl viņu iepazinis kā adminu.

Un es arī ceru, ka kaut kas mainīsies šajā niku jautājumā, jo es zinu, cik tas ir stulbi, ka kāds spēlē ar tev līdzīgu niku. Pie tam, ja šie niki atšķiras no citiem un ir ļoti orģināli. Saprastu, ja man būtu niks "pro_killer" un kāds spēlētu ar niku "pr0*killer". Šajā gadījumā tas nav nekas, jo abi niki ir ļoti izplatīti. Varbūt tāpēc, ka viņi skan diezgan forši un var iebiedēt pat pieredzējušako spēlētāju, jo tu zini, ka ir cilvēks, kurš var nogalīnāt profesionāļus.

Link to comment
Share on other sites

Laikam buushu pirmais kursh atbildees uz sho suudziibu! Personiigi es uzskatu, ka eziitim bija taisniiba jo nevar zinaat kas tu taads esi kursh naak un kjeemo adminu nikus! Tad jau atsaucoties uz samuray rakstiito var da jabkaada admina niku ginaa vienkaarshi izkjeemot izmainot vienu vai divus burtus!

UN KAM TAS VAJADZIIGS???

Link to comment
Share on other sites

Un vai tad Klumpa un Novijas ir admini?

Novijas ir čīteris, bet Klumpa ir admins @ CSDM :):thumbsup:

Ā, jā pēes : Bieži vien serverī spēlē Z0rg, _Zorgs, _Zorg utt. :) Nu neko, niks nav vienāds tāpēc arī neko nedaru, bet man besī tādi spēlētāji, kas saka : "Ooo, divi Zorgi, psc ne?" da zb vot tādus banot vajag.

Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

Ja es nemaldos taa mode ir saakusies nessen ar vienu topiku( laikam ar emolsy), tak var mainiit nikus kaut vai 20x mapee, bet tomeer kaut kaadai ponjai jabuut kaadu to niku likt! PumpaHDTV kakova hera tev vajag taadu niku rakstiit? Es uzskatu tikai un vieniigi lai izkjeemotu Klumpas niku, un pox ka vinsh ir vai nav admin taapat taa darit ir beernekjiigi! :fsckinsad::thumbsdown:

Link to comment
Share on other sites

Ja jau runājam par ''Ezīti'' , tad labprāt izstāstītu savu situāciju. Karte ir de_dust2 , bumba atrodas B spotā(esmu palicis viens pret trijiem pretiniekiem) līdz raunda beigām vēl ir piecpadsmit sekundes , es jau lēnām esmu iewalkojis B spotā , un tad pēkšni bez jebkāda iemesla seko slapi no ''Ezīša'' puses un protams to sadzird pretinieki un nošauj mani.aij

Link to comment
Share on other sites

amnij ja tu pistos jebkada varianta klat pazistamu adminu nikiem mana klabutne, ieskaitot manam nikam, tad tu butu ahujena laimigs ja tiktu ar bananu mazaku par 7 dienam cauri. Taka netelo siku lecigu kakenu aiz necaursaujama loga. koncentrejies uz speli.

p.s - un dieva del nekad neprasi seit tiesibas.

Link to comment
Share on other sites

Tātad tas ir pārkāpums, un samuraja teiktajam nevar ticēt?

Un norek, šī nebija kā sūdzība domāta, lai gan ir rakstīta sūdzību sadaļā. Ar šo topiku gribēju beidzot tikt skaidrībā ar šo niku padarīšanu.

Edited by amniijs
Link to comment
Share on other sites

nu, ja kādam tas tik ļoti dur sirsniņā, ka kāds ar līdzīgu niku spēlē, nu tad es neko nevaru palīdzēt.

btw pēdējā laikā ir parādījies čalis ar niku mucho, banojiet viņu nahuj.

Link to comment
Share on other sites

Beidzot tiku pie kāda brīva brīža un arī pats te kaut ko varu ierakstīt.

Principā viss šitais sākās jau vakar, ja nemaldos, no rīta puses, kad tu, amnij, čakarēji prātu denjam. Runājot par vakaru, tad tu piemirsi sākumu ar MieZiiS JanX, kura niku tu un vēl kāda man nezināma persona sākāt izmantot paši, nomainot dažus burtus. Okej, smieklīgi & stuff, bet čalis jums palūdza tā nedarīt. Es domāju, ka vajadzētu no tā izsecināt, ka viņam ne īpaši patīk jūsu rīcība un attiecīgi rīkoties, bet jūs turpinājāt spēlēt. Pēc brīža, kad MieZiiS vēl pāris reizes mēģināja jums kaut ko ieskaidrot izdomāju, ka es taču varu vienkārši nomainīt tos jūsu brīnumus uz kaut ko citu, ja jums pašiem to ir tik liels slinkums izdarīt, tāpēc nomainīju tavu niku uz 'kanjiburkshkjis' [nezinu kāpēc ienāca tāds brīnums prātā]. Tam sekoja jautājums ar kādām tiesībām es tev mainot niku, es par to atvainojos un paskaidroju, ka tā kā jūs dariet nav forši, bet tu paliki pie sava, ka tev ir visas tiesības tā darīt un turpināji ar NoviJaS niku, vēlāk arī ar KlumpaHLTV, kad viņš ienāca serverī. Tad arī sāku likt llamas xnick vietā. Man nav nekas pret tevi kā personu, tavā vietā varēja būt jebkurš cits un es būtu rīkojies tieši tāpat.

Runājot par pašu niku padarīšanu es domāju, ka ir jābūt kaut kādai +/- robežai. Okej, ir bijis vakars, kad serverī spēlē 4 Ezīši [Ezic, Eziic, Eziiic un Eziiiic] un tas pat bija mazliet smieklīgi, jo vairs nevarēja saprast kas un ko nošauj. Visi Ezīši, ieskaitot mani [lol], bija zināmas personas un man par tādu situāciju nebija nekādu pretenziju. Bet gadījumā, ja čalis no malas [jo personīgi es sākumā nemaz nezināju, ka tas ir amnijs un tam īstenībā arī nav nekādas nozīmes] ienāk serverī, nomaina niku uz kāda spēlētāja nikam līdzīgu brīnumu un pēc šī spēlētāja lūguma nomainīt niku uz ko citu neliekas par to ne zinis, domāju, ka viņš ir pelnījis vismaz aizrādījumu no admina.

& noslēgumā par uufija situāciju dd2 un slapiem. Īsti nepiefiksēju cik ilgi tie 3 čaļi no CT tīma skraidīja un tevi meklēja, bet pagāja labs laiciņš kopš tu biji palicis viens pats. Mani tas katrā ziņā tobrīd īpaši neinteresēja, jo es biju nošauts un mierīgi turpināju dzert savu aliņu. Tad, neilgi pirms round beigām pamanīju, ka daži čaļi no T tīma raksta čatā, lai tevi kāds paslapojot, jo tu sēžot kaut kādā stūrī or somethin'. Domāju, ka varbūt tik tiešām nezini, ka jāpilda misija vai vnk esi nočāpojis nost no kompja un pāris reizes tevi paslapoju. Pēc tam, kad tevi nošāva un tu man prasīji kāpēc es tā darīju, jo tu it kā esot pildījis misiju, es tev izskaidroju situāciju, ka no tava tīma bariņš man zināmu čaļu palūdza man to darīt [kuri parasti tāpat joka pēc neprasa - hei, šito paslapo, man viņš nepatīk] un ja nemaldos, arī atvainojos, ja slaps bija nevietā. Uz to tu atbildēji, ka tavs tīms sūkājot [vai nu kaut ko tikpat gudru], līdz ar to liki man noprast, ka ar tevi nav īpaši lielas jēgas turpināt iesākto sarunu.

Beztēmā - tikko mans foršais augšstāva kaimiņš ieslēdza savu superstereosistēmu un sāka dziedāt interesantas krievu dziesmas, soou no tā es secinu, ka viņam šodien atkal uznākuši melnie un mūzika nebeigsies tieši līdz 23:00, tā ka laikam jāpazūd no mājas uz kādu laiciņu. Veiksmīgi. :thumbsup:

EDIT* JimBugA, nē, es gribu teikt, ka ja kāds ienāks serverī ar niku JimHujA, tu viņam palūgsi nomainīt niku, bet viņš tev uzliks nikolaju, tev būs tiesības viņa niku nomainīt pašam. Ja tevi viņa niks apmierina un pretenziju pret to nav, tad viss ok.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Vnk. beidzam ar to, ka dažreiz tik tiešām ir smieklīgi, ja vairāki cilvēki ir ar līdzīgiem nikiem, teiksim tajā dEzīša gadījumā, bet ja kādam pret to ir pretenzijas tad vajadzētu nomainīt uz niku kas nevienu neaizvaino un viss.

P.S. BlieZiiS TanX patiesībā bija samērā smieklīgi, bet nu miezim tas negāja pie sirds, so...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...